• cissi85

    När måste man göra en ny utredning?

    Efter att jag och min sambo fick besked om att vi inte kunde få barn så föll hela världen och vi försökte verkligen att stå upp och göra det bästa av situationen och besökte uppsala för vidare beslut om donation etc. Men det vart alldeles för mycket för oss båda just då och det slutade med att vi separerade. Men nu har vi åter hittat varandra och är starkare än nånsin Hjärta!!
    Vi hade fått klartecken från Uppsala att vi skulle få donation och dem hade redan en donator redo för oss.

     Och nu står vi här och har bestämt oss för att äntligen satsa helhjärtat och stenhårt på detta Glad Vi längtar massor efter ett litet gryn.

    Men måste vi göra en ny utredning eller kan man kontakta Uppsala igen och säga att vi är redo för att ta emot?
    Vi gjorde våran utredning för ca 2 år sen och var separerade i ca 6 månader. Har bott tillsammans nu igen sen årsskiftet =)
    Någon vis människa som har koll?

    Mvh! 

  • Svar på tråden När måste man göra en ny utredning?
  • BuoBä

    Ni måste säkert ta nya blodprov, och du får säkert göra en ny gynundersökning, men kontakta kliniken så säger de vad som behövs. 

  • BuoBä

    För vår del tog det 6 år mellan utredningen och att vi drog igång IVF (japp vi är långsamma och veliga), men det räckte med nya prover. Vi har dessutom flyttat utomlands, men vi begärde ut journalerna från utredningen och lämnade in dem på nya kliniken, och det var inga problem. 

  • cissi85

    Ringde idag och vi behöver inte göra någon ny utredning utan kan åka direkt till kliniken och få hjälp Skrattande Så glad så ord finns inte!!

Svar på tråden När måste man göra en ny utredning?