Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Dumpen. Bra eller dåligt?

    Anonym (Sineling) skrev 2024-02-09 10:46:31 följande:
    "Er"?
    Jag är ingen pedofil, jag är en högst vanlig kvinna i 50-årsåldern.

    Vad du än säger så står jag för att brottsprovokation är fel. Det kommer aldrig att förändras.
    Sen vet jag att andra, t ex du, tycker att det är bra. Och det får ni tycka.

    Jag "vet" inte att barnen skulle bli mobbade, men jag vet att familjer har blivit grovt utsatta och fått sina hus nedklottrade med en massa skit.
    Att avsky pedofiler, absolut. Att tycka att det är ok att familjen dras med i skiten, absolut inte.

    Att publicera människor som inte är dömda i domstol då... tids nog kommer deras fälla att smälla ihop över dem själva. Vänta bara.

    Och vems är det yttersta ansvaret för att pedofilens familj blir drabbad. Knappast dumpen eller vem det nu än är som avslöjar den ?stackars? pedofilen. Glöm inte att det är det pedofilen gjort som gör att hens familj får ta konsekvenserna. Inget annat. 

  • Anonym (Anna)
    Anonym (Sineling) skrev 2024-02-09 12:08:21 följande:
    Det är givetvis pedofilens.
    Och jag har inte någonstans tyckt synd om någon pedofil, så sluta lägg saker på mig som jag inte har yttrat.

    Dumpen är för mig en brottsprovocerande duo som ägnar sig åt saker som borde vara polisens sak att ta hand om. Och det finns ingenting du kan skriva som skulle få mig att ändra på den åsikten.

    Familjen är oskyldig.
    Ingen är skyldig innan motsatsen bevisats, eller tycker du att man ska hänga ut människor man provocerat till bristningsgränsen i andra fall också?

    Ska man vara helt korrekt dömer Dumpen ingen som Pedofil. Dom publicerar det personen dom konfronterar själv skrivit till vad dom tror är ett minderårigt barn. När personerna dom träffar konfronteras  frågar dom om detta. Det är inga jag hört ett rykte som säger? 


    Kan inte se något fel i att ställa frågor om detta. 

  • Anonym (Anna)

    Önskar att Dumpen fanns när jag var barn. Kanske hade jag vågat kontakta dom och historien slutat helt annorlunda. 

    Jag är en av alla dom som blev utsatt av en pedofil som barn. En natt som antagligen bara varade några minuter men som för mej kändes som en evighet och förstörde mej för alltid. Som boende i ett litet samhälle där mannen hade en hög ställning vågade jag inte säga ett knyst. 


    För mej resulterade det i att jag flyttade från min hemort så fort jag kunde. Nu 30 år senare påverkar den här händelsen fortfarande mitt liv. Jag har fått psykologhjälp och lärt mej leva och hantera det, men ärren det gav läker aldrig helt. Trots en helt underbar man kan jag aldrig helt njuta av sex med honom. En liten del av mej blir för alltid påmind om vad som hände mej som barn. Ser jag en man som liknar min förövare rivs såren upp igen. Detsamma när jag besöker mitt föräldrahem. Det han gjorde mot mej kommer jag tvingas leva med för resten av livet. Utåt sett är jag en glad, social och lyckad människa. Inom mej är jag för alltid ärrad.  Jag tror ingen som inte blivit utsatt kan förstå vad det här gör med en.


    Och när det gäller Dumpen. Jublar jag varje gång en gädda blir uthängd? Nej naturligtvis inte.  Det som snurrar i min hjärna är vad som hänt om det varit ett riktigt barn och på alla dom andra barn som gäddan skadat eller kommer att skada. Det handlar ingenting om att hämnas på alla gäddor. Inte för mej, förmodligen inte för Patrick och Sara heller eller för dom flesta andra som blivit utsatta. Det det handlar om att för varje gädda som hängs ut räddas förhoppnings vis x antal barn från övergrepp. 


    Och hade Dumpen funnits när jag var barn hade jag kanske vågar kontakta dom och fått stopp på mannen. Jag var inte den enda han gav sej på.

  • Anonym (Anna)
    Anonym (Gäddan 3XL) skrev 2024-02-14 20:03:03 följande:

    Nu har en fjärde person som blivit uthängd på dumpen tagit sitt liv...


    Och hur många riktiga barns liv  som blivit utsatta för dom här mannen slutar på samma sätt tror du?
  • Anonym (Anna)
    Anonym (Gäddan 3XL) skrev 2024-02-26 20:19:22 följande:
    Gråzonen består i att det är stor skillnad på gäddorna.

    Vissa är direkt livsfarliga och är dömda för flera sexualbrott medan andra är gubbsjuka +60 som tror att en tonåring kan vara tänd på dem.

    Alla på dumpen blir betraktade som pedofiler. Alla faller lika tungt trots att skillnaderna kan vara väldigt stora.

    Man är inte en pedofil för att man hamnat på dumpen. Det är inget brott att chatta med en fiktiv 14-åring och det är inte säkert att man ägnar all sin fritid till att söka unga tjejer.

    Anhöriga drabbas enormt hårt av uthängningarna och de har inget som helst att göra med saken.

    Tänker främst på de stackars barnen som har en pappa som inte kan bete sig, det är inte barnens fel.

    Nu går ju dom här männen lite längre än att bara oskyldigt chatta med minderåriga. Dom har ju faktist alla stämt träff för att ha sex med ett barn. Har du funderat på vad som hänt om det stått ett riktigt barn där och mött mannen? Tror du att männen backat och sagt att allt bara varit på skoj? 


    60- årig gubbsjuk man eller diagnostiserad pedofil. Det spelar egentligen inte så stor roll. Att som barn bli sexuellt ofredad eller våldtagen ger lika stora, livslånga skador oavsett vem som gör det. 

    Och på tal om oskyldiga anhöriga. Förutom gäddornas fruar och barn så finns det ett gäng oskyldiga kring barnet som också drabbas. Alla barn som utsätts av sexuella övergrepp bor inte på familjehem. Dom flesta bor hemma och har syskon och föräldrar som drabbas.     Dom tvingas livslångt bearbeta det som hände och får leva med anklagelsen om varför dom inte såg. Jag kan på rak arm räkna upp betydligt fler syskon som tagit sitt liv för att dom känner sej skyldiga för att inte sett än de män som tagit livet av sej för att dom blivit uthängda på Dumpen. Gäddornas anhöriga är inte dom enda som drabbas. Det finns tyvärr många fler än dom. Och alla är resultat av det mannen gjort mot barnet. Inte av att Dumpen finns. 

  • Anonym (Anna)
    Anonym (X) skrev 2024-02-27 15:59:08 följande:
    Dom hade lätt kunnat köra samma koncept utan att riskera att göra sig skyldiga till grovt förtal, som det sannolikt hade rört sig om genom att skippa själva uthängningen och satsa på att få dom till vård och/eller lagföring. Problemet är att dom nog saknar den fingertoppskänslan. Det finns en anledning till att dom inte vill bli granskade av mediaombudsmannen.
    Var har domsaga att dom inte vill bli granskade av Mediaimbudsmannen? För övrigt är det väl ingenting dom kan välja. Det är väl bara för dom som blivit uthängda att anmäka.
  • Anonym (Anna)
    Anonym (X) skrev 2024-02-27 17:28:42 följande:
    Dom har valt att inte ansluta sig till det medieetiska systemet som de flesta andra. Systemet är till för att lesa till självsanering. Om man inte är med kan man inte bli kritiserad, så på sätt och vis använder dom ett kryphål.

    Ok. Då förstår jag. Men vad jag förstått är det ändå bara ett tyckande organ. Eller har jag fel?

  • Anonym (Anna)
    Anonym (makrill) skrev 2024-02-27 20:01:26 följande:
    Fungerar det då? Ingen som vet det. Det man vet är att familjer blir förstörda och barn riskerar bli mobbade.
    Och man vet också att om det inte varit det fiktiva barnet mannen stämt träff med hade det varit ett annat barn. Ett riktigt, verkligt barn. 
  • Anonym (Anna)
    Anonym (Gäddan 3XL) skrev 2024-02-27 23:32:42 följande:
    Nja, flera av gäddorna är ofräscha och lätt efterblivna slödder som aldrig skulle få napp på en 14-åring på Internet och som heller ingen annan vill ha, men det begriper inte Sten-Erik, 66 år och tror på fullt allvar att en 54 år yngre människa vill träffa dem för sex.

    Och då händer det vi ser på dumpen, de blir konfronterade.

    Fattar inte att det kan vara så lätt att syn in folk, har de ingen självinsikt?
    Det finns väldigt många fler ställen än internet. Dom här männen har garanterat fler jaktmarker  IRL. Kan hända att gäddorna har svårare att få napp på internet, men IRL handlar det om något helt annat. Där har barnen inget val. Varken när det gäller utseende eller ålder. Dom männen som förgriper sej på barn IRL ser ut precis som dom här männen på Dumpen. 
  • Anonym (Anna)
    Anonym (makrill) skrev 2024-02-28 01:05:14 följande:
    Det vet man inte. Hur många barn vill stämma träff och ha sex med medelålders gubbar som för det mesta inte ser så snygga ut? Seriöst? Har du sett deras bilder de skickar? Det skrämmer väl snarare bort barnen än får dem att skriva mer. Men det är förstås helt fel och vidrigt det som gäddorna gör över nätet, och visst finns det barn som råkar ut för dem.

    Ja, jag har sett bilderna och tror tyvärr inte att det alltid det avskräcker. 
    I verkligheten ser det inte riktigt lika dant ut. Där tar förövaren det barn han vill ha. Den stora procent barn som råkar ut för övergrepp som inte byter sex mot cig och sprit har inget att säga till om varken när det gäller ålder eller utseende. Inte om dom vill eller inte heller. Med största sannolikhet finns Dumpens gäddor även i dom vattnen,

  • Anonym (Anna)
    Anonym (X) skrev 2024-02-28 06:20:15 följande:
    Rätt så till vida att det inte är någon domstol, men tyckande är samtidigt lite väl löst beskrivet. De har sina etiska regler som de bygger tyckandet på.
    I såna fall går det ju att anmäla till vårt rättsväsende. Har inte hört om någon gädda som gjort det? Eller? på
  • Anonym (Anna)
    ClumsySmurf skrev 2024-02-28 09:36:42 följande:
    Jaktmarken nätet täcker ju hela landet och kan använda hot för att tå som de vill.

    Såklart det används  hot på nätet också för att komma dit dom vill.


    Dom dumpen avslöjar följer oftast ett visst mönster. En underårig tjej som rätt snabbt är med på noterna mot att få något i stället, cig sprit eller vad det nu kan vara. Det förekommer ju irl också. Men den här gruppen barn som blir utsatta av vuxna för det inte finns ett enda dugg samtycke. Där den vuxne tar kommandot och använder sej av hot för att våldföra sej på barnet. Den gruppen är svårare att komma åt. De här barnen som blir utsatta vågar inte säga något. 


    Jag tror att männen som förgriper sej på de här barnen också testar gränserna på nätet. Får man fast en gädda på Dumpen som varit på ett riktigt barn tycker jag uthängningen fyller sitt syfte. 

  • Anonym (Anna)
    Anonym (Gäddan 3XL) skrev 2024-02-28 20:39:02 följande:
    Nej, det är ytterst allvarligt och hade det varit ett riktigt barn fr Dumpen så hade det troligtvis hänt. MEN nu blev det inget.

    Det enda vi vet om gäddan är att han haft kontakt med ett eller flera fiktiva barn fr Dumpen..
    Något annat vet vi inte.

    Gäddan kanske ägnar all sin vakna tid till att sexchatta med barn eller var det första gången han gjorde det.

    Hade gäddorna valt valt att låta det det stanna vid chattandet hade det varit på en annan nivå. Nu gör ju inte dom gäddorna som blir uthängda det. Dom väljer att komma till en träff med barnet för att ha våldföra sej på det. För varje lurad gädda är det ett riktigt barn som kommer undan. Det vet vi. 

  • Anonym (Anna)
    Anonym (makrill) skrev 2024-03-02 22:16:34 följande:
    Det är nog för att det är betydligt färre som letar efter 10-åringar, och då får de ju inte så många gäddor att lägga upp på sidan.
    Det är nog tyvärr inte färre som letar efter 10-åringar. Min gissning är att utbudet inte är lika stort. När man är 10 har man som förälder som regel mer  koll på vad ens barn sysslar på sociala medier. Kan lösenord, går igenom telefoner etc?  En 14- åring har nog mer lösare tyglar. Vill man ha mindre barn hitttar man nog dom säkrast irl. 
Svar på tråden Dumpen. Bra eller dåligt?