• Sunflora

    Luftburen äggallergi?

    Sån äggallergi finns inte. Jag hade inte upplyst skolan om att det var ägg i köttbullarna men undvikit att skicka med typ äggsmörgås för att inte skapa konflikter. 

  • Sunflora
    Anonym (Snickarn) skrev 2024-04-23 12:53:32 följande:
    Majs/micropopcorn allergi eller överkänslighet finns inte heller. Ändå reagerade vår några månaders gamla baby på det genom att klia sig blodig. Det krävdes att vi gjorde det några gånger innan vi såg sambandet. Mot vad all forskning säger så ska det inte kunna hända att en så ung person drabbas av allergisk reaktion så jag kan bara säga vad jag varit med om. Och jo det var luftburet man ger inte så små barn popcorn.

    Popcorn tar man i med händerna och sen tar man på bebisen utan att tvätta händerna så att han/hon fick utslag förvånar mig inte alls. Att man inte ger så små barn popcorn är för att de kan svälja fel eller sätta i halsen. 


     

  • Sunflora
    Anonym (Snickarn) skrev 2024-04-24 07:32:33 följande:
    Nä hon låg och sov på kvällen i rummet bredvid första gången. Hörde hon började gny och hittade henne klösande och lite blodig så vi rörde henne aldrig. Enligt allergiläkare så kunde så små barn hunnit utveckla allergi men tydligen så hade han fel.
    Då är det ett sammanträffande. 
Svar på tråden Luftburen äggallergi?