Inlägg från: Anonym (Förlåta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förlåta)

    Min fru kysste en annan. Hur förlåta och gå vidare?

    Hej! Jag kom på min fru kyssa en annan man, en som jobbar på samma företag som henne dessutom. Hon säger det var ett misstag och att det inte kommer hända igen. Hon har inga känslor för den här mannen heller säger hon. 

    Men hur kan jag förlåta detta? Jag vill göra det, för jag vill inte förlora henne, men just nu känns det svårt.

    Är det någon mer som varit i samma sits som jag? Kunde ni gå vidare och var hon otrogen igen för er, alltså hur kan man lita på att det inte ska hända igen?

  • Svar på tråden Min fru kysste en annan. Hur förlåta och gå vidare?
  • Anonym (Förlåta)
    Anonym (??) skrev 2019-11-12 18:05:55 följande:

    Vad var det för typ av kyss? Visst, jag skulle inte kyssa en kollega på något sätt, men var det liksom bara de två helt ensamma och en öm lång kyss eller var det mer nån slags skoj-pusspåkinden och andra kollegor stod bredvid? 


    Nej det var en riktig kyss på munnen, och det var på en firmafest där jag var medbjuden och jag upptäckte dem på ett avskilt ställe. Hon var berusad, något hon sällan är annars, så hon säger hon tappade omdömet helt och vet inte vad som flög i henne den kvällen. De arbetar inte på samma avdelning men i samma företag, och hon har knappt pratat med honom sen förut säger hon.
  • Anonym (Förlåta)
    Anonym (.) skrev 2019-11-12 18:41:41 följande:

    Hur kom det fram? Berätta hon själv, nån annan som berätta, eller upptäckte du henne?


    Jag upptäckte dem, de kysstes, inte så passionerat men vet inte hur det hade blivit om jag inte kommit då?
  • Anonym (Förlåta)
    Anonym (.) skrev 2019-11-12 19:15:17 följande:
    Lite (med betoning på lite) förmildrande att alkohol var inblandat.

    Däremot är det ju ganska försvårande att du upptäckte dem, eftersom du dels inte vet hur långt hon hade gått om du inte upptäckte dem, och dels inte vet om hon är ledsen över att hon blev upptäckt eller om hon är ledsen för vad hon gjort.

    Jag hade haft svårt att lita på min partner om jag upptäckte något sådant. Jag skulle ha tänkt dels att det kanske hänt 10 gånger tidigare (och ännu värre saker), och dels att det säkert kommer hända igen.
    Ja jag vet, det gör det svårare... Jag vet inte hur långt det hade gått. Jag letade efter min fru, undrade var hon var, men stället hon var på var ju avskilt så fokm gick ju inte dit och det innebär ju att det mycket väl kunde lett till ännu mera. Hon hävdar själbv, förstås, att det inte skulle lett till nåt mer.

    Jag tänker så nu, har det hänt fler gånger? Hon säger det inte har det men jag lär väl aldrig veta helt säkert. 
  • Anonym (Förlåta)
    Anonym (A) skrev 2019-11-12 19:23:03 följande:

    Alkohol är ingen förmildrande omständighet. Det hon gjorde var oförlåtligt.


    Jag tycker nog det är förmildrande med tanke på att man ju gör dumma saker som man kanske inte gjort annars. Utan alkoholen hade det kanske inte hänt. Men det hon gjorde är ju likväl väldigt sårande för mig. 
  • Anonym (Förlåta)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-11-13 11:48:41 följande:
    Visst, du har rätt, men man måste ju också få det ur sin skalle. Speciellt nu när ts kom på det irl. Hur gör man med tilliten.
    Ja det är ju det som är det svåra att bearbeta nu. Jag kommer inte ta ut skilsmässa för det här, jag såg att de kysstes och det är allt jag vet nu. Hon säger inget mer har hänt och att hon inte känner nåt för honom, men det är väl det som jag måste få klarhet i om det är sant eller inte. Och det kommer jag nog inte få klarhet i än på ett tag.
  • Anonym (Förlåta)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2019-11-13 12:55:51 följande:
    Ja. jag skiljer utan problem på sex och kärlek men att göra en stor sak av en kyss måste väl för de flesta vara att göra en höna av en fjäder.

    Känns onekligen som hel orimlig proportioner av en struntsak att inte kunna släppa och gå vidare i relationen. Skulle någon i en relation med mig inte kunna hantera en kyss på ett mognare sätt skull jag klassa personen som sjukligt svartsjuk och kanske också med ett kontrollbehov jag aldrig skulle acceptera.
    Hade hon kommit hem och berättat att hon kysst en annan man och direkt kommit på att hon gjort ett misstag och aldrig kommer göra det igen så hade jag inte startat en sån här tråd. Nu är det dumma att jag inte vet hur långt det hade gått om jag inte kommit, plus att hon gjorde det på en fest som jag var med på känns inte heller så bra. 

    Jag vet att jag borde bara glömma det och gå vidare men ovissheten och tankarna och bilden av vad som hände finns ju likväl kvar.
  • Anonym (Förlåta)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2019-11-13 13:25:29 följande:
    Att reagera så för en kyss tror jag inte många gör. I så fall skulle tredje världskriget bryta ut varje gång vi har logdans i byn där vi har vårt sommarhus. Händer bra mycket mer än lite kyssar både på dansgolvet och i buskarna utan att det leder till någon dramatik.
    Gör det det? I ett äktenskap med en annan person antar jag de allra flesta inte håller på att hångla med andra och inte tycker det är nån större grej såvida man inte gjort upp innan att man ska ha ett öppet förhållande.

    Jag tror de flesta som itne har ett öppet förhållande inte gillar att ens partner kysser nån annan, för det är oftast där gränsen för otrohet går. Man måste ju ha gjort upp sånt innan och vi har förvisso inte sagt sen förut att otrohet är vid kyss men det är jag säker på att hon och jag tyckt samma om sen förut. Hon är ångerfull nu och vet att hon sårat mig så vi har iallafall samma åsikt där.
  • Anonym (Förlåta)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2019-11-13 14:34:20 följande:
    Och på vilket sätt tycker du att detta hjälper TS.

    Det som har hänt har hänt och det kan ingen ändra på. Det enda som återstår är för TS är att hantera och leva med det som har hänt och som i mina ögon är en skitsak men som tydligen för TS är ett stort trauma. Tror att TS skulle må bättre av en mer balanserad syn på hur allvarligt det inträffade är.
    Men som jag skrev så anser vi båda att en sådan kyss är otrohet och hon är ångerfull, så du kan ju inta berätta hur allvarligt det är för det är ju olika för olika par. Vi båda anser att det är allvarligt så ja jag måste leva med det, men det jobbiga är ovissheten kring det hela, om hon har känslor för honom eller inte eftersom de arbetar på samma företag...
  • Anonym (Förlåta)
    Anonym (same same) skrev 2019-11-13 16:10:57 följande:

    Jag såg min blivande fru kyssa en annan man. Det var dock ingen hon kände sen innan, men det var på en stor fest och hon var berusad. Jag gick fram till dem och avbröt deras hångel och sa att jag inte gillade det jag såg. Sen gick jag direkt hem. Hon kom hem nån timme senare. Hon bad om förlåtelse, var väldigt ångerfull och visade det tydligt. Jag gjorde klart för henne att jag ville fundera på oss. Sen bestämde jag mig för att fortsätta med henne. Jag hade skitjobbigt med mina osäkerhetskänslor i flera år efteråt. Det kan komma över mig ibland ännu. Jag såg hennes beteende som otrohet. Vi har ett jättebra förhållande i dag trots hennes övertramp.


    Tråkigt att höra att du också varit med om det, men bra att ni har ett bra förhållande nu. Hur långt gången var hånglet hon hade med honom när du påträffade dem och var dem också avsides när de höll på? 
Svar på tråden Min fru kysste en annan. Hur förlåta och gå vidare?