• Sjc

    BF Juni 2020

    Har varit inne och läst i den här tråden varje dag sen jag plussade men inte vågat tro på den här graviditeten så har inte skrivit förrän nu. Var i alla fall på KUB-test idag (v12+4) och fick låg risk så nu känner jag mig mer säker och är så lättad!

    För att få min dotter fick vi hjälp via IVF och det fungerade på första IVF-försöket. Syskonförsök via IVF började vi med i november förra året med 3 misslyckade försök som facit. Vi var på gång att starta ett nytt försök i september men min mens kom aldrig så fick gå på ett ultraljud ock fick då konstaterat att vi blivit gravida naturligt! Trodde aldrig att det skulle hända men nu är vi i alla fall i vecka 13 och allt verkar gå bra :)

  • Sjc
    Småstadstjej skrev 2019-12-12 11:40:32 följande:

    Varit en förjävlig vecka.. spökveckorna med inga symptom och väntan på kub.. jag hade sån ångest med första barnet och katastroftankar så det var inte friskt.. denna gång går det bättre men var såklart dumt nog inställd på det värsta idag. Men en hittills frisk liten bebis var det där.. blev flyttad bakåt 4 dagar. Nytt bf 25 juni. Tur att väntan på RUL inte är lika lång!


    Jag kännet igen mig! Hade också ångest varje dag under graviditeten med första barnet. Gick nästan inte en dag utan att jag förväntade mig missfall eller att något skulle vara fel. Den här graviditeten går bättre som tur är och jag kan känna mig mer glad och förväntasfull, även om vissa dagar smyger sig ångesten på igen. Jag tycker det är så svårt att förstå att jag är gravid just nu. Magen har blivit väldigt stor och har även några få andra grav.symptom men tycker ändå det är så svårt att förstå innan sparkarna kommer. Det är väl bara att acceptera läget och låta veckorna gå gissar jag..
  • Sjc
    Koopa3oopa skrev 2019-12-18 11:56:54 följande:

    Jag har BF 1 Juni och ska på RUL 5 Januari, ska förhoponingsvis få reda på könet, ska bli så kul! I värmland har man 2 ultraljud utöver KUB (gjorde inte det) ett i v. 13 och sen RUL, så vi har redan sett den sprattlande lillen därinne!! Så jävla underbart!


    Jag bor också i Värmland, på Hammarö, och har BF 7 juni! Jag gjorde KUB för någon vecka sen och ska på RUL 10 januari. Ska bli väldigt spännande!
Svar på tråden BF Juni 2020