Inlägg från: Anonym (Kvinna 45) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna 45)

    Kan inte tillfredsställa min partner

    Anonym (Matilda) skrev 2020-11-19 07:35:31 följande:

    Kan känna igen mig i din partner.

    För mig dalade lusten av flera anledningar. Vårt sexliv blev för tråkigt i det avseendet att vi testat allt, det mesta var redan förutsägbart och följde nån form av manual, samma typ av rekvisita och innehåll. Det avancerade sexet hade plötsligt blivit vardag och jag tappade helt lusten. Jag ville bli överraskad av min man. Att han skulle göra något utan att fråga tusen frågor. Jag saknade åtrån till MIG, att veta att det var MIG han tänder på och inte väskan med rekvisita. Jag saknade den djuriska kåtheten från början när vi inte riktigt visste vad vi skulle göra utan lät händerna och mun gå på upptäcktsfärd, att bli upptryckt mot väggen i hallen och råknulla 10 minuter en onsdag före jobbet, att slippa bli störd av mobilen och tv. Jag ville ha det oförutsägbara.

    Det Oförutsägbara skapade även lusten i vardagen och jag kunde glatt skippa dammsugare och hoppa på min man istället för att trist veta att efter nyheter från Rapport så blir det sex...

    När fler bitar i vardagen började skava så spillde det över i sexlivet och blev mekaniskt och tråkigt och mer schemalagt och min kropp slutade svara.


    Vilken bra beskrivning. Tror många kan känna igen sig där. Hos oss blev räddningen att jag skaffade en älskare och där med blev både kåtare och fick nytändning på både hemmaplan och bortaplan.
  • Anonym (Kvinna 45)
    Anonym (Matilda) skrev 2020-11-19 09:31:15 följande:

    För mig var det inte brist på kåthet, det var snarare så att jag var mätt på allt påhitt i sängen. Jag ville inte vara en del av rekvisitan utan behövde back to basic igen. Känna mig åtrådd för min egen skull. Jag tappade kåthet för att det vart för mycket kliniskt jox.


    Förstår precis vad du menar. Går liksom inte att maxa när det redan är maxat.

    Det var nog så lite här med. Hade kanske inte en väska men en hel byrålåda med grejer:) Levde ut det mest perversa fantasier

    Höll väl i sig i typ 10 år. Sen kom det barn emellan. Sen har det varit dött. Fram tills nu:)

    Nu har vi sex på ett mer nedtonat sätt. Inte lika mycket utsvävningar. Men kåtheten kan man ta på. Och det tror jag endast det beror på som jag skrev tidigare, att jag även träffar en annan man.
Svar på tråden Kan inte tillfredsställa min partner