Inlägg från: Anonym (Maria) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maria)

    Pappa skriver till yngre tjejer

    Förutom att det är ett brott så är det därför man inte ska snoka i andras mobiler utan lov. Det var inte ditt att läsa.

  • Anonym (Maria)
    josemaria skrev 2023-06-05 22:48:22 följande:

    Förstår inte behovet. Det är väll i denna ålder de ska leva lyckliga o stillsamt ihop. Inte ställa till med såna här saker? 

    Tappar hoppet lite om kärleken? även jag har världens bästa partner vid min sida 


    josemaria skrev 2023-06-05 22:51:40 följande:

    Så kanske det är? tycker bara det är så sjukt äckligt. Hur kan man som vuxen man tända på små-tjejer. De är ju yngre än vad jag är förmodligen 


    Dina föräldrars sexliv är deras ensak! Lägg dig inte i det för barn och föräldrar ska inte hantera varandras sexliv, det är inte sunt alls, det märker du ju själv att du mår inte bra av det.
  • Anonym (Maria)
    Anonym (didum didum) skrev 2023-06-13 19:18:34 följande:
    Ja varför bry sig om sin morsa när man bara kan skita i alla  // Drömmer

    Ibland undrar man om FL är ett chattforum eller en psykavdelning

    I att bry sig om sin morsa ingår inte att gå igenom sin pappas mobil för att se om han kanske är otrogen. Är det något som du anser att alla borde göra för att bry sig? Kollar du regelbundet igenom dina föräldrars? Det kanske inte är så bra att läsa vad som inte är ditt att läsa, tänk vad kul att få reda på att ens pappa beställde en läderpiska för att mamma vill ha smisk på stjärten.

  • Anonym (Maria)
    Anonym (otto) skrev 2023-08-06 19:00:04 följande:

    Den avgörande frågan är vilken ålder det är på dessa tjejer som din pappa har kontakt med. Om det handlar om minderåriga personer under 18 år, då är det din pappa ägnar sig åt självklart oacceptabelt. Men om vi utgår ifrån att din pappa har kontakt med vuxna kvinnor över 18 år, får man konstatera att en vuxen man rimligtvis bör få ha kontakt med vilka han vill, utan att behöva fråga sin dotter om lov.

    Hur skulle du själv reagera om situationen var den omvända; att du föredrog ha kontakt med äldre män, och din pappa hade synpunkter på detta och ville styra vilka kontakter hans vuxna dotter hade?

    Vi får konstatera att, under förutsättning det handlar om vuxna kvinnor över 18 år, har din pappa inte har begått någon brottslig handling. Det man istället bör fråga sig, är varför hans vuxna dotter vill styra vilka kontakter hennes pappa har. Sexlivet mellan dina föräldrar har sannolikt varit vacker en gång i tiden, men kanske numera för länge sedan har blommat ut. Varför du vill då missunna honom att på sin ålders höst har de kontakter som han uppenbarligen får ut något positivt av?

    Vidare kan vi konstatera, att du själv har begått en brottslig handling när du beredde dig tillgång till innehållet i din pappas mobiltelefon utan hans samtycke. Du har gjort dig skyldig till dataintrång enligt Brottsbalken 4 kapitlet 9 c §. 

    Sammanfattningsvis tycker jag att ditt beteende är själviskt och omoraliskt. Dels vill försöka bestämma vem din pappa ska få ha kontakt med, och sedan drar du dig inte heller för att begå en brottslig handling för att kontrollera vem han har kontakt med. Hur skulle du själv reagera om det var din pappa som smygläste dina meddelanden och kontrollerade ditt liv?

    Jag förstår naturligtvis att du inte gillar det din pappa håller på med. Men det finns en princip som säger: "Your kink is not my kink, but your kink is okey". Innebörden är att bara för att man inte gillar det som andra människor ägnar sig åt, skall man inte döma andra människor på grund av att man själv inte delar deras intresse.

    Att din pappa får ägna sig åt sina erotiska fantasier med utländska kvinnor, bidrar förmodligen till att han är glad och mår bra. Därmed blir även hans relation till din mamma förmodligen bättre. Dett allra värsta du kan göra nu, är att vara en skvallerbytta som konfronterar din pappa och berättar för din mamma. Det enda du kommer åstadkomma med ett sådant beteende, är att såra din mamma och att din pappa därefter inte heller kommer att må bra. Risken är därefter stor att dina föräldrar relation blir så ansträngd, att de kommer att separera på grund av dig.


    Vilken lag säger att det är brottsligt att ha kontakt med tjejer under 18 år?
  • Anonym (Maria)
    Anonym (otto) skrev 2023-08-09 16:49:38 följande:
    Att enbart ha kontakt med tjejer under 18 år är inte brottsligt. Men TS skrev att pappan skickade pengar för att få bilder. Om vi då utgår ifrån att det handlar om nakenbilder, eftersom bilderna kostar pengar, skulle det handla om barnpornografibrott om tjejerna vore under 18 år.
    Men det står inte att han har skickat några pengar. Nakenbilder står det inte heller att det är, varför ska du utgå från vad som inte står?
  • Anonym (Maria)
    Anonym (otto) skrev 2023-08-09 17:12:31 följande:
    Jag tror vi bör utgå från det som är mest rimligt. Om en tjej på nätet vill ha betalt för att skicka bilder, då handlar det oftast om nakenbilder.
    Har fortfarande inte framkommit att han skickat några pengar, och det finns de som tar betalt för vanliga bilder också.
  • Anonym (Maria)
    Anonym (otto) skrev 2023-08-09 18:37:04 följande:
    Det är korrekt, vi vet endast att tjejen ville få betalt. Om du vill behöver veta vilken sorts bilder det handlade om eller om pappan accepterade att betala för dem, måste du kontakta TS.

    Under förutsättning att tjejen är över 18 år, har dock inte pappan begått något brott, oavsett vilka bilder det handlar om. Vilket även var innebörden av vad jag skrev i mitt första inlägg.
    Han har inte begått något brott även om han har kontakt med någon som är under 18, vilket var vad du skrev om i ditt inlägg.
Svar på tråden Pappa skriver till yngre tjejer