• beli

    Ångest! Avslutat relation

    Anonym (ledsen) skrev 2024-01-23 09:11:31 följande:
    Ångest! Avslutat relation

    Jag måste göra slut med min partner sedan över 7 år pga att vi inte vill samma sak i livet, har olika värderingar på barnuppfostran, framtid, hur länge barn ska bo kvar hemma när de är vuxna, att vi ska flytta ihop där jag vill men inte han, vilken typ av resor vi ska göra, där han alltid vinner med sina all inclusive resor medan jag vill ha mer äventyr. Det känns som att han är den som styr mest över vårt förhållande. Samtidigt så är han den mest hänsysfulle, omtänksamme, generöse och lojala, trygge man jag träffat. Känner 100 tillit till honom och vet att han alltid ställer upp för mig i alla lägen. Men mycket på hans premisser.

    Nu känner jag att iom allt detta så måste jag avsluta vår relation då han inte vill möta mig halvvägs. Han tycker att jag ska ändra mig och att han inte gör några fel. Han är extremt envis person, och ska vinna till varje pris. Sedan när det gått ett tag och han märker att man är på väg bort så ångrar han sig och vill ändra på sig. 

    Jag har sån fruktansvärd ångest nu för jag vill inte förlora honom. Samtidigt så kan jag inte ge vika på mig själv och vad jag vill. Hur ska jag tänka? Kärleken finns där från båda håll och vi har alltid så roligt och mår bra av varandra.

    Hur ska jag tänka för att gå vidare?


    Vad säger han om allt det här? Avslutar han hellre förhållandet än möter dig halvvägs?
Svar på tråden Ångest! Avslutat relation