Inlägg från: Anonym (Ope) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ope)

    Kille jag dejtar har liten kuk

    Att känna äckel inför sin partners könsorgan - om det nu beror på storlek eller annan oföränderlig faktor - är en indikation på att det inte kommer funka.

  • Anonym (Ope)
    jontebula skrev 2024-04-14 11:46:28 följande:
    äckel och besviken är inte samma sak.!?
    ?Äcklas över tanken att kuken är lika liten som ett barns.?
  • Anonym (Ope)
    Anonym (Rob) skrev 2024-04-17 21:21:11 följande:

    Killar ska vara både långa och ha stor kuk.  Själv fick jag endast stor kuk. 
    Personligen hade jag hellre varit 190 cm med 12 cm kuk. Större chans att få komma till och de flesta kvinnor bryr sig mindre om kuklängd än höjd över havet.


    Det tror jag garanterat också.
  • Anonym (Ope)
    Anonym (Pojk snopp) skrev 2024-04-27 15:12:59 följande:

    Att du träffat en kille med en liten pojk snopp ska du inte se som något negativt utan försök istället att se dom enorma möjligheter som öppnar upp sig för dig som kvinna. 

    Jag är övertygad om att han vet om att han endast har en liten snopp och även insett begränsningarna de ger honom att kunna tillfredsställa en kvinna med den och de bästa du kan göra är att vara ärlig mot killen och säga sanningen om hans lilla snopp för att du är ärlig istället för att påstår att de inte är något fel på hans lilla snopp kommer bara gör honom mer osäker då han inte behöver ha några större intelligens för att veta att du ljuger han rakt upp i ansiktet.

    Utveckla relationen istället och köp in en strap on samt olika typer av dildos han kan använda för att tillfredsställa dig med och då han har en ovanligt liten snopp och vet om de så känner han sig säkert i underläge mot alla som sett den vilket öppnar upp möjligheter för dig att kunna dominera honom och kanske tom sluta i en cuck old relation som kanske inte låter så attraktivt när man hör de första gången men har man aldrig provat så bör man ändå ge de en chans för trots allt så har samtliga kvinnor som lever i en cuck old relation tyckt att de är en äcklig sjuk tanke innan dom provat de.


    Eller också inte.
  • Anonym (Ope)
    Anonym (Been there) skrev 2024-04-27 15:45:05 följande:

    Var i samma situation för ett halvår sedan. Han var lång, men kuken var typ 10-12 cm och som en vanlig grillkorv i omkrets. Hade nog inte dumpat honom enbart för det men nu gjorde han mig besviken på ett annat plan och då kände jag bara att det var lika bra att det tog slut. 


    Jobbigt med en så smal
Svar på tråden Kille jag dejtar har liten kuk