• hennalolli

    Sex när man har barn

    Jag och min man brukade ha sex flera dagar i veckan... men sen vi fick vårat första barn för 7år sedan så har det blivit mer sällan. Inte för att vi tappat lusten, den finns där väldigt ofta!, men för att vi är rädda att våran son på 7år eller våran dotter på 3år ska komma in i sovrummet. så nu har vi bara sex när dem sover hos sin mormor &morfar/farmor&farfar, vilket är kanske 1-2gånger i månaden (!!!!!!)


    nästan varje natt kommer sex frågan upp och om vi ska göra det eller inte, men jag vill verkligen inte att ungarna ska komma in! Båda barnen kommer in så fort dem har svårt att sova eller haft en mardröm...


    har börjat lära dem att alltid knacka innan dem går in i ett rum, vilket dem oftast gör. Vi har nu även funderat på att låsa dörren under sex men även det känns lite konstigt då man alltid vill att ungarna ska kunna komma till oss om det är något.


    så vad har ni för förslag?

  • Svar på tråden Sex när man har barn
  • IsDimma

    Ni hör ju om dom försöker öppna. Då går det snabbt för mamma att låsa upp dörren. Det tar inte ens en halv minut. Förstår inte riktigt problemet.

  • IsDimma

    Annars finns väl toaletten som alternativ. Fast även där kommer det vara låst. Samt att dom isf kanske inte hittar er om dom förväntar sig att ni är i sovrummet och sover.

  • Anonym (Kille)

    Vi har barn som är 5 o 7. De dyker upp ibland på nätterna om de inte sover bra. Samma läge alltså.

    Vi har sex när barnen sover. Innan vi börjar kollar vi att de sover. Vi låser aldrig dörren, men vi brukar höra om de är på väg. Golvknarr och så i ett gammalt hus. Men det är väl bara att låsa dörren? Ni är väl inte så inne i knulladet att ni inte hör eller ser om nån försöker öppna dörren?

    Vi är inte så högljudda av oss, och stönar minimalt när barnen är hemma. Det har hänt att de vaknat, men vi har alltid hunnit dra ur o lägga oss under täcket innan de kommer in.

    Annars är väl stalltipset att ha sex när barnen är vakna men upptagna. T.ex. om det är disneydags eller barnprogram på TVn så brukar de aldrig komma innan programmet är slut.

    En snabbis i tvättstugan händer också ibland. Den ligger i källaren och källartrappan knarrar massor, så där blir man aldrig upptäckt.

  • Carambolan

    Att låsa dörren verkar lättast. Annars kan ni sätta en rörelsesensor vid deras rum som plingar inne hos er om nån går förbi. Finns på clas ohlsson.

  • augustibebis2016

    Vår kille är 2.5 och kommer in till oss varje natt. Än har han ingen aning om vad som händer så skulle han se nåt är det inte hela världen. Men vi kör när han sitter framför TVn eller när vi precis lagt oss. Han brukar komma in lite senare än så.

Svar på tråden Sex när man har barn