Inlägg från: Anonym (Konsekvenser) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Konsekvenser)

    Sexdrift vs känslor, nyfikenhet vs trötthet, otrohet vs trohet.

    Arrangerat äktenskap? Ja där har du orsaken.

    Sex handlar om frivillighet, attraktion, passion. Man ger sig hän till någon man tänder på, blir kåt av, nån man attraheras av.

    Här låter det som att hon får lust av situationen - inte för att hon är kåt på just DIG. Därför har ni sex så sällan. Ni är mer bästa vänner än älskare och älskarinna.

    Det här är konsekvensen av ett resonemangsäktenskap/arrangerat äktenskap. Ni har ingått en överenskommelse och tycker om varandra. Men ni är inte kåta av rätt anledning. Ni har bara varandra att bli kåt på. Det är inte samma sak som att välja varandra för att ni är kåta på varandra. Gissningsvis gifte ni er före ni hade sex?

  • Anonym (Konsekvenser)
    anonymsoy87 skrev 2019-08-22 21:10:08 följande:

    Nej, vi hade inte haft sex innan vi gifte oss.


    Och där har du anledningen till att det inte kommer bli bättre.

    Ni har inte gift er av rätt anledning. Då finns det ingen attraktion och det gör att hon inte har lust.
  • Anonym (Konsekvenser)
    Anonym (Hyvel) skrev 2019-08-22 21:59:33 följande:

    Ärligt talat grabben, om era föräldrar ?föreslog? så är det kört, håll dig ifrån sexet med henne och uppvakta henne som om ni aldrig gift er/haft sex, uppvakta och få henne förstå att hon är din mittpunkt i livet, genom ord, handlingar ..


    Fast det hjälper ju inte om hon över huvud taget inte är attraherad eller kåt på honom. Hon verkar ha sex med sin bästa vän typ. Vill få det överstökat ungefär.
  • Anonym (Konsekvenser)
    anonymsoy87 skrev 2019-08-23 06:11:49 följande:

    Jag förstår vad du menar men är det okej att provköra tjejer innan man gifter sig?


    Ja självklart! Vi bor i ett fritt land. Här har vi sex med vem vi vill och när vi vill. Vi skaffar barn utan att vara gifta och vi är sambos osv osv.

    Se dig omkring hur andra lever sina liv.

    Det är viktigt att ha ett sexliv som fungerar, annars är man inte lycklig.
  • Anonym (Konsekvenser)
    anonymsoy87 skrev 2019-08-28 20:52:39 följande:

    Tack så jättemycket Ida. Jag har läst den första länken som du tipsat. Den var bra och hjälpsam. Jag kollar säkert den här också. Tack :)


    Ett tips. Jag tror ni båda två behöver läsa på om sexualitet och hur det egentligen funkar. Hur det egentligen känns att vara attraherad. Lära er hur attraktion och kåtheten hänger ihop. Lära er förstå hur allting hänger ihop i kroppen och i huvudet.

    Antingen via faktaböcker och dokumentärfilmer eller genom att helt enkelt läsa klassiska kärleksromaner eller berättelser om kärlek från verkligheten. Lär er se sammanhang och få lite att jämföra med.
Svar på tråden Sexdrift vs känslor, nyfikenhet vs trötthet, otrohet vs trohet.