Inlägg från: Anonym (Flytta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Flytta)

    Lämna otrogen sambo? Behöver snabbt svar

    Min sambo och jag har varit tillsammans sedan jag var 15. Idag är jag 33 år. Han vill hellre se på porr än att ha sex med mig. Han skriver även med olika tjejer på internet där han byggt upp ett helt "altarego" som han kallar det. Vi har inte haft sex på över 6 år eftersom att han får sina behov tillgodosedda på detta viset. En gång flyttade jag ut men kom tillbaka då han lovade att ändra sig. Under den tiden åkte han iväg och hade sex med en prostituerad. Han är bra i övrigt. 

    Vi har inga barn men jag vill ha det. 

    Idag fick jag erbjudande om en lägenhet. Nu tvekar jag på om det verkligen är rätt att lämna honom? Vi har varit tillsammans så länge och allt funkar 9/10 förutom att vi inte har sex och de jag beskrev här över. Han säger det är mitt fel att vi inte har sex eftersom att jag "tjatar". Jag vet inte om jag skulle kallat det tjat dem första åren. Då försökte jag få till det kanske 2-3 ggr I veckan men fick alltid nobben. Nu på senare tid har börjat tjata eftersom att jag börjar få panik efter barn. 

    Vad hade ni gjort? Tagit lägenheten och lämnat eller stannat och försökt mer?

  • Svar på tråden Lämna otrogen sambo? Behöver snabbt svar
  • Anonym (Flytta)
    Anonym (??) skrev 2023-08-07 11:24:59 följande:

    Behöver du verkligen fråga oss främlingar här? 

    och du - svårt att få barn när man inte har sex med varann, eller hur? 


    Ja uppenbarligen behöver jag det. Jag vet inte vad jag ska göra. 

    Ja det är svårt då. Men jag tänker att han kanske ändrar sig? Att jag kanske överreagerar och är rädd att ta fel beslut då han alltid påståd att allt är mitt egna fel. 
  • Anonym (Flytta)
    molly50 skrev 2023-08-07 11:36:03 följande:
    Absolut!  Och jag håller med om att TS borde ha lämnat för längesen.
    Men TS lär inte komma någonvart med att tjata.
    Jag vet att jag inte borde tjata. Men jag har börjar få panik nu när jag är 33. Jag har även haft perioder då jag inte nämnt sex på över 3 månader. Men då påstod han att det var för kort tid. 
  • Anonym (Flytta)

    Tack alla!

    Hur kan ni vara så säkra? Jag känner mig jätte osäker!
    Men ni verkar vara överens allihopa. 

  • Anonym (Flytta)
    Anonym (Äldre dam) skrev 2023-08-07 13:58:02 följande:
    Du beskriver honom som någon med en människosyn som är helt horribel, men är ändå osäker på om du ska dela ditt liv med honomm och välja honom som far till dina barn. Hur får du det att gå ihop? Vad är det som är så fantastisk med honom att det väger upp hans kassa människosyn?
    Han säger att dem flesta män har samma kvinnosyn som han. Kanske inte att dem faktiskt köper sex, men iaf tänker på det. Att hans porr konsumtion är normal och att många killar sexchattar med andra. Han säger att det är jag som är problemet och måste ändra mig. 

    Det som är bra med han är att det funkar bra att bo tillsammans och jag känner att jag kan vara mig själv med honom, han lagar alltid mat så att inte jag behöver och vi har många minnen tillsammans. 
  • Anonym (Flytta)

    Vi kan ej få barn på naturlig väg utan kommer behöva IVF i det fallet. (Det är inte pga mig, utan han). Vilket han säger vi kan göra. 

    Han säger jag inte har någon rätt att trycka nåt om när han gick till prostituerad eftersom att jag hade flyttat ut då och vi ej var tillsammans. 

    Mitt problem är mest att han använder porr istället för mig och säger att han kollat på så mkt porr att han helt enkelt inte kan tända på mig längre. Han har ej sagt dem orden men de är det han menar. Samtidigt som han hävdar att jag tjatar om sex och därför vill han inte längre. 

    Jag tänker hela tiden att jag kanske kan rädda det och att jag kanske borde lyssna mer på han och sluta tjata tex. Sluta ta upp gammalt om när han åkte till en annan tjej under tiden han försökte göra mig gravid för år sen (innan vi visste de var fel på han) och liknande. 

    Jag hör hur det låter när jag skriver allt det här, men tänk om jag inte hittar någon bättre? Tänk om jag gör fel? Tänk om ingen vill ha mig? Ska jag kasta så här många år? Och så får jag återigen tankar om att jag kan rädda det

Svar på tråden Lämna otrogen sambo? Behöver snabbt svar