Inlägg från: Anonym (nej tyvärr.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nej tyvärr.)

    Responderar män alltid på erbjudande om sex?

    Av erfarenhet vet jag att många inte gör det. Jag blir av någon anledning alltid förtjust i gifta eller på annat sätt upptagna män...och det går alltid åt helvete. Jag har blivit nobbad av 4, kommit halvvägs men sedan blivit nobbad pga att han fick ångest och kom på att han inte ville vänstra av en och lyckats med en. Så 4 och en halv upptagna män av 6 responderar inte positivt. Eller så är det mig det är fel på.  

  • Anonym (nej tyvärr.)
    Badze82 skrev 2019-11-08 08:22:57 följande:
    Vargaflickan skrev 2019-11-07 10:22:55 följande:

    Alla vet hur män funkar, naturliga drifter går före "kärlek".Det ÄR såPrecis så, det går inte att lita på män i relationer för alla faller dit så fort en tjej är snygg nog.


    Min erfarenhet säger att det är betydligt fler tjejer idag som är otrogna än killar. Iaf vad jag själv varit med om samt folk i min bekantskapskrets.

    Sen om det är representativt för Sveriges befolkning det vet jag inte men det är tyvärr väldigt vanligt att trilla dit verkar det som oavsett kön.
    Det är inte betydligt fler. Det är några procent fler. Nästan exakt hälften av alla människor i Sverige har någon gång vänstrat, något fler än hälften av kvinnorna, något färre än hälften av männen.

    Bland homosexuella är det ytterligare några procent fler, men ingen stor majoritet. Så runt hälften, oavsett kön eller läggning.

    Skillnaden där män är värre är om man jämför otrogna män mot otrogna kvinnor, då är männen oftare otrogna fler gånger och mer fler olika sidopartners.
Svar på tråden Responderar män alltid på erbjudande om sex?