• Emmissss

    Nytt jobb - planera graviditet

    Jag ska börja jobba igen nu i september (på nytt jobb) efter min föräldraledighet, min dotter är 1.5år och vi fick missfall i samma veva jag fick nytt jobb. Jag vågar inte chansa nu när jag ska börja på nytt, så vi kommer pausa nu i några månader trots att vi båda egentligen känner oss redo för syskon. Vill gärna lära känna lite kollegor och lära mig jobbet innan jag blir gravid.. För som du säger så vet man aldrig.

  • Emmissss
    Noslrac skrev 2021-08-05 11:04:11 följande:

    Alltså för att förtydliga börjar jag mitt nya jobb inom några dagar och vi har inte börjat försöka. Jag kommer hinna jobba ett par månader minst innan vi börjar försöka men anser att man är ?ny? på jobbet iallafall första halvåret - året.

    Kommer alltså inte vara gravid inom de allra första månaderna.


    Har du någon provanställning? Jag pausar första månaderna, men sen kommer vi börja försöka igen då dottern redan är 1,5år. Jag har 6 månaders provanställning.
  • Emmissss
    Noslrac skrev 2021-08-05 13:40:07 följande:

    Nej, har ingen provanställning utan är fastanställd direkt


    Det är ju väldigt positivt. Då är det ju bara du som bestämmer när det känns bäst för dig :) Man kanske vill komma in lite i gänget & så först. Det kan ju gå fort eller så tar det tid, kan man ju aldrig veta i förväg.
Svar på tråden Nytt jobb - planera graviditet