Inlägg från: Betrayed |Visa alla inlägg
  • Betrayed

    Pepptråd, Letrozol, hoppas det hjälper

    Jag följs gärna också åt. Har en 2 åring son sedan tidigare som vi fick med hjälp av pergotime.

    Åt första tablette letrozol igår, och har UL bokat till torsdag nästa vecka. Alla mina hormonprov är normala men verkar inte ha någon ÄL själv (oregelbunden cykel på 38-70 dagar).

  • Betrayed
    sussan skrev 2019-10-25 20:17:05 följande:

    Ja. Jag undrade om min mens kan ha kört igång innan jag började blöda, att jag var längre fram i cykeln än jag trodde. Men gynekologen sa att så behövde det inte alls vara, sånt här händer lite då och då, även om det inte är det vanligaste. Nu hoppas jag verkligen att turen håller i sig! Jag är så urbota trött på ägglossningstest och sexschema..


    Wow! Håller tummarna!!!

    Själv tog jag sista tabletten idag och har tid för UL på torsdag.

    Är det bara jag som har hemsk restless legs av letrozol? Får panik på kvällarna!
  • Betrayed

    I morgon har jag UL, dag 13 på cykeln. Vad har jag att vänta mig. Hur stora ska äggblåsorna/an vara för att det ska vara ok? Och hur långt efter brukar man få ÄL?

  • Betrayed
    Merymo skrev 2019-10-30 22:17:51 följande:

    Det kan verkligen gå hur som helst. Jag har haft cykler där inga ägg vuxit trots dubbeldos letrozol. Har också haft 15 mm ägg som på ett magiskt sätt släpptes själv. De ska väl helst vara på 20+. Men läkaren räknar då de växer x antal mm per dag. Om du ska ta hormoner som hjälper till ägglossning.


    Precis varit där, ett moget ägg som är redo att släppa när som helst enligt honom,18 mm.

    Han sa att vi skulle ligga idag och i morgon.

    Tog ett ÄL test igår då jag hade vad jag gissar är ÄL-flytningar men inget positivt utan bara litet streck.
  • Betrayed


    Kan ni förklara detta?

    UL igår och 18 mm äggblåsa, stegrande test som starkast 7 i morse och sen klockan 11 Inger streck alls? Har ÄL skett mellan 07-11 eller vad sker?
  • Betrayed

    I förrgår kom mensen, så idag börjar jag en ny kur. Känns helt sjukt ok ändå. Räknade dock ut nu att nästa mens är beräknad på julafton... känns lite läskigt att det både kan bli en underbar present och en tråkig!

  • Betrayed

    Jag är idag på cd 24, och idag fick jag positivt på ÄL-test. Är det inte jättesent när man ätit Letrozol, har fått positiva ÄL-test på cd 17 innan.

    Vad kan det innebära?

    Ska ta blodprov nästa vecka, men fick inget UL denna månaden, så jag trodde att jag inte skulle få ÄL alls i och med negativa test 6 dagar efter cd 17. Ska bli spännande!

Svar på tråden Pepptråd, Letrozol, hoppas det hjälper