• Dr Mupp

    bebisar i förskolan

    Har ni funderat över vilka konsekvenserna blir ifall en av föräldrarna inte kan vara förlädraldig om en tredelad kvotering införs? Hur ska förskolorna anpassas för att kunna ta emot 8-10 månaders bebisar? Ska det införas speciella bebisavdelningar eller ska bebisarna gå ihop med alla andra barnen i de vanliga barngrupperna? Är 8-10 månaders bebisar på förskolan ett ok pris att betala i jämnställdhetens namn?


    If you cut the wings of a fly, Does it become a walk?
  • Svar på tråden bebisar i förskolan
  • Dr Mupp

    Kan ni svara på frågorna eller vill ni inte låtsas om den konsekvensen?


    If you cut the wings of a fly, Does it become a walk?
  • Dr Mupp

    Hallå kan ni vara så vänliga att svara på frågorna eller har vill ni inte visa att ni inte tänkt så långt som vilka konsekvenser det blir.


    If you cut the wings of a fly, Does it become a walk?
  • Socialdemokraterna

    Hej!

    Först av allt, jag är ledsen att du fick vänta på svaret.

    Utgångspunkten för vårt förslag om delad föräldraförsäkring är dels att barnen ska ha rätt till bägge sina föräldrar, dels att kvinnor har lägre löner än män på grund av att de i större utsträckning är hemma med barnen. Det är inte rimligt. Därför föreslår vi att föräldraförsäkringen delas i tre lika delar, en som är reserverad för varje förälder, och en som föräldrarna fritt kan bestämma hur den ska tas ut. Givetvis ska införandet ske med respekt för föräldrarnas möjlighet att planera föräldraledigheten.

Svar på tråden bebisar i förskolan