• Trz12

    Var finns dom bra killarn?

    Hejsan McGillis!


    Jag är något yngre än dig men anser mig vara rätt mogen inom detta ämne. 

    De "bra" killarna eller vad man ska kalla det får man nog logiskt sätt leta lite längre efter. Män är lite som tuppar, där de som bröstar upp sig störst får mest uppmärksamhet av motsatt kön. 

    Jag tror det är viktigt som tjej/kvinna att försöka stå emot dragningen och ta den "lätta" vägen till uppmärksamhet och bekräftelse av dessa män och inse att de förmodligen gör såhär om och om igen dag ut och dag in, dvs kanske inte bäst kvalificerade som "bra" killar. (Finns undantag SJÄLVKLART). Det blir lite som en guilty pleasure. Vilket självklart är något man får unna sig, men slöseri med tid om man nu letar efter något djupare.

    Vill man hitta en "bra" kille får man nog logiskt sätt jobba lite hårdare. Kanske våga gå fram till någon man tycker ser intressant ut och säga hej, dagtid som nattetid och inte vara rädd för att inleda och njuta av en härlig konversation. 

    Jag tror, och detta är som sagt bara min åsikt baserad på egna erfarenheter (skulle se mig själv som en "bra" kille), att folk lägger så hårt fokus på att man bara ska titta in i ögonen på en främling och så slår det fyrverkerier och sen var det att leva happily ever after. Var inte rädd att gå på en, två, tre dejter med en man du finner intressant och se vart det leder.

    Det jag försöker säga kort och gott är att om du nu söker oss bra killar kanske du måste förbise alla tuppar som cirkulerar kring dig. (Dessa är oftast männen med stora egon också som kanske inte kan ta din finansiella situation). Och inte vara rädd att vara den "framfusiga" parten.

    Framförallt var inte rädd att ge dig själv tid! Du har precis kommit ur ett väldigt långt förhållande, och jag tror det är viktigt att ta tillvara på denna tiden att först och främst bli kär i dig själv. Älska dig själv och lita på, med lite mod och taktik, att den bra killen står och väntar på dig med en blombukett och chokladask i änden av tunneln. 


     


    Lycka till! <3 


     


     


     

  • Trz12
    smulpaj01 skrev 2019-11-20 03:42:16 följande:
    Vackert skrivet men kanske inte till rätt kvinna?!
    Jag tror det är viktigt att inte vara för snabb att döma folk över internet. Vi vet inte jättemycket om McGillis liv/situation och vad som ledde till att hon hamnat i denna situation! Och oavsett om man har gjort misstag i det förgångna förtjänar alla som uppriktigt försöker att få lite vägledning! Man får nog passa sig för att vara för cynisk, det skadar i slutändan bara ens egna välmående/vardag. 

    <3
Svar på tråden Var finns dom bra killarn?