Inlägg från: Anonym (ledsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ledsen)

    Någon som nyligen genomgått ett missfall och vill följas åt?

    fick mitt första missfall bekräftat igår. helt tomt på vul. det var väntat då jag blödigt i 11 dagar, började blöda i v 5+4. idag har det inte varit något blod än så det är väl över snart vilket är bra. men är så ledsen! allt känns så hemskt. får ångest av att tänka på att bli gravid igen och behöva gå igenom det här igen. men får också ångest av att tänka att jag inte ska få nån bebis. allt känns typ förstört pga det här. omagiskt och oromantiskt. gjorde en abort i 5+6 för några år sedan och började även då blöda på 5+4 men väldigt lite. får aldrig veta om det hade gått vägen men tänker ju såklart nu att det är nått fel på mig, att min kropp avslutar alla graviditeter precis då innan hjärtat ska börja slå. det finns bara ett sätt att ta reda på det - bli gravid igen. hemskt och läskigt! känner verkligen att jag väntar ett missfall och inte ett barn nästa gång. livet är orättvist och ruskigt nu tycker jag.

  • Anonym (ledsen)
    HjärtaTack MA SEPTEMBER , Kringlan86 och Börjaompånykula för fina meddelanden ! Det känns fint att vi inte är ensamma i det här! Tycker inte någon i min närhet varit ett så inkännande stöd... Min mormor som jag har en nära relation med sa bara att ursäkta mig men ett så tidigt missfall skulle jag knappt räkna som ett missfall... nähe vad skönt! Om hon bara visste hur mycket framtid jag hann planera under dom två veckorna jag var lyckligt vetandes gravid. Alltså allt! Hade allt planerat! Var så himla glad, kände på mig att det var en flicka.. ja ni vet säkert hur man håller på. 
    Dom tre kompisarna jag tyvärr berättat att jag var gravid för var jag ju också tvungen att höra av mig till och berätta att det inte var så längre.. oerhört förnedrande! Man skäms? Precis som Kringlan86 skrev tidigare, man vill typ be om ursäkt, vad dum jag var som trodde JAG skulle få en bebis SÅ lätt, självklart inte. Nästa gång vill jag inte berätta för någon... säger jag nu men jag vet hur impulsiv jag blir när jag är glad. 

    Det känns i alla fall mycket lättare nu allting, såhär 10 dagar utan något blod. Jag känner mig känslig och skör men också typ ödmjuk inför framtiden. Att det är såhär det kanske måste vara om man vill ha ett barn, man får gå igenom hemska saker. Sen när barnet kommer kan det ju bli sjukt, bli mobbat, bli tonåring och superdeprimerad, rymma hemifrån och hata en, bli 25 och bo hemma arbetslös... Alltså oron liksom bara fortsätter! Det är aldrig säkert, att leva är helt enkelt inte säkert! MEN det är värt det, för allt det fina så står man ut. Så med det sagt, jag är redo att bli gravid igen, med allt vad det innebär. Det är det ända rätta känner jag, livet måste fortsätta. Hoppas bara kroppen är med mig...
  • Anonym (ledsen)

    hej igen kära ni! beklagar era ovälkomna mensar kringlan86 och börjaompånykula, så tråkigt är det att få dom! jag är fortfarande helt blodfri sedan jag slutade blöda efter missfallet, sista dagen med blod var 20 sept? har läst mig tokig på forumen om när folk har fått sin ägglossning efter missfall. det står att den kommer efter 3-4 veckor om man kollar på typ kry och 1177 och sådana officiella sidor, men vissa i forumen verkar ha fått det mycket tidigare? grejen är att jag hade en jävla massa fertilt sekret sent på kvällen den 28e, alltså bara 8 dagar efter blodet var borta? det känns väldigt tidigt men jag chansade och började då ha sex igen.. har typ aldrig haft fertilt sekret innan, så har ingen aning om vad det betyder för mig, om det betyder att en ägglossning pågår eller kommer att ske dom närmaste dagarna. Hur brukar det vara för er? Om ni haft sekret alltså! Nu är det snart 2 veckor sen den misstänkta ägglossningen var så får väl se? tog ett test i förrgår på eftermiddagen som var negativt men det kan ju varit för tidigt och inte morgonurin dessutom. Vill inte testa mig igen för kommer bli så ledsen av ett neg test? ska försöka hålla mig några dagar till. usch vad jag hatar att gå runt och försöka bli gravid!!! trodde jag var klar med detRynkar på näsan

  • Anonym (ledsen)

    börjaompånykula: hm okej, nej har inte kört med ÄL stickor nu direkt efter missfallet eftersom jag tänkte att det är hopplöst att hitta den ändå.. men om jag nu får mens snart så ska jag nog köra med det nästa cykel för att vara säker på att inte missa! har nog aldrig känt av min ägglossning, får inte ont och som sagt aldrig sekret? hoppas i alla fall det där sekretet för ett par veckor sen tyder på att ni kropp är lite igång på nått vis.. ah men det är verkligen omöjligt att inte tänka på detta dygnet runt!! 

    kringlan86: fyfan vilken kollega! usch folk är så konstiga och obrydda. upplever också att vissa vänner jag berättat om missfallet för mer har tagit det som en glad nyhet om att jag försöker skaffa barn. alltså som är typ glada och exalterade nu och säger saker som åh tänk när du har ett barn vad kul det ska bli. det är ju väl menat men jag är ju liksom ledsen! jag har ju inget barn, det försvann, missade dom den delen?? det är som att alla runt mig tror att jag kommer bli gravid om en sekund igen och så blir allt bra igen men det känns VERKLIGEN inte så för mig! jag känner mig extremt ogravid och barnlös och kommer antagligen göra det om jag blir gravid igen också, eftersom man nu är traumatiserad från förra gången. kommer känna mig gravid först när jag är påväg in på bb haha.. 

    ja det är tur att vi har varandra här! som förstår! hoppas att nästa cykel ger lite skörd?
    jag har inte testat mig igen ännu. blir nog ett test imorrn bitti dock för min kompis kommer och hälsar på mig i helgen och vill veta om jag kan dricka eller inte. Återkommer med resultatet!

    hejja alla!

  • Anonym (ledsen)

    morgonens test var negativt, såklart! så något super fertilt sekret var det nog inte då den 28e.. jaja får väl testa igen om nån vecka om mensen inte kommit än. otroligt störigt att inte veta vart i cykeln jag är. men nu får jag i alla fall dricka vin med min bästis i helgen bestämmer jag!!

  • Anonym (ledsen)

    Ajn, min mens kom precis på dagen jag skulle fått mens om jag räknar den stora blödningen i missfallet start som mens, vilket var den 15e sept. Fick min mens nu den 16 oktober och den var rätt kraftig men inte så, och bara 4 dagar lång som jag brukar ha. Lite extra mensvärk kanske? ska börja testa med äl stickor på tisdag tänker jag! cyckeldag 10

  • Anonym (ledsen)

    Hej alla hur går det för er?


    Hejja börjaompånykula skönt med positivt ÄL test, bara å vänta å hoppas nu då!


    Själv letar jag ÄL! Är på cykeldag 11 idag så är väl för tidigt men vi försöker få till det varje dag ändå... Det är andra gången jag kör med ÄL-test så e väldigt fräsch på det, tar det typ nu runt lunch varje dag efter instruktioner på paketet om att ta dom mellan 10-20 varje dag... Känns konstigt att inte testa med morgonkisset? Jag kissar rätt ofta så lunchkisset är liksom kiss nummer tre på dagen för mig, rädd att den inte är koncentrerad nog..?


    När testar ni ÄL?

  • Anonym (ledsen)
    Anonym (Tillan) skrev 2022-10-26 16:09:04 följande:

    Hej, följt er tråd ett tag, fick själv ett sent missfall 28sep, var i v20 med vår dotter. Tufft då vi såg hennes hjärta slå bara nån timma innan hon sen föddes pga att jag fick en infektion i livmodern. Vad för infektion eller varför kan dom inte svara på?.

    det enda jag vill är att bli gravid igen, kanske låter sjukt men tänker att ni förstår. Jag vill inte ha ett nytt barn utan jag vill ha ett till, ett levande. Inget försök till att ersätta utan för mig att läka och få ett barn på jorden, för något att se fram emot, ett ljus i den mörka tunneln. Och idag 4v efter förlossningen fick jag + på äl stickan, vi fick inte till oss nått att vi måste vänta med försök om jag slutat blöda och känner mig okej, så vi testar och ser hur det går! Hoppas det tar sig för er andra nu med!


    Hej! Vad helt förfärligt, jag beklagar att du behövt genomgå det. All styrka till dig! Och jag förstår verkligen att du bara vill bli gravid igen, det är en helt normal och riktig reaktion om du frågar mig. Positivt att din kropp är igång och ägglossar som den ska, det känns ju väldigt lovande. Glad 

  • Anonym (ledsen)

    usch för vänner som blir gravida! haha. en av mina nära vänner är gravid och vi har alltid pratat om att vi längtar efter barn så mycket tillsammans, och så blev hon gravid nu i somras. det var inte så jobbigt då eftersom vi inte försökte aktivt ännu, och sen när jag blev gravid då var ju allt frid och fröjd! tyckte det var skönt att hon var ett par månader före mig så jag kunde se hur allt skulle bli och fråga henne om allt. men nu usch... hon blir bara mer och mer gravid för varje månad som går, precis som det ska vara, men jag känner mig oootroligt ogravid!! och så ska jag fixa en babyshower till henne också för det har vi ju lovat varandra att göra SkrattandeSkrattande haha det är inte lätt att vara en bra vän när man är i denna situation... men försöker bita ihop så gott jag kan

  • Anonym (ledsen)

    jag tror att jag har drabbats av lång tråkig cykel så som du hade förra månaden kringlan! Rynkar på näsan är på cykeldag 17 idag och har testat på stickor varje dag sen dag 10 och det ger inget utslag... störigt då min cykel alltid varit ganska jämn på mellan 28 och 32 dagar. rädd att missfallet fuckade upp allting... men det är bara å fortsätta testa och ligga varje kväll... vad romantiskt sexlivet blir Solig

Svar på tråden Någon som nyligen genomgått ett missfall och vill följas åt?