• Fellewi

    Genombrottsblödning eller inte?

    Hej!

    Jag har haft gravidsymtom i ca några dagar som illamående, trötthet och så vidare. Vi har kört med ägglossningstest och vi prickade in det väldigt bra.

    Jag skulle ha mens den 23 juli och jag följer min mens i en app så den brukar komma det datumet det står.

    Men den 23e är kom inte alls mycket, inte lika klar rött som det brukar och möjligtvis lite vattnigt och inga klumpar eller liknande. Dagen efter min mens har börjat brukar det nästan bara forsa haha, men det var verkligen bara nån droppe och dagen efter det inget alls och ingen värk?? Hade alltså blod i ca 1 dag knappt? Brukar ha min mens i 4 dagar.

    Skulle detta kunna vara en så kallad genombrottsblödning? Har någon varit med om det?

  • Svar på tråden Genombrottsblödning eller inte?
  • Fellewi

    Men den dagen jag skulle ha mens så hade jag mensvärk som jag brukar ha, men bara första dagen och ingenting alls dagen efter. Visste inte att man kunde ha mensvärk vid nidblödning, inte så kunnig inom området haha.

    Absolut ska ta ett test! Tack för svar!

  • Fellewi
    Emmissss skrev 2021-07-26 10:56:25 följande:

    Jag har haft småblödning PÅ BIM 2 gånger och varit gravid, den ena gången blev det en liten dotter och sista gången nu i juni blev det missfall.

    Hur har det gått? Har du tagit ett test?


    Ingen ytterligare blödning än så länge. Så himla konstigt att jag bara hade blödning en dag och så lite. Jag har beställt gravtest så ska testa så fort som möjligt.
Svar på tråden Genombrottsblödning eller inte?