• fornminne

    Hög sexualdrift men oskuld

    Anonym (XXX) skrev 2024-02-07 10:47:07 följande:

    Du har i alla fall inga skyldigheter mot tjejen du är kär i, eftersom ni inte är tillsammans. Du kan göra vad du vill. I sådana lägen är ju KK bra, för då lovar du inte henne heller något som du inte kan hålla, om du nu skulle bli tillsammans med tjejen du är kär i på riktigt.

    För killar är det inte ett problem att ha sexuell erfarenhet sedan tidigare, tjejen du är kär i kommer inte att tycka sämre om dig för att du har det. (Och nu kommer några att skriva att det inte är ett problem för tjejer heller, men i den frågan tycker folk olika och så kommer det alltid att vara. Hur eller hur så är TS en kille och då är det ALDRIG fel att ha sexuell erfarenhet, utan snarare tvärtom.)

    Jag tror faktiskt att lite sex i verkligheten kan gör dig gott, för det "släpper ut ånga" och kan få dig att se mer realistiskt på den här tjejen som du svärmar för. För det är ju det du gör. Och om man sitter ensam mycket med hormonerna rusande i blodet, så bygger man lätt upp ett svärmeriobjekt till någon guda-/gudinneliknande figur, som har lite eller inget med den verkliga personen att göra. 


    I moderna civiliserade samhällen är det inte ett problem för tjejer heller att ha sexuell erfarenhet sen tidigare, vad du än tycker.

    Snarare är det så att vuxna kvinnor och män förväntas ha viss sexuell erfarenhet.
    Detta kan diskuteras, det borde inte spela någon roll om man är oerfaren, men så är det.

    Hur många västerländska män förväntar sig att en vuxen kvinna är oskuld?

    Nu är TS nätt och jämt vuxen, han bör fundera på vad han egentligen vill. Han verkar inte klar över det. I sak har du dock rätt, det är inget fel att ligga om man vill det.

    Att vuxna män och kvinnor förväntas ha sexuell erfarenhet, är dock inte detsamma som att de förväntas vara promiskuösa, eller att det uppskattas. Även det gäller åt båda håll. Många tjejer vill inte ha en kille som har legat med halva stan.
  • fornminne
    Anonym (Y) skrev 2024-02-06 18:24:17 följande:
    Hög sexualdrift men oskuld

    Hej, vad ska man göra? 


     


    Jag är 19, ska ta studenten. Jag har en hög sexualdrift och planerar flytta till storstaden men är fortfarande oskuld. Borde jag söka efter KK? Är samtidigt kär i en tjej också som gör det komplicerat för vill bli hennes partner.


    Visst kan du söka KK. Om du lyckas hitta någon är en annan sak. Det är inte så lätt som du verkar tro, om du inte redan är eftertraktad och populär bland tjejer. Som redan skrivits skulle du knappast hänga här då, eller vara oskuld för den delen.

    På varje tjej som är intresserad av KK eller ONS, går det minst 10 killar.

    Du har större chans om du satsar seriöst på en tjej du har realistisk chans att få, samt visar att du är intresserad av ett förhållande.
  • fornminne
    Anonym (Ammi) skrev 2024-02-15 09:20:30 följande:
    Beror väl på anledningen. Är man oskuld pga man sitter hemma, inte har vänner, inte klarar det sociala samspelet osv, ja då är man nog diskvalificerad. Eller rättare sagt, man har diskvalificerat sig själv. 
    Det är inte den bristande sexuella erfarenheten man diskvalificeras för i så fall, utan det andra. Den bristande sexuella erfarenheten är snarare en konsekvens av allt det andra.
  • fornminne
    Anonym (Ann) skrev 2024-02-15 13:50:49 följande:
    Tala för dig själv. Är man oskuld vid 30 är anledning helt ointressant. Det är helt enkelt avtändande och osexigt att vara oskuld i den åldern. 
    Jag har aldrig påstått att jag talar för någon annan än mig själv. Varken du eller jag talar för andra än oss själva.

    Det finns många exempel på förlorade oskulder i 30-årsåldern och senare, så helt körda är inte dessa bara för att du tycker det.
  • fornminne

    Ann, varför bryr du dig om vad andra gör för partnerval? 

    Det är inte våldsmän eller grova brottslingar vi pratar om, utan oskulder.

  • fornminne
    Anonym (Ann) skrev 2024-02-15 17:17:31 följande:
    Har du problem med mina åsikter?
    Jag har inga problem med att du inte vill ha en 30-årig oskuld.

    Det jag tycker är konstigt är att du verkar tycka att ingen annan kvinna borde vilja ha det heller. Du beklagar t om Anonym L:s fru. Varför? 
  • fornminne
    Anonym (Ann) skrev 2024-02-15 18:00:27 följande:
    Jag tycker de knappt är män och jag blir alltid beklämd över kvinnor som gör dåliga val. Och nej, att välja oskuld är inte det enda dåliga valet en kvinna kan göra, det finns värre.
    Jag - och många andra i tråden tack och lov - blir mer beklämd av ditt sätt att uttrycka dig och resonera. 

    Är du lika elak IRL? Skulle du själv vilja bli bemött så?
  • fornminne
    Anonym (Ann) skrev 2024-02-15 19:02:30 följande:

    Jag har alltid varit rak och vågar säga vad jag tyckt. De flesta ser det som en styrka hos mig. Jag har inte hört någon anse mig elak förutom ni som inte känner mig. Däremot har några haft svårt för min rättframhet.  Och jag uppskattar när andra är rättframma också.


    Det är skillnad på att vara rättfram och att sakna social kompetens. 
Svar på tråden Hög sexualdrift men oskuld