• Laloppan

    BIM september 2019

    Hoppar in, bim runt 12-13/9. Stegring på ältest igår och ont i tjejmagen idag.

    Blir 3e försöket för oss, har en dotter på 3 år 9 månader som blev till på första försöket. Var väl lite väl optimistisk och trodde det skulle bli lika lätt denna gång.

    Vi får se helt enkelt. Tar det sig inte inom en snar framtid så lägger vi nog ner tanken på syskon. Dottern börjar bli så stor och tanken på att börja om med bebis är inte jättelockande egentligen. Ju äldre dottern blir, desto mindre sugen blir jag liksom.

  • Laloppan

    Bim om en vecka, inga känningar. Försöker dock inte tänka eller överanlysera heller. När jag var gravid med dottern så blev brösten väldigt ömma bara några dagar efter ägglossning. Det gick liksom inte att misstolka att något hände i kroppen. Så jag tänkte att jag väntar på tydligt tecken, missad mens eller mens.

    Alla graviditeter är ju olika, men iom så tydligt tecken förra gången så känns det som att det inte tagit sig denna gång.

  • Laloppan
    Amanda12 skrev 2019-09-05 08:39:29 följande:

    Hur länge har alla försökt med att bli gravida? Har ni barn sedan tidigare?


    Detta blir 3e försöket, ett barn sen tidigare som blev till på första försöket.
  • Laloppan

    Någon mer som har bim i veckan? Min mens är beräknad att komma på torsdag.

    Har sen igår haft något ömma bröst, det kommer och går liksom. Igår skavde tom bhn.

    Idag har jag haft värk i magen, men åt stark mat igår så kan ju bero på det.

    Känns som att man lätt misstolkar kroppen, och att det är den berömda pmsen som är på besök. Vill inte bygga något hopp på symptom som likaväl kan vara pms.

  • Laloppan
    Kattunge15 skrev 2019-09-07 18:27:02 följande:

    Min är beräknad på fredag! Innan min förra mens (första efter p-piller) hade jag maaassa symtom som då uppenbarligen var pms från äl-bim typ. Inför denna känner jag ingenting alls...


    Ja vårt första försök i början av sommaren hade jag massa symptom. Molvärk och ömma bröst. Men mensen kom, den var dock väldigt konstig, brun och klumpig.

    Förra försöket kände jag inget alls, och mensen kom då också. Så känns ju som att det varierar, vilket innebär att man typ inte kan ta något som ett säkert tecken haha.
  • Laloppan
    Lillen 84 skrev 2019-09-07 18:50:10 följande:

    Jag har bim i veckan. Men innan förra bim va helt hemsk hade ont överallt, ömma bröst, molvärk, illamående. Så kom mensen några dagar innan. Så nu försöker ja ignorera allt innan bim.


    Ja den inställningen jag har också. Onödigt att bygga hopp på något som för det mesta är pms.
  • Laloppan

    Äl +10, bim om 4 dagar. Brösten har blivit mer ömma och svullna. Blir spännande att se ifall det bara är pms. Med dottern fick jag ömma bröst bara några dagar efter äl, vilket var anledningen till att jag då testade 4 dagar innan bim.

    Denna gång avvaktar jag tills mensen faktiskt är sen, eftersom att jag blivit lurad en gång tidigare.

  • Laloppan
    Snarttrettiochtrevar89 skrev 2019-09-08 10:33:11 följande:

    Mina bröst ömmar inte längre och molvärken i mage och rygg har klingat av. Jag mår fortfarande lite illa men tror snarare att det beror på förkylning i kroppen och helgskräpmat. Mina flytningar har fortsatt vara trådiga vilka de brukar sluta med strax innan mens. Men de är väldigt sparsamma typ inget alls de senaste två dagarna. Åh tänk vad praktiskt om tecknen var supertydliga?! Typ din mage tecknar ett plus strax under naveln två dagar innan bim. Nej jag skojar men det hade onekligen varit billigare än graviditetstest. Och jag vet, det är ju gratis att vänta..


    Ja visst hade det vart praktiskt om man fick ett supertydligt tecken såfort det tog sig haha! Då hade man sluppit analysera massa känningar!
  • Laloppan
    Bambi91 skrev 2019-09-08 11:16:02 följande:

    Fick detta idag, ÄL+14! :DD Nu håller jag tummarna för er alla andra <3


    Stort grattis! Hade du det på känn?
  • Laloppan
    LBP91 skrev 2019-09-09 04:05:10 följande:

    Tempen låg på 36,57 så jag hade ju lovat mig själv att testa om den var över 36,45 och så här blev resultatet. Väldigt svagt men jag ser ett plus. Ska ta ett digitalt för att bekräfta om nån dag. Är sååååå glad! :D


    Grattis!

    Mina bröst vart ju ömma i några dagar och igår var dom såpass ömma att jag ändå vågade hoppas. Även känt av i tjejmagen en del under helgen.

    Idag tycker jag att det har lagt sig väldigt mycket så jag antar att det är mens på G. Dom är fortfarande större än vanligt men inte ömma..
Svar på tråden BIM september 2019