• Fjuppan

    Sviktande förtroende

    När ert val av partiledare kritiseras så hänvisar ni hela tiden till att valet inte handlar om personer, utan om politik. Visst är det så till stor del. Men handlar inte också valet om att väljarna röstar på det parti som har förtroendeingivande ledare och stab? Jag för min del röstar på både parti och person. Jag vill att den politik jag tror på dels ska presenteras på ett professionellt sätt och dels ska jag kunna tro på att ledarna i partiet kan lyckas genomföra den.

    Idag sitter Sahlin som partiordförande, en politiker som väldigt många tappat förtroende för. Finansministerkandidaten Östros tycks ha specialiserat sig på att tala om hur illa skött landet varit under de gångna fyra åren istället för att presentera förslag till åtgärder...annat än skattehöjningar. När man lyssnar på honom får man intrycket att det enda som kommer att hända är att vi får betala mer i skatt utan att få någonting för det. Detta inger inget förtroende alls! Sverige har klarat sig fantastiskt bra genom krisen och detta med en blå regering. Varför ska jag lägga min röst på Socialdemokraterna när ni inte kommer med något nytt istället för att bara tala illa om motståndarna? 

  • Svar på tråden Sviktande förtroende
  • Socialdemokraterna

    Hej!

    Jag beklagar att du upplever det som att vi inte har någon egen politik utan mest klagar på motståndaren. Igår presenterade vi vår regeringsplattform för de kommande fyra åren, om vi får väljarnas förtroende den 19 september. Där finns många förslag om hur arbetslösa ungdomar ska få jobb, om mindre barngrupper i förskolan, om anständiga trygghetsförsäkringar och om satsningar på äldre. Vi redovisar också hur vi kan göra de här satsningarna eftersom vi avstår från fortsatta stora skattesänkningar. Du kan läsa mer om vad vi vill göra här: www.rodgron.se

Svar på tråden Sviktande förtroende