Inlägg från: CFly |Visa alla inlägg
  • CFly

    Vad ska män göra då?

    Överste Senap skrev 2019-09-17 13:59:32 följande:
    Är inte speciellt intresserad av problemet. Finns betydligt större orättvisor i världen att lösa om du frågar mig.

    Annars kan man prova Carinas förslag. Fast ganska korkat om man inte själv på individnivå skulle få avgöra vilka krav var och en har oavsett kön. Har du höga krav är det svårare, är kraven lägre är det lättare. Tror det gäller rätt så generellt.
    Du är fri att öppna en tråd och diskutera andra orättvisor i världen också. 

    Låga krav kan göra det lättare ja. Men det kommer inte att utjämna oddsen mellan könen. Det gör det bara lättare från den punkt du själv är för tillfället.
  • CFly
    Kjell2 skrev 2019-09-17 15:53:58 följande:
    Så av alla förslag som har presenterats i tråden är det något du tycker är bra och tänker tillämpa?
    Egentligen så har ju bara ett förslag getts på hur du utjämnar oddsen. I inlägg 53 så tycker jag att jag redan sagt att det är en väg att gå. 

    Just nu vore det ju intressant att hitta fler förslag. Ett förslag på ett problem är ju inte hel sanning och heller inte tillräckligt för att göra en bra bedömning om vad man ska tillämpa eller ej.
  • CFly
    KlantSmurfen skrev 2019-09-17 18:09:46 följande:
    Om en kvinna gnäller på att alla män är X eller Y så blir svaret ofta att det inte är alla män som är problemet, problemet är att hon väljer samma typ av män

    Man hör aldrig hur kvinnan behöver byta taktik
    ->
    CFly hör aldrig hur kvinnan behöver byta taktik.

    Dejting mm brukar diskuteras en hel del rent generellt.
    Det som sägs till kvinnor som gnäller på att män är X eller Y är att dem är ändå inte värda dig och det är deras förlust/fel att dem inte får dig. Med andra ord kvinnan är redan perfekt och ska inte ändra sig. Det är männen som ska förstå varför hon är bra som hon är. 

    Medans en man får höra saker som att du har för höga krav, såna tjejer passar inte dig, du behöver acceptera det och det. Med andra ord ändra på sina preferenser.
  • CFly
    Överste Senap skrev 2019-09-17 18:45:26 följande:
    Varför är det viktigare att utgå från att det ska vara lila mellan könen än att göra det lättare utifrån den punkt man befinner sig vad gäller val av sex- eller livspartner?

    Är du lika ivrig att risken för att utsättas för sexualbrott ska vara lika mellan könen oavsett hur stor risken för ena gruppen är?
    Därför att jag är intresserad av ämnet social dynamik ur ett dejting och raggningsperspektiv och skillnaderna mellan könen när det kommer till det ämnet. Då finner man denna stora skillnad i hur könen lyckas med att få t.ex. ett ligg och finner det intressant att diskutera dels hur det kan bli så, finns det sätt vi kan ändra på det, är det bra att det är så osv.
  • CFly

    Om ni är intresserade att veta så kan jag skriva ett långt inlägg som beskriver min relation med dejting fronten och varför jag har på fötterna att säga att kvinnor inte lägger manken till på samma sätt. 

    Men jag gör det bara om det finns intresse att läsa annars är det waste of time.

  • CFly
    Kjell2 skrev 2019-09-18 10:20:14 följande:
    Vad säger du om detta då:
    Stabilt jobb och sund ekonomi är  en tydlig framgångsfaktor för att som kille få ett fast förhållande. Så utbildning, jobb och undvika trassla till sin ekonomi är nog bra tips.

    Andra saker som hjälper för att hitta ett seriöst förhållande
    Socialt nätverk med vänner, fritidsintressen, bekanta och umgänge där båda könen ingår.
    Ta hand om sitt yttre
    Undvika mala på med sådant som inte ger resultat, skapar bara bitterhet.
    Eget boende i vettigt skick
    Tid för att umgås med en partner
    Jo dem är ju jättebra förslag på hur du hjälper en kille att få resultat. Men inte som förslag på hur du utjämnar siffrorna jag tog upp i samhället. 

    Så i fråga om att hjälpa en man att få resultat så har du helt rätt. 
  • CFly
    Kjell2 skrev 2019-09-18 11:05:25 följande:
    Men det var precis det du efterfrågade:
    "Vad ska män göra då?"
    Tycker jag inte. Läser du startinlägget på nytt så tar jag upp kvinnorna väljer och män jagar. Vad ska männen göra för att få det bättre. osv. 
    Vad ska dem göra för att svänga tillbaka vågskålen. 

    Så det är inte en man som ska få tips att få det bättre utan det är det stora hela som syftas. 

    Fast nu tycker jag tråden går mer över till att man tycker det är roligare att pressa mig på att försöka förklara mig i olika situationer eller hitta kryphål på det jag sagt mer än att seriöst diskutera sakfrågan.
  • CFly
    Kjell2 skrev 2019-09-18 12:14:32 följande:
    Gå till godtycklig nattklubb med dans. Jämför hur mycket tid och pengar killar och tjejer har lagt ner innan för att se bra ut.

    Innan du går ut - hur fixar du till dig?
    Nu utgår du ifrån att det är med hur jag fixar till mig jämförelsen där jag har på fötterna ligger i. 

    Jag har ändå lagt ner mer tid och pengar på attraktionsområdet än snittet av kvinnor. 
  • CFly
    Physalis skrev 2019-09-18 13:24:02 följande:
    Om det bara är ditt perspektiv så handlar det ju bara om att kvinnor inte lägger manken till när det gäller dig. Det säger inget om ifall kvinnor lägger manken till på dejtingfronten i övrigt.
    Kan såklart inte säga det för precis alla kvinnor då det finns någon enstaka så lägger ned både tid och pengar som jag gjorde. 

    Men har tillräckligt mycket data för att se att majoriteten i alla fall inte la ner nämnvärt samma mängd som vissa män gör.
  • CFly
    Kusinen skrev 2019-09-18 14:58:39 följande:
    Fast om man blir mer attraktiv är det väl större chans att kvinnor tar kontakt och visar intresse så att man allså behöver jaga mindre?

    På så sätt är väl kjells svar ett väldigt tydligt svar på det du skriver i ts, vad en man kan göra för att slippa "jaga tjejer" så mycket?
    Hmm, om du lägger upp det så att kvinnorna börjar ta kontakt om du blir mer attraktiv så kan jag hålla med. 

    Men många män gör sig själva attraktiva för att få bättre resultat när de själva fortsätter att jaga och är det på det viset så kommer tjejerna bli ännu mer "bortskämda" genom att fortsätta bli påraggade men av bättre män. 

    Så både ja och nej. Hårfint hur man väljer att lägga upp det. :)
Svar på tråden Vad ska män göra då?