• Soul12

    BIM september 2019

    Hej! Har mens nu med den värsta jäkla värken ever... Har försökt få till en liten sedan ett jobbigt MA som upptäcktes i vecka 12 i slutet av maj. Har inte tagit sig men gör ett nytt försök i september. Har BIM 25/9, kan nån lägga till mig? Denna gång ska jag försöka att inte tänka så mycket och inte testa mig för tidigt.

    Lycka till alla!

  • Soul12

    ÄL idag enligt app och har fått till det igår, i söndags och i fredags. Hoppas på ikväll också och att det tar sig denna gång, men har inte så mycket förhoppningar då jag har åldern mot mig. Jobbigt att vänta 2 veckor nu! Man får försöka koppla bort och tänka på annat. Kul att höra att det är många som plussat i alla fall!

  • Soul12

    Kunde inte hålla mig. Testade nu och det var toknegativt, ÄL+8, jag vet att det är för tidigt men ändå... Har inga symptom heller, tror inte det tagit sig denna gång, vill så gärna! Känner mig negativ. Nu ska jag vänta tills BIM+1 tills nästa test. Kram på er

  • Soul12
    Mathilda999 skrev 2019-09-21 09:36:40 följande:

    Så tydligt den kan bli ! 2 juni 2020 kanske det blir bebis. Får se om det går vägen denna gången. Tredje månaden vi haft oskyddat och där vi första månaden blev gravida men missfall i vecka sex.


    Grattis!
Svar på tråden BIM september 2019