• Nicole85

    Danderyd eller BB Stockholm

    Hej, jag planerar att göra kejsarsnitt och står och väljer mellan Danderyd och BB Stockholm. Jag förstår inte skillnaden mellan klinikerna. Det viktigaste för mig är kirurgens och narkosläkarens kompetens. Har någon av er erfarenhet av planerat kejsarsnitt på någon av dessa kliniker? Kan ni hjälpa mig med fördelarna och nackdelarna med respektive klinik? Min barnmorska föreslog planerat kejsarsnitt i mitt fall men sade samtidigt att det är upp till doktorn att avgöra. Har ni några tips på vad man bör skriva i remissen för att det skall hända.

    MVH Nicole

  • Svar på tråden Danderyd eller BB Stockholm
  • lollip0p

    Gjorde planerat snitt på Danderyd och det var en underbar upplevelse på alla sätt, kan verkligen rekommendera dem. Ställ gärna frågor om det är något särskilt du undrar över. :)

  • Anonym (2)

    Det är egentligen ingen skillnad rent rutinmässigt, eftersom alla snitt görs på Danderyds operationsavdelning - Danderyd eller BB Sthlm. Det är alltså samma op-personal (op-ssk, narkos-ssk, usk, narkosläkare) till de båda enheterna. Efteråt ligger man tillsammans med barnet på uppvakningsenheten. Eftervården i sig kan du läsa om på resp hemsida. Läkarna på narkossidan är allt från nya efter läkarutbildning, till färdiga specialister i anestesi (alltså narkosläkare får man ju bara kalla sig om man är specialist), men så ser det ju ut på alla sjukhus!

  • Calisov86

    Har gjort två akuta snitt på Danderyd och ska nu göra mitt tredje snitt som blir planerat nu på onsdag. Vi valde Danderyd igen då vi är superböjda med läkarna, bm och det underbara bemötandet på BB efteråt. Rekomenderar verkligen Ds!!

  • Tjej 85

    Rekommenderar starkt Danderyd. Där födde jag mina tvillingpojkar med planerat snitt. Underbar personal på alla sätt. Allt bra från början till slut.

  • Anonym (2)
    Tjej 85 skrev 2016-11-22 20:36:38 följande:

    Rekommenderar starkt Danderyd. Där födde jag mina tvillingpojkar med planerat snitt. Underbar personal på alla sätt. Allt bra från början till slut.


    Vilken personal pratar du om? Operationsavdelningen? Det är ju samma op-team även för BB Stockholms planerade snitt :)
Svar på tråden Danderyd eller BB Stockholm