Inlägg från: Anonym (Emelie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Emelie)

    Min fru kysste en annan. Hur förlåta och gå vidare?

    Anonym (Förlåta) skrev 2019-11-13 17:30:18 följande:

    Ja risken finns att det varit något mer, även om hon hävdar att det inte varit det. Jag måste väl hur som helst bara bearbeta detta så gott som det går, men just nu känns det väldigt tungt och tankarna kring händelsen finns ständigt där.

    Jag sa inget utan bara gick därifrån när hon såg mig och då avbröt hon det hela och följde efter mig, sen åkte vi hem. Hon insåg vad hon hade gjort och sa att det var inte alls planerat eller nåt sånt och hon var ångerfull och ganska berusad också, men nyktrade ju liksom till mer efter jag kommit på dem. Hennes kläder var även lite i oordning liksom så de hade nog hånglat en del innan jag kom...


    Lider med dig. Jag får känslan av att hon gjorde det här så lättvindigt, dessutom ganska grovt hångel när du därtill var med(!) Jag tror du måste markera riktigt rejält, uppenbarligen tror hon ju att hon kan behandla dig så här! Kräv att hon byter jobb, kräv parterapi, annars bryter du. Hade det varit min man hade jag tagit ut skilsmässa, så stort av dig att du verkar vilja ha henne fortfarande. (Men låt henne inte kliva på dig/er såhär utan att hennes värld vänds 180 grader, annars kommer det utan tvekan hända igen och igen. Du förtjänar mycket bättre!)
  • Anonym (Emelie)
    Anonym (Örjan) skrev 2019-11-13 20:55:06 följande:

    Att man bara orkar lägga så mycket energi på att analyser och värdera betydelsen av en kyss. Kan man inte hantera att en partner kysser någon annan är det kanske bättre att vara singel. Känns som ett klart fall av dålig självkänsla hos TS


    Eller ett klart fall av bra självkänsla, att man reagerar adekvat på svek. Att veta att man är värd bättre och reagera därefter. Kan man som partner inte låta bli att kyssa andra så ska man ju inte vara i ett monogamt förhållande.
  • Anonym (Emelie)
    Anonym (Örjan) skrev 2019-11-13 21:04:26 följande:

    Nu talar vi om en kyss. Har förbaskat svårt att se det som ett relationsavgörande svek.


    Du verkar inte ha läst allt. Man kan absolut känna som du, men alla gör inte det. Så länge du och din eventuella partner har gemensam syn på vad som är otrohet för er så. Men märkligt att tro att alla andra ska tycka likadant.
  • Anonym (Emelie)
    Anonym (Örjan) skrev 2019-11-13 21:40:18 följande:

    Man måste ha jobbig med sina relationer om man skall se en kyss som något som är så fruktansvärt att man kan lägga en massa tid och energi på att analysera varför och vad det hunde leda till. Det är sådant som händer inte mycket att lägga energi på och inget man behöver ställa en massa ultimatum runt. Kan man inte ge varandra lite luft i en relation så kvävs man. Vet att inte alla vill ha frihet under ansvar i sina relationer men fy fan vad jobbigt det måste vara att leva så bojade till varandra som TS tycks vilja vara till sin fru


    Haha. Så skönt med så enkel syn på det hela (Obs, jag är inte sarkastisk utan uppskattar det genuint! Även om jag inte håller med i praktiken så är det skönt med din typ av förhållningssätt ;) Men man väljer tyvärr inte hur man känner i sådana här frågor eftersom det är integrerat med vem man är. Därav viktigt att välja partner med liknande synsätt i frågan.
  • Anonym (Emelie)

    Den här tråden har blivit ett skådespeleri i konstigheter. Herre gud. Vad spelar det för roll vad Tina med likasinnade tycker om vad som är otrohet? TS och hans fru har en annan syn, hon bröt mot den.

    Och TS, förlåt, men din hantering av det här är som gjord för besvikelse. Självklart kommer det fortsätta, antingen med honom eller med någon annan. Något är ju fel i er relation/hennes känslor för dig, annars händer inte sånt här. Antingen är hon tänd på sin kollega och kan då inte kontrollera sig (när du är med) eller så är hon inte särskilt attraherad av sin kollega men kan ändå vara otrogen (enligt er definition) med honom (när du är med). Hon är ju antingen en lögnare, lättvindigt otrogen eller både och. En adekvat reaktion från henne hade varit total transparens och att krypa i stoftet för dig, byta jobb osv. En i mitt tycke adekvat reaktion från dig hade varit att kasta ut henne.

  • Anonym (Emelie)
    Anonym (Förlåta) skrev 2019-11-14 16:35:26 följande:

    Det verkar som hon var attraherad av honom för stunden, pga alkoholen och vad vet jag han kanske var duktig på att förföra henne och det bara blev som det blev där. Jag hoppas att det var så och hon har inte visat några tecken på att hon inte vill vi ska fortsätta vara tillsammans. Hon är ju ledsen över det hela, samtidigt kanske jag inte visar hur dåligt jag mår över det för jag är lite sån att jag inte vill skapa mer dålig stämning än vad det är. Jag menar om jag blir arg och säger "så får du inte göra!", vad leder det till egentligen? Hon vet att hon gjorde fel och ångrar det säger hon. Kan jag göra nåt mer? Jag vill inte kasta ut henne för jag älskar ju henne.


    Ojoj. Jag är ledsen för din skull att du inte verkar kunna ställa några krav på respekt för dig i er relation. Det tror jag du hade mått bra av. Din fråga är ju dels hur du ska kunna förlåta henne (det vet jag inte?) och dels hur du ska kunna lita på henne. Men du kommer ALDRIG kunna lita på henne. Eller snarare, du borde aldrig lita på henne igen för hon kommer med all sannolikhet vara otrogen igen. Det är ju problemet för dig för alltid framöver om ni fortsätter ihop. Om ni inte ens har barn ihop än, lämna innan du är fast! Hon spelar ju på att hon har dig som ett säkert kort och att hon till och med kommer undan med otrohet!! Men du vill/kan ju tydligen inte ställa krav (vilket är det enda normala och sunda!). Då kommer du tyvärr få leva med att hon bedrar dig. Ett tips är faderskapsprov om ni skaffar barn.
  • Anonym (Emelie)
    Anonym (Förlåta) skrev 2019-11-16 22:45:23 följande:

    Ganska så mycket som förut, bortsett från att det som hänt finns i luften liksom. Så det är nog snarare jag som förändrats. Inte så mycket mobil, det är  ju nåt jag håller utkik efter. Hon kanske ändå inte är så intresserad av honom, att det bara var engångsgrej.


    Hon är uppenbart väldigt intresserad av honom, eller ointresserad av dig. Med tanke på vad som hände och efterspelet. Vad märkligt att ni inte verkar prata med varandra? Hur ser er relation ut egentligen tänker jag.
Svar på tråden Min fru kysste en annan. Hur förlåta och gå vidare?