Inlägg från: Anonym (Håhå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Håhå)

    Behöver kvinnor någonsin jobba på sig själva?

    Jag vet inte varför jag ger mig in i den här hopplösa diskussionen men men...

    NEWSFLASH! Inte ens Jennifer Lopez ser ut som Jennifer Lopez när hon vaknar på morgonen. Många kvinnor lägger mycket tid, energi och pengar på kläder, smink, frisör, extensions, naglar, hårborttagning, spanx, träning, botox, skönhetsoperationer mm mm för att se ut som de gör. Det finns inga naturliga "10-poängare". 

    Sen har kvinnor generellt ett försprång vad gäller omsorg, social interaktion och att prata om känslor för att det är något som uppmuntras under uppväxten. Men alla kvinnor är inte bra på det heller utan lär sig med tiden. 

  • Anonym (Håhå)
    Anonym (Äru dum?) skrev 2024-03-06 17:38:57 följande:
    Vi kvinnor kan väl inte styra över männens låga krav. Höj era krav då, det är ni män som sitter på den makten. Vi kvinnor skulle uppskatta om ni gjorde det. Det hade varit väldigt skönt att slippa bli spammade bara för att man indikerar att man är kvinna. Vi vill inte ha uppvaktade av män utan krav. Så snälla sluta. 
    Hehe jag såg ett citat som var något i stil med "Män tror att de tävlar mot andra män om kvinnorna. I själva verket tävlar de mot en god bok, en kopp te och en katt". 
Svar på tråden Behöver kvinnor någonsin jobba på sig själva?