Inlägg från: Lustablong |Visa alla inlägg
  • Lustablong

    BF mars 2020 - stannar på FL

    Jag är sjukskriven av andra orsaker och det är tur kan jag säga...


    Klintttan skrev 2019-08-04 15:45:33 följande:

    Hur gör ni som jobbar men mår konstant illamående, och i mitt fall även tokyr? Hur klarar ni er igenom arbetsdagarna?? Jag känner mig helt tom i huvudet. Svårt att koncentrera mig på något annat än att jag ska försöka dölja mitt mående...


  • Lustablong

    Någon mer som känner sig typ bakfull när ni vaknar på morgonen? Inte just illamående med värsta bakfyllan. Lite skakig, frusen och helt upp och nervänd i kroppen.

  • Lustablong

    Helt rätt inställning! <3


    Frian skrev 2019-08-05 10:50:54 följande:

    Tack för pepp! Du har helt rätt, det är inte alltid så lätt men tror det är det enda rätta att försöka styra tankarna och tänka positivt! Händer nåt så kan jag ju ändå inte göra något åt det tyvärr, Så bättre att vi glädjs än att oroa oss!


  • Lustablong

    Idag träffade jag min psykiater för bedömning. Jag har ett utmattningssyndrom i bagaget med många depressioner. Känt mig nedstämd, ångest, orolig och ledsen i tre veckor nu så jag känner att jag orkar inte mer.

    Fick antidepressiva utskrivet som tydligen ska vara ofarligt att äta under graviditeten. Har tidigare ätit antidepp som absolut inte går ihop med graviditet men dessa fasade jag ut i våras och har mått bra. Enligt min psykiater så hade denna depressionen kommit vare sig jag blev gravid eller inte.

    Imorgon ska vi på VUL på mödravården för att fastställa hur långt gången i graviditeten jag är. Håll tummarna att de ser något imorgon!! För 16 dagarsedan såg han endast en hinnsäck utan foster i.

  • Lustablong

    Tack! Allt gick så bra hos doktorn idag. Är i v 8+2 och hjärtat slog så fint sa han. och ska göra NIPT den 4 september. Fostret sitter väldigt högt upp i livmodern därför han inte såg något för två v sedan.

    Jag blir väldigt trött och matt fort. Måste vila mig lite under dagen. Illamåendet kommer om det går för länge mellan måltiderna. Så att äta lite och ofta gäller för mig med. Salta djungelvrål hjälper också. Inte en hel påse men ett par stycken ett par ggr/dag hjälper gott

    Ska ni fråga om könet när du får svar på NIPT?


    SommarDahlia skrev 2019-08-07 12:12:39 följande:

    Idag har jag tagit och skickat mina prover för nipt, nu är det bara väntan kvar.. Ska få svar inom 7 arbetsdagar så jag hoppas jag vet innan nästa helg.

    Jag tycker jag mår bättre nu men är fortfarande lite illamående. Märker det särskilt om jag inte äter i tid vilket jag blivit sämre på för att jag mår lite bättre.

    Håller tummarna för dig Lustablong!


  • Lustablong

    Vilken vecka är du i? Jag är i 8+2 och mår så jävla ruttet alltså. Kryper i hela kroppen så vidrigt obehagligt är det. Var hos läkaren för vul i onsdags och han sa att v 9 är den värsta veckan tydligen. Hcg skjuter i höjden för att sen sjunka igen och hålla en mer jämn nivå, kan säga att jag längtar dit!! Ska till kreta om två veckor med familjen och ber till gud att jag inte ska må såhär då... :-/


    glitterhitta skrev 2019-08-09 16:34:47 följande:

    I övrigt, jag döden dör.. Jag är så fruktansvärt trött och illamående att jag har problem att klara av mitt jobb. Önskar veckorna kunde flyga förbi lite snabbare så jag kan må bättre. Nu ska jag lyckas slänga ihop lite middag före jag somnar sittande, ska försöka att inte ta en tupplur så jag kan somna tidigt ikväll istället.


  • Lustablong

    Förlåt 8+5 är jag.


    Lustablong skrev 2019-08-09 19:07:05 följande:

    Vilken vecka är du i? Jag är i 8+2 och mår så jävla ruttet alltså. Kryper i hela kroppen så vidrigt obehagligt är det. Var hos läkaren för vul i onsdags och han sa att v 9 är den värsta veckan tydligen. Hcg skjuter i höjden för att sen sjunka igen och hålla en mer jämn nivå, kan säga att jag längtar dit!! Ska till kreta om två veckor med familjen och ber till gud att jag inte ska må såhär då... :-/


  • Lustablong

    Jag berättade precis när vi plussade i v 4 kände inte för att det skulle vara hemligt. Det är vårt tredje barn.


    sofiaaaaaa skrev 2019-08-09 19:48:38 följande:

    Å vecka 9 värst alltså, jag är 7+1 (v 8) och känner mig mer levande än död. Försöker också tänka positivt men ibland är det svårt :S. Har semester nästa vecka också och har redan än smygande ångest hur jag ska klara att gå upp megatidigt till jobbet. Håller tummarna för att du känner dig piggare på Kreta. Låter urhärligt iaf. Längtar till mitt VUL och berätta för familj och vänner. Någon som har berättat för familj och vänner än?


  • Lustablong

    Gick in i v 10 idag och inget illamående på hela dagen än sålänge!!!!

    Har kämpat med så ruttet mående i så många veckor och gud hör bön och hoppas detta håller i sig!!

  • Lustablong

    Jag vet hur du känner! Är precis likadan! Har mått så jäkla ruttet i flera veckor så jag blev deprimerad. Jag tror det hör till att bli deppig i början av graviditeten. Dels så mår man ju piss och det påverkar ju allt man gör. Sen är det ju så mkt hormoner i kroppen som gör att man åker berg och dalbana.

    Idag är första dagen på många veckor som jag inte mår illa. Man får vara glad för det lilla helt enkelt. Vilken vecka är du? Jag gick in i v 10 idag.


    Klintttan skrev 2019-08-11 14:10:51 följande:

    Är det någon mer än jag som är väldigt deppig:(? Känns som jag enbart klagat sedan jag blev gravid. Vill inte vara sådan. Men mår illa, konstant trött och ändå så rastlös. Försöker träna och träffa vänner så mycket jag orkar. Men oftast orkar jag inte. Hur gör ni som känner igen er?


Svar på tråden BF mars 2020 - stannar på FL