• Anonym (Fnfnf)

    Min sambos bästis vill ha barn, överväger insemination. Kan jag donera min sperma och befrukta henne genom samlag?

    Anonym (ÄKÄ-ohyilufc) skrev 2022-12-01 19:53:25 följande:

    Eftersom barn har rätt att veta sitt ursprung så kommer du inte undan så att säga. 


    Det kommer att startas en utredning om vem som är pappan, som kan pågår länge.


    Om hon vill ha underhåll så kommer det att krävas en massa samtal om vem pappan är, även om hon säger att det är ett krogragg. Är hon beredd att lägga en massa tid på det under barnets första år? 


    Det var iaf så länge som min jobbarkompis fick kämpa för att få dem att förstå att hon faktiskt inte visste mer om pappan än förnamnet då det var ett fylleligg på en Finlandsfärja. 
    Hon kallades gång på gång till samtal, som mer var som förhör då de frågade om hennes sexliv, vilka hade hon sex med före och efter osv. 


    Du å din sida kan aldrig vara säker på att hon aldrig nämner ditt namn eller begär underhåll. 


     


    Hur gör folk som raggar killar på krogen då och inte vet vem föräldern är eftersom den legat med flera som de inte ens vet vem det är? 
  • Anonym (Fnfnf)
    Anonym (qwerty) skrev 2022-12-02 22:25:49 följande:
    Man gör fortfarande en utredning. Mamman får uppge alla uppgifter hon har, det kan vara namn, telefonnummer, en kompis som känner någon etc.

    En kompis till mig blev uppringd och informerad om att han behövde komma in och lämna DNA prov för att en 16åring utan vett satt barn till världen, det stod mellan honom och 4 andra... Han fick lära sig den riktigt hårda vägen att ett fylleligg innebär rejäla konsekvenser. Han har aldrig träffat sin son, har inget intresse av honom, men han måste ändå betala tjejen varje månad.

    Okej, men om hon verkligen inte har en aning? Då får hon bara berätta hur han ser ut då och så får de gissa sig fram men det lär väl aldrig gå. Om hon var så full så hon inte minns något. Man har ju hört sådana konstiga historier. 


    Ja det är ju bara bra , för barnet har ju rätt att få veta. 

Svar på tråden Min sambos bästis vill ha barn, överväger insemination. Kan jag donera min sperma och befrukta henne genom samlag?