• zandris

    Någon som gjort PGD som könsval?

    Vi vill utöka familjen men då vi har en son sedan tidigare så vill vi nu ha en tjej. Då våran längtan är så stor efter en tjej så överväger vi stort att göra ett s.k könsval, typ IVF med PGD nere i Cypern. Det kostar väldigt mycket men en del lägger pengar på dyra bilar så varför skulle vi inte kunna lägga pengar på vårt barn?
    Klinikerna verkar superfina och har gått omdöme men jag skulle gärna vilja komma i kontakt med andra som har gjort detta, eller som ska göra detta?

    Vi har pratat lite med ivfcypern som har ett kontor uppe i Stockholm med och vi kommer boka en tid för att åka upp och riktigt prata igenom upplägg och dylikt. Men som sagt, hade varit underbart att få höra ifrån andra som har erfarenheter, har ni gjort PGD på Cypern? Vilka använde ni, vad betalade ni? Hur gick det till? Hur kändes det? Hur blev resultatet? 

    Vet att där ska ha skapats stängda/hemliga grupper både här och på Facebook men har inte kunnat söka efter som och kunnat ansöka om att gå med, så vet ni någon sådan grupp så hojta gärna till. Hade som sagt varit skönt att prata med andra i samma sits.

    Hjärta

  • Svar på tråden Någon som gjort PGD som könsval?
Svar på tråden Någon som gjort PGD som könsval?