Inlägg från: Anonym (jaha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jaha)

    Hon är gift och vill ha mig

    Anonym (Jojo) skrev 2023-01-21 11:30:43 följande:
    Han är man.
    Tja, kvinnan han ska dra över verkar ju tänka lika mycket med könsorganet hon med
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Lollo) skrev 2023-01-25 17:16:34 följande:
    Kallar det inte otrohet när en kvinna inte är nöjd med sin partner. Snarare självhjälp ur en dålig relation.
    Du kan alltså inte skilja på känslor och handlingar? Att vara missnöjd  (en känsla) är samma sak som bedra sin partner (en handling)?

    Och hjälpa sig själv ur en dåligt relation kan man absolut inte göra utan att bete sig som ett rövhål?
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-24 23:56:25 följande:
    Och om det varit en singel då? Vad skulle du göra då för att hämnas?

    Och en fråga till hade du varit nöjd med att han nobbat frun? Vill du ha en fru som är trogen enbart för att andra män tackar nej?
    Det ena utesluter väl inte det andra? Det går väl alldeles utmärkt att dumpa sin partner OCH avslöja älskaren/älskarinnan?

    Om två personer hjälps åt att lura och förnedra en tredje, är det inte ganska rimligt att båda får ta del av konsekvenserna?
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-26 14:18:46 följande:
    Det kanske var partnern som var det största rövhålet men den möjligheter överväger du såklart inte
    Japp, men det ursäktar ju inte ditt val. Om du är otrogen så är det DITT val inte din partners. Ditt val = 100% ditt ansvar. Och då kan du ju knappas skylla det på din partner.  Din partner är ansvarig för sina handlingar och val inte dina.
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-26 14:22:43 följande:
    Vad menar du nu? Om den personen singel finns ju ingenting att avslöja?
    Japp, men du skrev ju mer än så i ditt inlägg eller hur?
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-24 23:56:25 följande:
    Och om det varit en singel då? Vad skulle du göra då för att hämnas?

    Och en fråga till hade du varit nöjd med att han nobbat frun? Vill du ha en fru som är trogen enbart för att andra män tackar nej?

  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-26 14:30:50 följande:
    Ok, nu tror att jag förresten vad du menar, jo det kan han förstås göra, men jag undrade mer i stort varför han är så bitter mot älskaren när problemet är detsamma oavsett om älskaren tackar ja eller nej.
    Vad är det du menar är konstigt? Om två personer hjälps åt att förnedra dig så är det väl fullt naturligt att du kommer tycka illa om båda två och inte bara den ena? 
    Jag tycker snarare att det vore betydligt konstigare om du bara vart arg på den ene av dem.

    Älskaren valde att delta i att lura och förnedra honom, alltså är det fullt naturligt att han kommer tycka illa om älskaren oxå. Vad är det du inte förstår?
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-26 15:03:38 följande:
    Det var dock inte så han svarade på det. Du kan ju inte tala för andra, hur de känner och upplever det.

    Men nej, jag förstår verkligen inte det tänket, ser ingen anledning att känna mig förnedrad och lägga min energi på att vara bitter mot någon främling som skiter i mig lika mycket som jag skiter i honom.
    Du kan alltså inte förstå att en person kan bli förbannad på båda idioterna som hjälpts åt att förnedra personen?  Märkligt.....
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-26 15:56:39 följande:

    Hjälps åt att förnedra låter ju som att det var det som var deras mål, jag tror faktiskt att älskaren skiter i mig och hur jag möjligtvis känner inför det, är det så svårt att förstå? Och är det så svårt att förstå att jag måste inte känna mig förnedrad? 


    Förresten frågade jag inte dig, men du gör dig ändå till talesperson för den där maken som skrev intråden och bestämmer hur någon annan känner?


    Det spelar ingen roll vad deras mål var, det ENDA som spelar någon roll är vad det fick för konsekvenser för den drabbade. Dessutom är det en väldigt patetisk ursäkt för båda visste mycket väl vilka konsekvenser det skulle få för den/de drabbade och valde att göra det ändå.

    Handlingar och konsekvenser, deltar man medvetet i att förnedra andra människor så får man ta konsekvenserna för det punkt slut. Att många sen slipper det betyder inte att det är ok att bete sig som ett rövhål mot andra.

    Ja du frågade inte mig men du skriver i en öppen tråd där ALLAS inlägg kan kommenteras... men det är kanske något du inte gillar?
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-26 16:42:02 följande:

    OK, så om det får konsekvensen att jag känner mig glad och tacksam att jag slipper sex med tjatkärringen och får vara ifred så kan du ju istället säga då att de hjälptes åt att göra mitt liv bättre. De deltar ju medvetet i handlingen.


    Kommentera hur mycket du vill men det svarar ju inte på vad just den skribenten som jag frågade menar.


    Absolut, handlingar kan få både positiva eller negativa konsekvenser för de drabbade men det betyder ju inte att man inte har något ansvar för sina handlingar och i båda fallen får man räkna med en reaktion.

    Men nu är ju det ganska irrelevant för personen tyckte ju bevisligen inte att det var positivt att den andra snubben knullade på hans fru....och det tyckte du tydligen var jätte jätte konstigt. 
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-26 17:45:19 följande:
    Att han inte tyckte det var positivt betyder inte att han kände sig förnedrad vilket du ville göra gällande. Det kan bara han svara på så dina spekulationer hjälper inte så mycket.
    Arg, kränkt, ledsen... de är alla negativa känslor... och då är det givetvis ganska naturligt att ogilla de som fått dig att känna så. 

    Dina försöka att snacka bort poängen genom att märka ord hjälper inte heller speciellt mycket.
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Hmmm..) skrev 2023-01-28 15:25:49 följande:
    Så din fru är ett viljelöst våp som bara väntar på att bli påsatt av första bästa?

    Tycker verkligen att du/ni bör skilja er.
    Det ena utesluter väl inte det andra?
    Ingen av dem är ett viljelöst våp, BÅDA gjorde ett medvetet val, alltså är det inte mer än rätt att BÅDA får ta del av konsekvenserna
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-30 01:52:23 följande:
    Det var nog det som var poängen. Att det inte är den andre mannens fel att din fru ville vara otrogen. Hade hon däremot varit ett så kallat viljelöst våp så hade du kunnat skylla allt på honom. Som någon som stjäl dina saker som inte har någon egen vilja.

    Vad svarade du honom?
    Japp det är inte mannens fel att hon var otrogen, dock är det hans fel att han valde att delta i det. 
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Bedragen make) skrev 2023-01-28 15:17:02 följande:
    Precis så känner jag..! Att både min fru och mannen hon bedrog mig med under en tid bidragit till hur jag mår. Att det får konsekvenser för båda är inte alls orimligt,  tycker jag. Och i detta fall har mannen egen sambo, som han har barn med. Jag tänker också på henne... att hon skulle behöva få veta detta. 

    Och både min fru och hennes älskare får ta konsekvenserna.  Min fru genom skilsmässa där jag har rätt till större delen av huset, då hon valt vara otrogen och ljuga. Samtidigt som hon säger sig ha försökt, och vill jobba för vår relation... 
    Detta medans hon längtat efter denne man. 
    Och mannen genom att jag kommer prata med hans sambo, för att ge henne friheten att välja hur hon vill gå vidare! 
    Det är ju ganska självklar, men människor som gillar att sätta på andras partner vill givetvis inte se det så, så de lägger gärna göra det hela till en antingen eller fråga när det egentligen är en både och. Båda valde att förnedra dig, alltså är det inte mer än rätt att båda får tar del av konsekvenserna... 
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Bedragen make) skrev 2023-01-30 09:44:25 följande:
    Precis, så känner jag. Hon bär naturligtvis största skulden gentemot mig. Men han valde också att göra detta! 

    Nu ligger vi i startgroparna på processen att gå isär, och hur vi löser det. Sen ska jag ta itu med honom. Det som gör mig lite extra irriterad är att han känner mig, och är med i samma sammanhang som min fru. Båda har bidragit till att jag känner mig sviken och förnedrad.
    Ja det är ju ganska självförklarande... men det här är FL, här kryllar det av människor som själva ligger med upptagna eller varit otrogna som alltid tar sånt skit i försvar. 

    Givetvis ska hans fru få reda på det så hon får en chans att förhålla sig till det och själv välja.
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-30 11:55:39 följande:
    Varför skulle han bry sig? Det är fruns jobb att bry sig om sin man. Vilket hon inte gör. Vad spelar det då för roll om all världens män skulle nobba henne som du tycker att de borde göra?
    Ah och så är vi tillbaka på ruta ett i cirkelresonemangs maraton... Drömmer
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-30 13:58:05 följande:
    Nej, du har inte svarat på det en enda gång.
    Jasså säger du det....
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Ö) skrev 2023-01-30 17:03:12 följande:
    Varför vill du ha en man som är trogen enbart för att han blir nobbad av andra kvinnor?
     Varför vill du delta i att bedra någon annan?
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Man) skrev 2023-02-01 12:12:05 följande:

    Nu har jag kanske inte lusläst tråden men det framgår inte i TS start om mannen i äktenskapet vet om detta. Hon kan ju ha förankrat detta med honom och att allt är okej från hans sida. Nu ligger ju tråden under otrohet men det är inte helt ovanligt att man har en älskare trots att man är gift. 


    Eftersom tråden ligger under otrohet så är det naturligt att utgå ifrån att mannen inte vet för om det är sanktionerat så är det ju inte längre otrohet utan en öppen relation.
Svar på tråden Hon är gift och vill ha mig