Inlägg från: Mimosa86 |Visa alla inlägg
  • Mimosa86

    Hjälp, vill inte amma mer…

    Tow2Mater skrev 2022-05-27 15:41:26 följande:
    Mammpr ska offra sig; vare sig det gäller ställa upp på sex for husfridens skull (vilket är for barnets bästa att det är lugnt i huset), ta storre delen av hushållsjobbet (vilket är for barnets bästa att det inte blir osanitärt när mannen inte gor det), inte ha några pengar då hon tar majoriteten av fl-lediugheten (om mannen inte vill, han ska ju jobba och dra in pengar till allt barnet behover). Klart hon ska sitta i soffan och agera napp tills barnet blir minst 1 år gammalt, helst till det fyller 3 år som ju WHO rekommenderar! Sen forljer åratal av annat offrande, så mamman ska vänja sig i tid.
    Bra skrivet. 

    hur mycket är rimligts ty offra sig egentligen när alternativ finns??
  • Mimosa86

    Mår du inte bra av att amma så ska du inte göra det. Punkt. Spelar ingen roll vad anledningen är men äringen kommer tjäna på att du går runt och lider.

    rådet om att testa att amma med amningsnapp lät bra och försök ta dig ut ändå och låt pappan försöka med flaskan i fred. Barnet kommer inte få men av att vara med sin andra anknytningsförälder. 

    tips är att hålla vid amningen på natten av praktiska skäl. Att gå upp flera gånger per natt för att värma på mjölk och all disk... 

Svar på tråden Hjälp, vill inte amma mer…