Inlägg från: Anonym (Samma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Samma)

    Började du singelkvinna bry dig mindre om män när du kom i klimakteriet?

    Jag känner igen mig totalt. I och för sig är jag "bara" 45 år men då jag nyligen avslutat en längre relation känner jag mig ganska osugen på att dejta och lära känna någon ny man. Har alltid gillat sex men de senaste åren har jag börjat känna en känsla av slentrian och att det inte finns mer att utforska. Har en god relation med mina barn och några vänner jag trivs ihop med. Känner en stark frihetskänsla och tycker jag får ut mer av att umgås med mina nära och kära än att kompromissa och jämka som man måste i en kärleksrelation. Så du är inte ensam TS!

  • Anonym (Samma)
    Anonym (L) skrev 2019-10-22 21:28:40 följande:

    Exakt! Så ser min tillvaro också ut och sex börjar kännas som om det inte är värt besväret. Jag orkar inte heller med känslodrama och kompromisser längre. Jag har en massa idéer om vad jag ska hitta på när mitt barn är vuxen och självständig så det känns inte tragiskt utan mest spännande, en ny fas i livet.


    Återigen håller jag med till fullo.

    Det är så fantastiskt skönt att äntligen känna det där inre lugnet och slippa jaga kärlek och bekräftelse. Att se sitt eget värde och veta att man klarar sig själv och kan lägga sin tid på att göra karriär, träna, resa eller vad det nu må vara som lockar i livet. Hurra för oss!
Svar på tråden Började du singelkvinna bry dig mindre om män när du kom i klimakteriet?