• Anonym (Igen)

    Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?

    Rent kasst, det finns vissa kvinnor och män som aldrig kommer hitta någon. Det kan bero på sjukdom, utseende, personlighet, livsituation mm

    Ett förhållande, eller bara sex, är något man går in i frivilligt. Är någon då så ingen vill ha förhållande eller sex frivilligt med personen som blir det inget.

  • Anonym (Igen)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-10-30 10:28:34 följande:
    Är att bli förälskad i någon frivilligt menar du?
    Nej, men att välja att ha sex eller inleda ett förhållande med någon.
  • Anonym (Igen)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-10-30 10:43:41 följande:
    Ja är man riktigt ful så har man ju det mycket svårare, men även fula personer kan träffa någon  om de har en bra personlighet, eller är kända. Om man verkligen vill träffa någon och aldrig lyckas, varför inte gå och få hjälp genom nån kurs eller coach eller nåt?
    Man kanske har en sjukdom som gör att självinsikten eller förmågan att söka hjälp inte finns.

    Väldigt många kan nog få till något om man tar hjälp, inser sina brister, gör förändringar mm

  • Anonym (Igen)
    Nivinella skrev 2019-10-30 12:53:25 följande:

    Det beror ju helt på vilken typ av förhållande man är ute efter: Vissa män/ kvinnor är ju grymma i sängen, men saknar hjärnceller för att kunna bygga upp en bra och jämställt förhållande. Och vice versa.

    För att ändå försöka besvara din fråga:

    Man behöver inte ha gjort något fel alls. Det är ju ganska individuellt vad man vill ha hos en partner. Det viktigaste är väl att man inte ger upp i sitt sökande. Ju fler man frågar, ju större chans att någon vill ha en.


    Man kan göra fel som minskar möjligheterna men går att åtgärda. Orealistiska krav, dålig personlig hygien, letar på fel ställen, inte tid för en relation t ex.


  • Anonym (Igen)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-10-31 13:31:32 följande:
    Jag tycker det verkar vara många tjejer som vill ha sex på första träffen/tillfälligt sex osv. Jag menar om det finns män som har det så finns det ju kvinnor som också har det!? Sen kanske det är fler kvinnor som hoppas på en fortsättning och ett förhållande efter det än män, men det är väl inte så relevant när vi pratar om sex på första träffen.

    Och det här med att män är mer sexfixerade än kvinnor tror jag inte stämmer. Det är nog ganska lika för båda könen men kanske tar sig lite olika uttryck.
    Jag är rätt övertygad att det finns fler killar som kan tänkas sig ha sex med nästan vilken tjej som helst än tvärt om.


Svar på tråden Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?