• PitraPi

    Vi och våra småstjärnor

    Här är vår tråd!!

    Nu är det ca ett år sen första tråden startades och här är eliten som fortfarande skriver: PitraPi, Ellen Karamellen, Amlin, erikaw och Verbalize.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-16 09:34
    Självklart har vi Emvil med i täten också!

  • Svar på tråden Vi och våra småstjärnor
  • PitraPi

    Emils inskolning börjar nu vid 13, personalen har nämligen möte/planering alla mån-fm. Så snart så är det dags!!

    Vi har haft en skön o slö helg, varit rätt trötta allihop men ändå haft det gött!

  • Ellen Karamellen

    Nu har Ellen också varit på sin första dag med inskolning! Både pappa och jag var med och det gick jättebra. Ja, det var ju inte så länge idag, och inne i tomma lokaler (de andra barnen lekte ute) tillsammans med den förskoleläraren som ska vara Karamellens kontaktperson. Men lilltjejen är SÅ nyfiken på allt och speciellt andra barn, så jag tror att hon kommer tycka det är jättekul. Väntar mig dock ett sådant återfall som du pratar om, Amlin, om ett tag.

    I helgen har vi varitpå barnkalas för kusinerna. Kul men intensivt.

    Karamellen säger också nej till allt man frågar om sedan ett tag tillbaka. Även om hon egentligen vill, som sagt var. Men även hon nöjer sig med att säga nej - hon springer inte bort också.

    erikaw - de turkosabyxorna passar nu. Det andra var tyvärr lite stort, så det får vi vänta på ett tag! Hur mycket pengar vill du ha ?

  • Amlin

    Skönt att inskolningarna går så bra!

    Hehe, ja det har alltid varit lite drama med min tjej. Det har faktiskt varit lite mindre springande sista tiden så nyhetens behag har nog lagt sig. Det går mer och mer mot att säga nej och skaka på huvudet.

  • PitraPi

    Goddagens tjejer!

    Klurarfråga från mig: Emil ska ha innetofflor på dagis. Om man köper moccasiner, har man dom utanpå vanliga strumpor? Kan inte det bli varmt? Vi har Bobuxtofflor (mjuka skinntofflor) hemma nu som är på upphällningen i storleken och dom är så dyra nya att köpa nya... - har ni koll på andra bra alternativ till innetofflor?

  • Amlin

    Vi har bara vanliga sockar med såna pluppar under, du vet som halkskydd. Vi har ett par mockasiner liggandes på dagis om grodan skulle behöva använda några extrastrumpor (som saknar halkskydd).

    Då tror jag att de sätter dem ovanpå strumporna men jag vet inte säkert. Det kan säkert bli varmt men det känns som att mockasinerna är sträva och obehagliga att ha utan strumpor.

  • PitraPi

    Hos oss vill dom att barnen har innetofflor för att det lätt blir skitigt inne då de är ute mycket och har dörren ut öppen ofta o det blir spring... Får ta en runda på stan

  • Ellen Karamellen

    Hoppas du hittade bra tofflor, PitraPi! Vi kör på mockasiner - dagis säger att det kan bli kallt på golvet på vintern, så vi tyckte det lät bra med lite extra tjockt. Kanske det kan bli för er också om dörren är öppen mycket?? Du hittade säker något bra, hihi.

    Jag är på på fredag! Lunch - mums!

  • PitraPi

    Jag hittade massor av mockasiner men köpte inga, ska reka lite till i jakt efter mer toffelvarianter!

    Kan inte luncha med er på fredag, är med Emil på inskolning!

    På måndag däremot är jag hemma med Emil då Henrik är utomlands och vi skippar dagis då hela personalen har planering på fm och det "bara" är föräldrar som jobbar. Är det någon mer som är hemma på em och kanske vill träffas?

  • Amlin

    Grodans mormor kommer på fredag så jag kan tyvärr inte luncha.

    Som det ser ut nu så kommer jag inte kunna komma ifrån så mycket närmaste tiden. Jäklar så mycket plugg vi får. Jag är inte avundsjuk på de som läser den här kursen utöver sitt heltidsarbete, fattar inte hur de hinner.

    Om det lugnar sig hänger jag gärna på, men nu har jag så mycket att gör att jag inte ens har tid med resan till och från stan.

    Vad tror ni om att ses någon helg eller kväll framöver? Det var sååå länge sedan vi såg känner jag.

  • PitraPi
    Amlin skrev 2009-09-16 13:46:33 följande:
    Grodans mormor kommer på fredag så jag kan tyvärr inte luncha.Som det ser ut nu så kommer jag inte kunna komma ifrån så mycket närmaste tiden. Jäklar så mycket plugg vi får. Jag är inte avundsjuk på de som läser den här kursen utöver sitt heltidsarbete, fattar inte hur de hinner.Om det lugnar sig hänger jag gärna på, men nu har jag så mycket att gör att jag inte ens har tid med resan till och från stan. Vad tror ni om att ses någon helg eller kväll framöver? Det var sååå länge sedan vi såg känner jag.
    Jättegärna en kväll eller helg!! Jag har en del bokat i okt på helgerna men vi får börja spåna och ses så snart som!!
Svar på tråden Vi och våra småstjärnor