Inlägg från: Anonym (Anonym2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym2)

    Olagligt att lura till sig en graviditet?

    EnAnonumius skrev 2024-02-27 06:03:33 följande:
    Mja har killen/mannen nuppat utan att använda kondom, och valt att sprutas i tjejen under sexet så får han faktiskt skulle sig själv om arvet går till sitt barn som blev till via ett engångsligg.

    Arvet tycker jag är det minsta problemet om killen slarvat med sitt ansvar över sina spermier.
    Helt ofattbart hur många kvinnor det är här som bagatelliserar bedrägeriförsöket som beskrivs i trådstarten. Kvinnan såger att hon använder preventivmedel. Vilken jävla mardröm att få ett önskat barn med ett psykiskt sjukt egoistiskt svin till kvinna.

    Och ni som försvarar eller bagatelliserar kvinnans förehavande, skulle ni säga samma om en man med motsvarande moral använde kondom som han stuckit hål på eller läckagetestar ni kådisen genom att fylla den med vatten innan?

    Dessutom har ni ändå möjlighet att göra en abort om ni träffar på en sådan idiot.

    Jag har själv tagit ansvar genom att använda kondom så det behövs inga föreläsningar om ansvar för min del då jag ville vara säker på att inte få ett oönskat barn med någon jag inte kände väl och ville dela livet med.
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (Ännu en klåsupare) skrev 2024-03-05 18:35:00 följande:
    Står det där också att män ska slippa ta ansvar för sitt eget skydd? 😂😂😂
    Hört om fall när mannen dragit av kådisen diskret eller kommit i henne fast att han lovat att dra ut den innan. 

    Lite småbusigt eller hur och kvinnan borde få skylla sig själv enligt din retorik?

    Dom sagt trådstarten handlar om fall där kvinnan påstått att hon tar p piller men inte gör det. Säger det igen, viken mardröm att göra en sådan rutten kvinna gravid och stackars barn.
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (Tyra) skrev 2024-03-06 08:23:38 följande:

    Så män ska inte behöva ta ansvar för sitt eget sexliv och använda skydd? 

    Härlig inställning, låt någon annan ta ansvaret och gnäll sedan när det inte blir som man tänkt. 


    Om nu det är så hemskt att bli pappa varför skyddar man sig inte då?


    Men var har jag skrivit att män inte behöver ta ansvar?
    Det är så klart bådas ansvar. Åter igen, trådstarten handlar om män som blir lurade där kvinnan säger att hon tar p piller vilket jag också kommenterade. Läste du inte det innan du kommertenrar?

    Härlig inställning du själv har👍
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (Tyra) skrev 2024-03-06 09:48:26 följande:

    Och jag skrev att om man lämnar över ansvaret på skydd till någon annan då får man ta konsekvensen. 


    Du tycker att män ska kunna lämna ifrån sig ansvaret genom att lita på kvinnan medan jag tycker att män ska ta eget ansvar och använda kondom. 


    Men nu får du väl ändå ta och ge dig. Sluta berätta vad jag tycker. Jag skriver ju om dom fall där kvinnan påstår att hon använder p piller och ljuger om det. Och skrev dessutom innan att jag själv haft kondom med dom jag inte känner väl och skrev ver dessutom att det är bådas ansvar.

    Om du har tillfälligt sex med en man och han tar fram en kondom, är det bara han som tar ansvar då tycker du?
    Och trycktestar du den då så inte mannen tryckt nålar genom den? Om inte få du enligt din logik skylla dig själv som inte tagit ett eget ansvar.

    Och som svar på det du skrev innan så är det helt underbart att vara förälder när det är planerat från båda föräldrarna. Men skulle likväl vara en mardröm att bli pappa mot sin vilja med ett oempatiskt bottenskrap som lurats genom att säga att hon använder p piller.

    Åter igen så pratar jag om dom fall där kvinnan lurats och det är självklart BÅDAS ansvar att skydda sig.

    Som tur är tror dom som tycker det är ok att luras här är en minoritet ute i verkliga livet och det är inte dom vassaste knivarna som skriker här.
  • Anonym (Anonym2)
    EnAnonumius skrev 2024-03-06 10:09:19 följande:
    Och ändå sitter du och gör samma sak själv tillskriver andra utlåtande de inte har haft.

    Kan ju börja med mitt inlägg du citerade, mitt inlägg, där du helt utan grund bara skriver att kvinnor bagatelliserar i situationer  där kvinna försöker (ibland lyckas).
    Anonym (Anonym2) skrev 2024-03-06 09:02:55 följande:
    Läste du inte det innan du kommertenrar?

    Begär inget av andra som du vägrar att begära av dig själv. 🙄
    Så snälla berätta för mig vad jag inte läst innan jag kommenterat🤗
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (Ännu en klåsupare) skrev 2024-03-06 10:21:26 följande:
    Vem är den skyldige när preventivmedel inte är 100%  tänker du? Varje part som är delaktiga i samlag med samtycke har ansvar för sitt eget skydd. Ibland är inte skyddet 100% vilket alla också vet/bör veta.

    så vem är det som som brister då? Med din logik? jag har själv behövt göra en abort trots ppiller, jag hade lika gärna kunna valt att behålla. Min kropp, mitt val. Partern valde att ha sex med endast ppiller trots att ppiller inte är 100%, som sagt, mannens egna ansvar. inte mitt.

    när ska poletten trilla ner? män har eget ansvar för att förhindra oönskad graviditet. en oönskad graviditet har inget med våldtäkt att göra. Sunkiga män spyr på er
    I dom fall där preventivmedel används men i te fungerade är det så klart en helt annan sak och då får man göra det bästa av situationen.

    Att jag ens skriver här beror på att en vän till mig blev lurad som ung av en kvinna med sunkig moral.

    Har inte läst hela tråden så det finns säkert svar från du sunkiga män här och inte bara sunkiga kvinnor.

    Ledsen att du drog en nitlott i genlotteriet.
  • Anonym (Anonym2)
    Anonym (Ännu en klåsupare) skrev 2024-03-06 11:38:15 följande:
    Det är du som vill låta män undslippa ansvar. inte jag. Mannen har eget ansvar precis som kvinnan. Det ansvaret går inte att kringgå. hur ska mannen kunna bevisa att ?kvinnan lovade att hon tog ppiller? kontra kvinnans ppiller fungerade inte? Så vill mannen inte yngla av sig är det mannens ansvar att inga spermier kommer till oönskade ställen. Precis som det är kvinnans ansvar om det är hon som inte vill yngla av sig.
    Läsförståelse verkar vara en bristvara här, jag har ju skrivit flera gånger att ansvaret är bådas. Håller med dig om att det så klart är svårt att bevisa vad som händer mellan två personer men det gör ju inte en handling mindre vidrig.

    Lite nyfiken på vad en klåsupare är? 
  • Anonym (Anonym2)
    EnAnonumius skrev 2024-03-06 13:39:57 följande:
    Jag håller med dig, läsförståelsen är en stor bristvara hos dig vara en bristvara hos dig.

    Du citera mig och tillskriver mig utlåtande jag inte har, och håller sedan mitt inlägg som underlag för att anklaga "kvinnor i grupp" vad de har skrivit enligt ditt subjektiva tolkande.

    Ja självklart är det bådas ansvar att skydda sig mot ovälkommen graviditet, det är ingen jävel i denna tråden som bär fitta som tycker annorlunda..

    Fast är mannen så dum i huvudet att vid engångsligg  inte ta 100% ansvar för sina spermier så får han skylla sig själv. I det läget skall inte ens juridisk abort gälla OM det nu blir aktuellt med juridisk abort i framtiden. Jag har lagt förslag i inlägg #28 på hur det skulle KUNNA gå till med en juridisk abort.
    Inga problem med min läsförståelse och jag har inte anklagat kvinnor som grupp. Mannen får skylla sig själv säger ni. Jag lider med både barnet som inte valt att få komma till. Dels få en mamma från samhällets bottenskikt och en pappa som blivit lurad till faderskapet. Ja ja naivt av honom att lita på kvinnan i hyres 2:an i förorten när hon sade att hon åt p piller, men alla har nog varit naiv någon gång i livet.
  • Anonym (Anonym2)
    EnAnonumius skrev 2024-03-06 17:13:46 följande:
    Jaså det har du inte?

    Citerar ditt första inlägg där du citerat mig.
    Anonym (Anonym2) skrev 2024-03-05 16:50:41 följande:
    Olagligt att lura till sig en graviditet?
    Helt ofattbart hur många kvinnor det är här som bagatelliserar bedrägeriförsöket som beskrivs i trådstarten. Kvinnan såger att hon använder preventivmedel. Vilken jävla mardröm att få ett önskat barn med ett psykiskt sjukt egoistiskt svin till kvinna.

    Här har du din generalisering av "kvinnor i grupp" som skrivit i denna tråden.

    Du struntar ju även helt i att kolla upp miina inlägg i denna tråden när du citerade där och gjorde ett grov generalisering av kvinnorna i denna tråden.

    Men du har inte svarat på min fråga jag ställde dig i inlägg #216..

    När skall du svara på den frågan? 

    Jag ställer den här igen.

    Så bara för att man anser att mannen skall ta 100% ansvar för sina spermier om han inte vill bli pappa, så han slipper att riskera att råka på en kvinna som lura honom, är samma sak i din bok att "bagatellisera"?

    Jag kommer att ställa denna frågan till dig lite då och då tills du får tummen ur arslet och svara.
    Tycker du att det är samma sak att klumpa ihop kvinnor som grupp och att skriva en åsikt om dom som inte tycker det är så farligt att lura på någon ett barn?

    Nej man kan tycka att mannen har 100 procent ansvar över sina spermier och fortfarande tycka att den som falskt påstår att hon äter P piller men inte gör det är ett avskum. Det jag kritiserade var ett mångas fokus låg på mannen och inte på den som ljuger om preventivmedel för ett fullständigt egoistiskt ändamål. 

    Va trevligt skrivet av dig med tummen ur arslet förresten🤗
  • Anonym (Anonym2)
    EnAnonumius skrev 2024-03-06 21:42:46 följande:
    Det var mig du hade citerat, och jag hade aldrig skrivit något sådant, inte ens i det inlägget du citerade.

    Om du vill rikta något allmänt så skulle du fan inte citerat mitt inlägg, eller ännu hellre inget inlägg alls
    Men det är väl för svårt för dig att fatta detta detta enkla...

    Jag tänker inte acceptera att du använde mitt inlägg på ett felaktigt sätt och dra in mig i något jag varken skrivit eller ens gjort.
    Så du kan spola dina motfrågor.

    Sedan så spelar det ingen roll hur dumdryg du blir mot mig i dina svar, och/eller  nonchalant kring det hela. 

    Jag tänker inte acceptera att du använde mitt inlägg och skriver till "kvinnor i allmänt" sedan under det.

    Så när skall du svara på min fråga?

    Så bara för att man anser att mannen skall ta 100% ansvar för sina spermier om han inte vill bli pappa, så han slipper att riskera att råka på en kvinna som lura honom, är samma sak i din bok att "bagatellisera"?
    Inte behöver du svära till mig, tänk på blodtrycket.

    Svar nej.
  • Anonym (Anonym2)
    EnAnonumius skrev 2024-03-07 04:42:48 följande:
    Ändå så citerade du mig och skrev under mitt inlägg att "förvånansvärt många kvinnor bagatelliserar.."

    Är det nu du skall försöka med att komma med dryga nonchalanta svar meed att försvara ditt idiotiska tilltag?

    För med tanke på hur du svarat så är det svårt att utgå från att du är man nog att erkänna att du gjorde fel där.
    Jag läste igen då jag var lite snabb med att citera och råkade citera fel person. Insåg inte det igår och ber om ursäkt för det. 
Svar på tråden Olagligt att lura till sig en graviditet?