• hannamarian2

    Skulle ni kunna tänka er att köpa en sådan här? (omröst.)

    Hej alla familjer!

    Jag har börjat fundera på att skapa tavlor i Photoshop och sälja dessa på nätet, men innan dess vill jag göra en marknadsundersökning. Min fråga är helt enkelt; skulle ni kunna tänka er att köpa en sådan här grafisk tavla (inkl. vit/svart ram) som jag skulle kunna ändra efter era personliga önskemål? (OBS! Citatet är ett exempel)

    Tavlan är tänkt att vara i storleken A4-sida och jag skulle kunna skicka den med posten.

    Om ja, hur mycket tycker ni är att rimligt pris (exkl. frakt)?


    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Skulle ni kunna tänka er att köpa en sådan här? (omröst.)
  • pluvdo

    Men va? Är det allt? Nej. Förlåt, men jag skulle inte betala för det. Om jag fick en sådan tavla i present så hade jag inte satt upp den. Urtrist ju. Vanligtvis visar man ju något av det bästa man åstadkommit om man skall ge ett exempel så... om det där är det bästa du kunde ge som exempel så är det nästan lite oroväckande att du tror att du skall kunna sälja tavlor.

    Photoshop förresten? Det där skulle man ju lätt kunna göra i Paint.

  • Falajänta

    Just detta exempel skulle jag inte betala för, tyvärr.
    Hade det däremot vart handgjort, så ja, absolut!
    Då vet man att det ligger tid, kärlek och tålamod bakom.
    En sånhär bild gör jag själv på ett par minuter.

  • Momalicious

    Nej, verkligen inte. Förlåt TS. Jag kan göra nåt hundra gånger snyggare själv om jag vill. Dessutom är ju hela den där "budskap bla bla carpe diem hjärta puss prinsessa" grejen extremt O-unik. Varenda ställe säljer väggord och grejer nu. Så nej.

  • Coyote

    Absolut inte! Om det inte vore någon skolklass på mellanstadiet som samlade ihop pengar till ett fadderbarn eller något, och då skulle jag göra det för att sponsra deras fadderbarn, men tavlan skulle åka i soporna. Sånt där gör man ju lätt hemma ju.

  • 2211

    Så du menar att du ska skriva något i PS, skriva ut det på ett vanligt papper och rama in det?

    Något som alla kan göra gratis? Svar; Nej, jag skulle inte köpa något sådant.

  • CeeJay

    Nej, skulle inte köpa "tavlor" som andra gjort i typ Photoshop Det kan jag göra själv om jag ville ha !

  • Lufsan

    Aldrig! Skulle inte ha köpt någon väggdekor i samma tema heller. Det är så fult och opersonligt med sådana fraser eller ord som "kärlek" eller "Carpe diem"


    En dag i sänder.
  • MalinH84

    Nej tyvärr. Vet att folk tycker det är så himla pluttinuttigt med texter på tavlor men jag själv tycker det är hemskt o-orginelt och opersonligt eftersom så många har det.  

  • Nincompoop

    Nej, aldrig. Jag tycker inte att bilden är fin och dessutom är den simpel. 

    Jag har inget emot ord på väggarna, men inget fjantigt ordspråk eller något sådant. 

  • Anova

    Jag är själv amatörkonstnär, älskar konst och köper gärna sånt jag gillar då jag har råd. Har också själv ställt ut digitala tryck.

    Tavlan i TS + likande tycker jag är hemska. Det ligger inte mycket känsla bakom själva tavlan, det kanske kan avhjälpas med snyggare typsnitt, mer passande/ovanliga bilder och bättre färger både på själva bakgrundspappret och på det skrivna och framför allt, gör det inte i ett A4a-format, det är så oändligt fult format. 

    Själv skulle jag valt att arbeta i t.ex. inDesign istället för Photoshop. Jag skulle valt en extremt bra skrivare om jag skulle sälja mina digitala tavlor, kanske låta ett professionellt tryckeri trycka upp en begränsad upplaga och sedan sälja. Då ska det bara tryckt på bra papper (det är superviktigt) och ramen ska passa det tryckta.   

    Ett bra tryck, men professionell bearbetning och något som passar mig och mitt hem kan jag betala från ett par hundra upp till någon tusenlapp.. En tavla som den i TS kanske max en femtilapp om det var ett ordspråk som passade mig.

Svar på tråden Skulle ni kunna tänka er att köpa en sådan här? (omröst.)