• Robin95

    Har hon tröttnat?

    Jag och min sambo har bott ihop i två år och varit tillsammans 3,5 åt totalt. sedan hon flyttade tillbaka till sin hemstad har hon förändrats. hon är inte lika intresserad av att prata i telefonen inte ens ett enkelt sms ?hur mår du?? Får man svar på. Hon ignorerar mina snaps och öppnar andras. När jag ställer de här frågorna får jag osammanhängande svar tillbaka. Hon pratar inte alls om framtidsplaner och vad vi ska göra i sommar vilket hon jämt brukar göra och hon stör sig på minsta sak jag gör 😥 vad ska jag göra känner mig så ledsen och så utanför 

  • Svar på tråden Har hon tröttnat?
  • Anonym (Syster)

    Stackars dig =/ Varför bor hon i sin hemstad nu då? Jag tror att hon är på väg att glida ur relationen.

  • Tecum

    Förstår inte riktig, bor ni inte ihop längre? Varför skickar du annars en massa till henne då ni träffas varje dag?

    Det låter som hon har tröttnat, alternativt tycker du är klängig. Du ska nog börja förbereda dig på att hon kommer lämna dig.

  • Robin95

    Nej asså vi bor inte ihop längre hon flyttade för att komma nära sin familj. jag sickar inte så ofta utan endast vanliga vardags sms som hur mår du?

  • Anonym (X)
    Robin95 skrev 2023-04-11 19:17:57 följande:

    hon vill komma nära sin familj


    Så ni är inte sambos längre, eller ska du också flytta? Men annars låter det som att hon tröttnar. Ta ett ordentligt samtal med henne. Får du inget konkret svar, så gör slut.
  • Anonym (Cc)

    Ja, hon har tröttnat... Förmodligen flörtar hon redan med någon annan.

    Kvinnor är sådär, och det enda du kan göra är att ignorera henne tillbaks. 

    Hon visar gång på gång på gång, att hon inte vill prata med dig längre.. Och du bara fortsätter i den riktningen. Det är dags att bara dra. Och med bara dra, sluta skriva och se om hon ens kommer skriva nått tillbaks. 

  • Robin95

    Planen är att jag ska flytta in sen men känns mer för att hon inte kommer ha råd med hyran mer än att faktiskt vilja det vilket känns tråkigt min magkänsla känns inte bra.

  • Anonym (Cc)

    Du är för ung för att flytta in med någon.. När du ung ska du träffa tio tusen tjejer och välja en, inte hålla på och jaga efter den som ignorerar dig. Just nu beter du dig som att du är kvinnan.

    Fixa ditt liv först, sen kan du leta efter något ställe dit DU kan flytta och då kan du ta och bjuda in en kvinna. 

Svar på tråden Har hon tröttnat?