Inlägg från: Förstabarnet123 |Visa alla inlägg
  • Förstabarnet123

    BIM september 2019

    EllaLo skrev 2019-08-23 15:59:52 följande:

    Har varit i exakt samma sits med min partner! När jag förde diskussion angående bebisverkstaden kom det helt enkelt fram att han hade noll koll på ägglossning och egentligen iprincip hela processen. Att det dessutom är typ 20% chans att ägget befruktas/fästs gör ju inte saken bättre. MEN han bättrade sig när vi hade tagit några biologilektioner, så helt klart värt att prata allvar! :)[/q

    [quote=79850974][quote-nick]Myrkrypet skrev 2019-08-23 17:32:54 följande:[/quote-nick]Usch en så jobbig aituation, kan till viss del känna igen det, jag blir väldigt pådrivande runt äl och min man kan då bli mer ?avtänd? när jag stressar honom, helt förståeligt. Men vi har diskuterat det mycket och nu kör vi varannan dag vid äl och oftare om HAN väljer att ta initiativ till det. Sen har jag försökt att inte bara vara förutsägbar och mysa vid sänggående, jag är en vanemänniska liksom. Så jag har överraskat med picknick efter att mannen nattat barnet och då varit mycket lättklädd, tänds ljus och ja lite oväntat. Nu har jag tjatat tillräckligt, hoppas det va till nån liten hjälp... kram till dig


    Tack för era svar fina ni! :)

    Jag tror på ett öppet snack och att ha en biologilektion.

    Sen att överraska är ett väldigt bra tips, då det lätt blir samma gamla vanliga rutin, speciellt när man har småbarn. Ingen riktig tid över för nått spontant sexigt...Bra tips med picnic ^^
  • Förstabarnet123
    Fladdriga svansen skrev 2019-08-24 07:28:49 följande:

    Så tänker jag också, att man vill ju ha sex för annat än bara bebis. Blir så mekaniskt annars. Men de är tröttsamt samtidig när dom känns så oengagerade.

    Men det EllaLo skrev var ju väldigt bra, att han kanske inte har koll på hela processen riktigt så en lektion kan lösa de :)[/q

    [quote=79852043][quote-nick]MsPinnipeds skrev 2019-08-24 08:38:27 följande:[/quote-nick]Min sambo är typ likadan. Fast min har inte direkt ett sexuellt driv, så det blir inget om inte jag är väldigt drivande. Hade jag sagt att jag inte ville ha barn så hade det varit ok för honom med.

    Vi hade vårt 5e försök nu och denna gången kändes det bättre än de tidigare. Efter förra mensen så körde jag ytterligare en biologi lektion, frågade om han forfarande verkligen ville ha barn (vilket han sa att han ville) och vi pratade om vikten att båda engagerar sig i det för annars blir det svårt. Han har fått vara mer delaktig i ägglossningstesten och förhoppningsvis fått mer kunskap kring hur låga oddsen är. Och allt det här tror jag hjälpte oss att få till det 3 gånger runt ÄL. (Jag som annars har tur att få sex i månaden annars)

    Men kan det vara så att din kille får prestationsångest eller att han känner att det blir påtvingat?


    Åh tack för era svar och att du delade din erfarenhet MsPinnipeds! :)

    Jag är osäker på om det är prestationsångest...tror inte det men ska prata med honom nästa vecka. Jag tror nästan han är lite obildad och inte har koll riktigt. Hoppas en biologilektion kan lösa det.

    Han har ju stor lust när han väl har lust. Det är bara lite för sällan för att det ska funka att göra syskon.

    Tack för pepp bästa gruppen!
  • Förstabarnet123
    Tr0ust skrev 2019-08-25 07:39:07 följande:

    Tack för alla stöttande. Det känns bara så fel av mig.

    Jag menade verkligen inget illa.

    Nya tag.

    Jag har blött i 3 dagar nu, så jag antar att det var mensen som hoppade igång. Har absolut inte blött så mycket som en mens. Men det visar ju negativt på alla tester..

    Inatt har jag dock inte blött inatt när jag torkade mig var det ytterst lite på pappret.

    Vad tycker ni om predictor early gravtest? Vissa säger att de är kass?

    Tack och ytterligare förlåt från mig..


    Ingen fara alls på taket! Du ska verkligen inte lämna! :)

    Tråkigt om det är mensen som kom för dig. Hoppas du kan ladda om i så fall. Kram
  • Förstabarnet123
    Myskorven skrev 2019-08-26 10:03:35 följande:

    Hoppar in här, trodde jag har BIM i början av nästa vecka men igår och idag fick jag blinkande gubbe på clearblue. Vad tror ni, är det ens möjligt att det skulle vara ÄL på g men den här temperaturen?


    Det ser ju ut som äl bekräftats 1 gång? Eller brukar du normalt ligga på högre temperaturer? Jag har normalt 36.6 innan äl och sen över 37 efter äl, men det är ju så individuellt... :)

    Konstigt med blinkande gubbe igen. Har nog inget bra svar :)
  • Förstabarnet123
    Naya skrev 2019-08-26 15:39:25 följande:

    Väntan är sjukt frustrerande! Oron att det inte ska gå alls blir större och större för varje misslyckad månad som går.. Känns som att ingen av mina vänner förstår! Dom säger bara "stressa inte", men det är ju lätt för dem att säga som blivit gravida utan att ens försöka... 

    Förresten, någon här som testat rosenrot eller bidrottninggele?


    Det är svårt att slappna av och inte stressa. Typ omöjligt att inte tänka för mycket på bebis ^^

    Jo jag har testat bidrottninggele. Har dock inte blivit gravid av det. Fick tillbaka min äl efter 17 månader utan mens. Åt bidrottninggele och fick stark äl en vecka senare! Det sägs ju balansera upp hormonerna :)
  • Förstabarnet123
    Fladdriga svansen skrev 2019-08-26 16:48:25 följande:

    Äl smärtor idag, så borde få äl om 3-4 dagar :)

    Det börjar verkligen bli många den 10/9 nu, hoppas det betyder tur


    Håller också tummarna att det betyder tur!

    Äl idag för mig, och mannen överraskade med mys! Känner mig mera hoppfull denna månad.
  • Förstabarnet123
    AndraSladdis skrev 2019-08-27 08:42:09 följande:

    Jaha, BIM närmar sig för AndraSladdis 3/9, medan symptomen avtar. Känner redan att det kanske inte har tagit sig nu heller. Och så missar jag faktiskt ÄL nästa månad. Kan någon peppa mig lite, snälla? 


    Hoppet är inte ute föränn mensen kommer :)

    Sen så sa någon nått fint en gång: Att allt som händer måste hända för att man sedan ska få JUST sin bebis. Annars hade bebisen inte varit just den person som den är :) Lät så fint, men vet inte om tanken på det hjälper alla gånger :)
  • Förstabarnet123

    [quote=79860728][quote-nick]Honungsvatten skrev 2019-08-27 23:23:21 följande:[/quote-nick]Men vad är egentligen oddsen att när man äntligen köpte CL ÄL-test så uteblir ÄL?!??

    Jag blir fullständigt galen på detta... Det kan ju BARA HÄNDA MIG.... Grinar ett tag ensam på på toan.... Men sen loggar man in här och hittar sina likasinnade ?systrar? och jag fylls då åter av hopp <3

    För inte är det väl kört bara för att man fyllt 32? Och detta är som sagt vårt försök till första barnet. Sen i vintras.

    Men jag hoppas, vill och tror... Att snart ska en bebis välja just mig och min kärlek... Om än kanske inte denna gång? Men vi har sett till att mysa ändå, så lite hopp har jag... Time Will Tell.

    Kärleke och kramar till Er ALLA![/q

    Styrkekram! Du är inte gammal! Tummar hålls för att ett litet bebisfrö kommer välja dig snart :) Har lärt mig att ibland missar man helt att äl-testen blir positiva om man har en kort peak.

    Jag vaknade idag med samma känsla. Risk för utebliven äl...igen! 2:a mån på rad. Så känner igen känslan av hopplöshet. Tempar och tempen bekräftar inte ägglossning. Var såååå glad igår att vi lyckats pricka in ägglossning denna månad och så visar det sig nog att inget ägg släppt!! Har inte heller fått ökning på äl-testen...

    Nya tag, men känns så tungt om det är så.

    Är förövrigt också 32år, och har inte börjat känna mig för gammal för bebisverkstan :)

    Heja heja till oss alla som försöker!

  • Förstabarnet123
    Fladdriga svansen skrev 2019-08-27 18:27:55 följande:

    Svag stegring igår på ÄL tester men idag svagare. Kan ju vara så typiskt att jag inte har äl denna månad bara därför. Brukar hända emellanåt.

    Är ändå dag 15 nu så borde börjat fått nån liten stegring om de var på g. Då den i vanliga fall kommer på 15-16.

    Så ställer in mig på att de inte blir nåt denna månad, som att skydda känslorna lite.

    Tog ju rosenrot första veckan efter mens. Sist jag gjorde de kom äl på dag 10. Så vore konstigt om den kom senare denna gång


    Äsch vad typiskt! :/ Så tråkigt. Likadan sits för mig...Ska först bara smälta besvikelsen över utebliven ägglossning för att tänka framåt sen. Var helt hundra på ägglossning igår, men tempen bekräftade inte det idag. Har inte heller fått positivt på stickorna, men tänkt att jag är lite rookie på dom. Men nu faller pusselbitarna på plats ju, hade nog ingen ägglossningen alls igår.

    Hoppas du får senare ägglossning. Ska du fortsätta testa med stickor? Jag tror jag ska testa nån dag till ifall den skulle vara sen...
  • Förstabarnet123
    Myskorven skrev 2019-08-29 11:37:38 följande:

    Hur tänker ni kring menssymptom och när loppet är kört? Min kropp följer alltid samma mönster och jag börjar märka att mensen är på gång typ fem dagar innan. Har tolv dagars lutealfas. Nu börjar symptomen komma men egentligen skulle ju ägget kunna fortfarande inte ha fäst. När räknar ni det som kört?


    Räknar det också som kört när mensen kommer.

    När jag plussade så började jag få mensvärk och tänkte att aha, nu kommer mensen snart. Var exakt som mensvärk! Kände också hur det rann till då och då och gick till toan för att sätta in tampong, men nej där var ingen mens. Bara flytningar. Så jag var helt bombsäker att mensen skulle komma.
Svar på tråden BIM september 2019