• Anonym (K)

    Bröllop, utan att bjuda sin mamma?

    Barbro45 skrev 2019-08-16 06:30:05 följande:

    Javisst är de överdrivna, det är det som är själva poängen. Nej, inga av de konsekvenser jag räknade upp skulle vara TS fel, men det skulle drabba henne. Det är när man försöker föreställa sig konsekvenser av ett val man gör så ser man att de i verkligheten inte kommer att bli så stora, oavsett vilket val man gör. Detta gör att man kan fatta ett vettigare beslut.

    Att göra en sån tankeövning brukar vara bra inför stora beslut och val i livet, man får ner problemen på jorden.


    Eller så förstör mamman hela bröllopet och TS begår självmord över detta?

    Det är lika orimligt som dina påhittade scenarion , men om vi nu diskuterar tankeövning och påhittade orimliga konsekvenser kan man hitta på vad som helst.
  • Anonym (K)
    Barbro45 skrev 2019-08-16 13:33:01 följande:

    Ja, just det . En sån tankeövning gör att man kan inse att det man befarar troligen inte komma att hända eller att det inte är så farligt om det händer.


    Absolut. Men trivs man inte om någon viss person är på bröllopet då spelar ingen roll att det inte händer något extremt som att hen tänder eld på lokalen eller klär av sig naken på bordet.

    De flesta vill fira sitt bröllop med människor man trivs med , oavsett vem hade samlag x år och 9 månader före TS födelse.
  • Anonym (K)
    Anonym (Känner igen mig) skrev 2019-08-16 13:58:01 följande:

    Excakt så! Ska man som brud stå helspänn hela dagen för att kanske den ovälkomna gästen ställer till med en scen? Och bara för att göra personen som har både varit taskig och betett sig illa mot en nöjd.


    Precis.

    De flesta börjar inte fundera på ett inte bjuda en förälder utan anledning.
Svar på tråden Bröllop, utan att bjuda sin mamma?