Inlägg från: Anonym (Varför det inte funkar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Varför det inte funkar)

    hur få ett öppet förhållande att funka när den ene inte egentligen vill?

     Är man lite äldre kan kvinnan hitta väldigt många älskare, men det är betydligt svårare för mannen att hitta andra kvinnor han faktiskt vill ligga med. Det brukar vara minst si och så med kvalitén på de kvinnor som vill ligga med en gift 50 årig gubbe och hålla det vid enbart sexuellt.

    Det blir då inget öppet förhållande alls, men mer "på glänt". Man letar par eller ensamma tjejer...inte ensamma killar.

    Annars blir det så att det är monogami för honom, öppen relation för henne. Det är inte så kul. När hon är kåt tar hon därför antagligen hellre någon spännande annan snubbe än gubben, så risken blir att gubben inte ens får sätta på sin egen kärring särskilt ofta. Det öppna förhållandet blir sexlöst...för honom, medans hon knullar runt som fan.

  • Anonym (Varför det inte funkar)
    Anonym (Olustig) skrev 2019-08-08 19:40:46 följande:
    Ok, min partner skulle definitivt inte bli utan sex från mig, men i övrigt har du nog kanske en poäng... har faktiskt inte tänkt på det på det viset... :(  Vore intressant att höra vad andra mäns erfarenheter är här.
    Man kan kanske hitta någon annan än partnern att ligga med som lite äldre man, men det är damer som antagligen ser bra mycket sämre ut än vad partnern gör. Vår sexualitet är ofta väldigt visuell, en del av njutningen är vad vi ser. Är då det man ser mycket otrevligare än vad man vanligtvis ser...så känns det helt poänglöst. Om man behöver sluta ögonen och tänka på sin fru, när man har sex med någon annan än sin fru...då känns det helt poänglöst och faktiskt lite äckligt. Den enda orsaken till att man vill göra det då är att man vet att frun ligger med andra, och den där kärringen är vad man får sätta på annars blir det inget alls.

    Om vi bortser från öppna relationer, och ser på vanliga relationer så kan män ha svårt att lämna sin fru av den enkla anledningen att man vet att man inte kan få bättre, bara sämre. Så även om relationen inte är på topp, så kan man "nöja sig" med något som är halvbra så länge det finns nån slags respekt och kärlek i grunden. Det är en nog en stor orsak till att varför fler kvinnor lämnar sina män än vice versa. En man lämnar inte när det är halvbra, det behöver bli helkasst för att han skall göra det. Men en kvinna kan ha lyxen att lämna en halvbra relation, den måste inte bli helkass för det.
  • Anonym (Varför det inte funkar)
    Anonym (Olustig) skrev 2019-08-08 20:31:31 följande:
    Som sagt: väldigt intresset perspektiv du ger - om än ganska tragiskt. Känns som att du talar av egen erfarenhet..?
    Ja väldigt tragiskt. Den erfarenheten tog ganska hårt på mig och körde mitt självförtroende i botten. Känns som jag tappade min manlighet där faktiskt.

    Vårt sexliv var inte dött, men nästan. Hon ville att vi skulle ha sex med andra, fast la fram det mer som att jag förstår att det är jobbigt för dig, jag vill ge dig den friheten osv. Jag var inte alls glad i den idén, men eftersom hon ville det så gick av någon anledning med på det efter väldigt mycket diskussion. Hon började ligga runt som fan, jag lite smått men inte med någon jag egentligen ville ligga med. Dessutom när vi skulle ha sex med varandra (sällan) så tyckte hon att det var en bra idé att som något slags förspel berätta om hur hon hade blivit påsatt av någon annan. Vem fan vill höra en sån grej egentligen? Bara tanken på det störde mig, att sedan behöva höra om skiten i detalj och att hon tyckte det var sexigt?

    Jag var rejält under isen, men så pallade jag inte mer och bröt upp.  Hade jag fått ligga mer med tjejer jag faktiskt ville ligga med, snygga tjejer, så hade det kanske funkat. Men helt ärligt, den andre fete gubben som berättade på 50 har haft tur. Annars är man inte särskilt eftertraktad. Betydligt mindre eftertraktad än vad en fet tant på 50 år är.
Svar på tråden hur få ett öppet förhållande att funka när den ene inte egentligen vill?