• Scoobydoo2

    Vem ska jag lyssna på?

    Hej, 

    Jag har alltid velat jobba inom vården. Men pga att jag fick diagnosen schizoaffektiv syndrom så har jag inte kunnat bli läkare eller sjuksköterska så som jag ville. Snart ska jag få hjälp från socialtjänsten och få träffa en arbetsspecialist och sen få en praktikplats.
    Jag vill inget hellre än att praktisera på ett äldreboende eller hemtjänst men både min mamma och psykolog säger att jag absolut inte ska praktisera eller jobba inom vården eftersom det är för stressigt enligt dem. Men jag känner ju mig själv bättre än någon annan och jag tror att jag definitivt skulle klara 3-4 timmar om dagen 3-5 dagar i veckan. Grejen är ju att inte belasta för tungt för snabbt när man praktiserar genom soc, men jag är stresskänslig. Men jag har rätt mediciner nu.
    Nu är frågan om jag ska lyssna på min mamma och psykolog eller på mig själv. Mamma tycker café och psykologen kanske apotek. Inget illa med dem yrkena men det är inte där jag ser mig själv vara i framtiden.

  • Svar på tråden Vem ska jag lyssna på?
  • Tow2Mater

    Tror du har storre chans att klara av något du faktist vill gora. Så lyssna på dig själv, det går väl att byta om det inte funkar.

Svar på tråden Vem ska jag lyssna på?