Inlägg från: Anonym (Känner igen mig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Känner igen mig)

    Bröllop, utan att bjuda sin mamma?

    Svårt att råda. Vad tycker dina syskon? Ni kanske kan ta ett gemensamt beslut kring henne? Tänker att hon gör ju livet jobbigt för även de på bröllopet. Har ni dålig kontakt och du känner att du blir helspänn är det ju inte värt det. Man ska inte må dåligt pga en annan människa på sitt eget bröllop.

    Jag själv har dålig relation till min mor. Hon har varit väldigt elak mot mig i många många år. Jag har gett henne hur många nya chanser som helst men hon har förbrukat de varenda gång. Har periodvis avslutat kontakten men efter ett halvår kryper hon tillbaka på något sätt och beter sig i några gånger helt ok och sen börjar karusellen med utskällningar och elakheter igen. Jag önskar verkligen att jag hade brutit kontakten med henne för alltid. Alltid ångest att träffa henne och handlar om plikt och inget annat. Önskar verkligen att jag vore modigare. Vad gäller bröllop så fick hon vara med men det var inte kul för mig.

  • Anonym (Känner igen mig)
    Anonym (K) skrev 2019-08-16 13:43:56 följande:

    Absolut. Men trivs man inte om någon viss person är på bröllopet då spelar ingen roll att det inte händer något extremt som att hen tänder eld på lokalen eller klär av sig naken på bordet.

    De flesta vill fira sitt bröllop med människor man trivs med , oavsett vem hade samlag x år och 9 månader före TS födelse.


    Excakt så! Ska man som brud stå helspänn hela dagen för att kanske den ovälkomna gästen ställer till med en scen? Och bara för att göra personen som har både varit taskig och betett sig illa mot en nöjd.
Svar på tråden Bröllop, utan att bjuda sin mamma?