Inlägg från: Anonym (x2y) |Visa alla inlägg
  • Anonym (x2y)

    Vad glad jag är att jag är gift

    Verkligen inte, är supernöjd som singel.
    Bara för att man är det, behöver det ju inte betyda att man letar. Jag tror folk i förhållande/giftermål har svårt förstå det. Ni ser det bara från ert eget perspektiv.

    Tycker det är riktigt skönt, att ha slutat brytt sig helt om dejtande och män. Dom flesta verkar inte riktigt kloka. Och tror att dom äger kvinnor. Lite som att kvinnor bara kan bli lyckliga genom giftermål. Och en man. Kanske det är så att man gillar er, just för att ni är lydiga och gör precis som dom vill. Det blir ju smidigast så.

    Dessutom  lever vi i ett riktigt våldsamt samhälle numera. Och dårar. För inte tala om all sjuka ideal. Och vidrig kvinnosyn som förekommer. För det är faktiskt mer män som sitter och starta trådar om kvinnors kroppar och utseende. Bara att ta sig en titt på FB t.ex

    I mitt fall är det befogat och I många andra kvinnors fall också. Du vet inte vad vi gått igenom. Och det är klart att allt är rosenrött då.  

    Jag respekterar er som är i giftermål och förhållanden,men vänder jag på det. Tycker jag det mest verkar deprimerande. Alla undersökningar visar ju att kvinnor gör mest i hemmet med. Och det skulle jag aldrig gå med på. När jag arbetar. Jag vill inte ha någon jättebebis. 

Svar på tråden Vad glad jag är att jag är gift