Inlägg från: Misken |Visa alla inlägg
  • Misken

    BIM JUNI 2022

    Nattisgris, jag tycker mig se ett svagt streck på testet! Hur har det gått, har du tagit fler test?

    Rosen3, jag hade med min första mensvärk som började nästan en vecka före bim så det behöver absolut inte vara ett dåligt tecken! :D

    Jag tänkte också hoppa med i tråden :) Vi ska nästa månad börja försöka på barn nummer 2 men det hände ett litet "misstag" och vi var oskyddade 4 dagar före ägglossningen, så nu är jag svagt optimistisk ifall det ändå sku ha tagit sig. Bim 28/6 och har inge symtom men de började först ca 1 vecka före bim senast jag var gravid så :)

  • Misken

    Hejsan, har bim 28.6 är alltså nu bim-6 och dagarna sölar sig fram! Känner mig så gravid att är rädd för att vad händer om jag inte är det.. Är testberoende och kunde inte hålla mig och testade idag, neg.. Men testade med OneStep som är såå dåliga, med första visade testet positivt först vid bim+4 och det är ju förstås tidigt än. Symptom är mensvärk och brösten har vuxit + ömmar, har kännt mig mer trött en vanligt och idag lite yr. Har bara en bra känsla :D Undrar om jag ska klara hålla mig till efter midsommar med att prova ett digitalt test :D

    Så spännande att få följa med er hur det går, är det era bådas första barn LillyE och Klara1997? :D

  • Misken

    ccsk, borde har bim samtidigt med dig så är roligt att följa med när vi är i exakt samma dagar :D Bim-5 idag och känner igen mig i hur du mår! Har också dendär känslan att man är helt säkert gravid men ändå så visa också mitt tidiga test idag negativt.. Jag testa zock med billiga rfsu tidiga test + vanliga. Tyckte mig ana ett supersuper svagt streck men testen är ju kända för sina spökstreck ( varför testar jag ens ':D ) men då jag plussa med pojken så började det faktiskt med ett svagt streck på rfsu röda vid bim-5.. Iaf så har jag också verkligen jätte ömma bröst som jag annars alrig har före mens och har nu haft i 4 dagar, idag har jag också haft värk i ryggen och lite mensvärk. Känner mig ännu hoppfull :) Jag ska till sommarstugan under midsommar så följande gång jag testar är bim-1, håller tummarna! Hoppas du ännu får ditt plus också trots negativa testet igår!

    Cykelhjul, håller tummarna för dig med att du skulle få ett plus! Har som sakt ett barn sen tidigare men jag hade inga blödningar. Vet ändå att de är väldigt vanligt med blödningar just där en vecka före som då ofta är nidblödning så låter väldigt lovande i mina öron :D 

  • Misken
    Rosen3 skrev 2022-06-25 13:42:21 följande:

    Fick en liten midsommaröverraskning! Jag är gravid! Testade mig idag då mensen inte kom igår på beräknat BIM och det visade starkt positivt :) Nu hoppas vi lillen vill stanna :)


    Åååh grattis grattis!! Vilken härlig midsommaröverraskning ? 
  • Misken

    Ska ta ett test imorgon och är så nervös! Testade senast på bim-6 och då tyckte jag mig se världens svagaste streck eller så var det önsketänkande. Imorgon är det bim -2 så borde ju visa positivt om jag då är gravid. Men är såå nervös att alla symptom är mina påhitt och jag bara hoppas för mycket, har kännt mig så gravid men nu plötsligt har jag börjat tvekat när jag tycker symptomen avtagit. Minns int att jag varit lika nervös med tidigare test. Håll tummarna för mig imorgon! Ska testa med onestep och rfsu och om de visar ens ett svagt streck så går jag och köper ett digitalt :) 

  • Misken

    Testen var negativa. Om jag verkligen försöker så kan jag se något streck men är troligen spökstreck eller mitt önsketänkande... Är så chockad för nu skäms jag över hur kroppen kan totalt lura en och över att jag fantiserat ihop allt. En liten del av mig hoppas ännu att det inte är kört (mensen har ju inte kommit än) men nog vet jag att det blir nytt försök i juli.

Svar på tråden BIM JUNI 2022