Inlägg från: Anonym (Undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar)

    Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?

    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-10-18 01:02:53 följande:
    Hade ett konto ett tag på match men jag kollade mest runt kändes inte som någon mening skulle behöva spela en roll om det skulle fungerat och det kände jag inte för. Dessutom fanns det knappt någon omkring där jag bor mest äldre så nätdejting känns inte som så stor mening. Dessutom skriver nästa inga kvinnor någon text så det är bara bilder man har att gå på och ibland inte ens det.
    Jag har ett konto där men håller med, det är väldigt många tjejer där som bara har foto och ingen text. Tyckte det var rätt få tjejer där som väckte mitt intresse och de jag skrev till fick jag inget svar från. Min profil var nog inte heller den bästa. Men det är tråkigt att det ska vara så svårt att ens få chans att prata med några av dem som är där.
  • Anonym (Undrar)
    Fjäril kär skrev 2019-10-18 10:17:36 följande:
    Match la jag ner rätt fort då det var stendött.

    Kan tipsa om Happy pancake. Mer folk och mer aktiva människor.

    Tinder kan man skriva på ja.

    Dejten är mer attraktion och sex än förhållande. Vi är för olika för ett förhållande. Men vi tänkte dejta ett tag och bara ta vara på det.
    Match stendött? Jag tyckte det var tvärtom att Mötesplatsen var det... 

    Happy Pancake har jag hört handlar mer om träffar för sex, men det kanske ändrats nu för tiden?

    Hur som helst så har jag lagt ner nätdejtingsidor, och tycker Match t ex är så tydligt hur de ska ta pengar för precis vad som helst. Och dyrt är det! De tar en extra summa för att man ska kunna se om någon läst ens mejl. En annan sak var att jag för ett tag sedan såg att någon hade skrivit till mig när jag inte var betalande medlem, och kunde då inte se vem. Så jag beslöt mig för att betala för en månad för att se vem som hade skrivit. Då var det ett standardmejl som nån hade skickat om att hon ville inte ha vidare kontakt med mig (jag hade skrivit ett mejl till henne långt tidigare). Surt! Tycker de kunde väl iaf för sina standardmejl visa att det är ett sånt.

    Kul! Lycka till! 
  • Anonym (Undrar)
    Fjäril kär skrev 2019-10-18 12:05:01 följande:
    Aldrig hört talas om det på riktigt.

    Aldrig upplevt att det skulle vara viktigt bland mina vänner eller ens hört någon man uppleva det.

    Däremot tror jag att folk med komplex TROR att det är ett krav.
    Jag vet inte hur det ser ut på mäns dejtingprofiler vad för krav de brukar ha med, men kvinnors dejtingprofiler har ofta med kravet på hur lång en man ska vara. Ofta kan det stå minst 180 cm. Såna krav är ju värre än att hon skriver hon vill ha en vältränad man t ex, för de flesta kan bli vältränade men ingen kan ändra på sin längd.

    I alla fall någon som anger ett sådant krav skulle jag inte dejta ändå. Liksom dissa en man helt bara för att han inte har rätt längd?! 
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (K) skrev 2019-10-18 11:53:18 följande:
    Men samtidigt tycker jag att kvinnor kommer undan med betydligt mer sexistiska krav på män. Såsom det ska vara en stor mellan benen osv. 

    Hur tror ni det tas emot om en man skulle vilja ha stora bröst på tjejen och en tight mus. Hur fort stämplar inte folk honom som ytlig och att bara se kvinnan som ett sexobjekt? 

    Men när en kvinna sätter såna krav så är det ok.
    En stor penis hör jag sällan kvinnor har som krav. Det är nog mer män som tror detta. Kanske att en väldigt liten kan ge problem vid samlag!? Men det märks ju när det väl kommer till kritan, och då har man förhoppningsvis redan fått lite känslor för varann.
  • Anonym (Undrar)

    Men håller ni inte med om att det rent generellt finns i luften att män ska uppvakta och kvinnor uppvaktas, pga flera orsaker skulle jag säga. Kanske det är annorlunda nu för tiden, men det var något jag uppvuxen på 80/90-talet fick lära mig från olika håll, ung samma som att man får lära sig att vara "en riktig man" trots att man inte ville vara det.

  • Anonym (Undrar)
    Ocdkille skrev 2019-10-24 20:40:24 följande:
    Jag har ocd och dels vill jag inte att det ska komma ut men sen har jag hittills inte träffat någon tjej som jag varit säker på att hon skulle vara ok med det. Men det är rätt vanligt att killar med ocd inte har någon. Ja även en del tjejer fast av någon anledning verkar det vara vanligare bland oss killar. Men man får lite acceptera att man har en sjukdom som begränsar chanserna till flickvän rejält. Man får lära sig att leva med att vara singel.
    På vilket sätt begränsar din ocd chanserna? För allas ocd är ju inte samma.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-10-24 19:48:58 följande:

    Sen är det på många ställen mattematiskt att många män kommer att leva singel. Vi har en obalans i antalet män och kvinnor i Sverige. Och vi har dessutom geografiska skillnader. Där jag bor får man vara glad om man hittar någon som är singel. Tror det var 10 år sedan jag visste av någon singel. Därför ser man väldigt många Thailändskor och Ryskor i stan nuförtiden. Flera män har gjort den varianten. Det är dock inget jag vill göra och jag gillar inte det när det syns tydligt att tjejen inte har kommit för kärlek. Finns risk att dom utnyttjas, Men i Norrland kommer det nog tillslut bli nästan lika många med Thailändsk bakgrund som Svensk tids nog. 

    Sen kommer det bli värre för framtida generationen. Har för mig att bland dom som är 15 nu är det 25000 fler killar än tjejer. Så det kommer bli ännu fler killar som får vara singel hela livet om dom inte letar utomlands.


    Pessimism kan också vara en bidragande orsak till att man inte varit med någon... Flört
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (En av dem) skrev 2019-10-29 21:11:37 följande:
    Det är inte bara svårt, det är omöjligt. Trots alla glada tillrop om att man duger som man är.
    Vad beror det på då?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (En av dem) skrev 2019-10-30 08:48:16 följande:
    Att man inte duger som man är.
    Men hur mycket har du försökt? Hur många tjejer har du träffat och som du vet inte tycker du duger? 
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Igen) skrev 2019-10-30 09:06:14 följande:

    Rent kasst, det finns vissa kvinnor och män som aldrig kommer hitta någon. Det kan bero på sjukdom, utseende, personlighet, livsituation mm

    Ett förhållande, eller bara sex, är något man går in i frivilligt. Är någon då så ingen vill ha förhållande eller sex frivilligt med personen som blir det inget.


    Är att bli förälskad i någon frivilligt menar du?
Svar på tråden Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?