• Bordtennismannsn

    Rösta på SD i september, annars har ni själva att skylla!

    I Torsdags släpptes migrationsverkets siffror på kommande asylhantering i år och den kommer slå alla rekord! Vi kommer ungefär att ta in 100 000 i år och ungefär hälften kommer att få stanna förevigt. Tänk också på att de kan ta hit hela sin familj och vi kommer betala för det. Vi har en arbetslöshet på 9,2 procent och bostadsbrist i större städer och jobb finns knappt! Så varför vill ni inte bromsa in invandringen? Tänk på framtiden och era barn, för de flesta som kommer är ifrån 1400 talet tänk så att vara feminist i framtiden är nog inte skoj. Tänk även på att det är 60 procent män som kommer in. Jag brukar rösta på fp men hela min släkt kommer rösta på SD gör det också så att vi kan diskutera invandringens konsekvenser,

  • Svar på tråden Rösta på SD i september, annars har ni själva att skylla!
  • Jeaninne
    lövet2 skrev 2014-07-26 23:26:13 följande:
    Senaste prognosen visar på ca 80.000 asylsökande. 1992, när Balkankriget var i gång, så kom det fler än så. Att hälften skulle få stanna (och dessutom frivilligt stanna i resten av sina liv) är helt taget ur luften. När vi hade asylmottagning här, så var det ca 1/5 som fick stanna, och de flesta fick då bara stanna tills just deras krig lugnat ner sig. Det finns ingen anledning att tro något annat när det gäller krigen i Serbien och Ukraina. Dessutom har det visat sig att många som fått uppehållstillstånd frivilligt åkt tillbaka när läget blivit lugnare.
    Nu är de syrierna och somalierna som är det stora problemet. Och de kommer ALDRIG att åka tillbaka till ett fattigt land, där man måste kämpa för brödfödan och betala ALLT själv - läkarräkningar, skolavgifter - när de upptäckt att de bara får och får allting gratis här.
  • realist14
    badong skrev 2014-07-27 04:07:22 följande:

    Arbetsbrist och bostadsbrist (och försämrad vård) beror inte på för många INVANDRARE eller att våra resurser är för knappa att räcka till alla. Det beror på en HÖGERPOLITIK som skapar allt större klasskillnader, med en allt större andel lågavlönade och arbetslösa och en allt mindre och allt rikare elit.

    Arbetslöshet är lönsamt för arbetsgivare och rika. Därför att ju större arbetslösheten är desto billigare blir arbetskraften och ju sämre villkor går arbetarna med på för att få jobb. Det är enkel matematik.
    Full sysselsättning är fullt möjlig och blir t o m billigare för samhället som helhet. MEN det skapar sämre vinstmarginaler för företags och kapitalägarna. Dvs högerkrafterna. Dessa högerkrafter resonerar också (vilket de inte erkänner offentligt) att arbetslösheten MÅSTE hållas relativt HÖG för att motverka INFLATIONEN. Vilket är en sanning med modifikation eftersom själva grundproblemet är att dessa högerkrafter (banker, storföretag m.fl) vill ta ut för STORA VINSTER och fortfarande tror på ett samhälle med ständig ekonomisk tillväxt, vilket inte är möjligt.
    Högerpolitiken VILL alltså överhuvudtaget inte att arbetlösheten ska minska för mycket. Vallöften om sänkt arbetslöshet är alltså bara tomma ord som aldrig kommer att genomföras. Därför att dessa högerkrafter har lyckats lobba så duktigt för politik som stärker kapitalets makt att i stort sett alla partier representeras kapitalets intressen (m, sd, fp, c, kd och även S. SD är det allra största nyttiga idioterna. Det står för en högerideologi, men lyckas locka fattiga och lågavlönade genom att peka på fel orsak till problemen (invandrare) istället för den verkliga orsaken: eliten/de rikaste/kapitalets stöld av resurserna. Och stackars SD röstare som egentligen borde rösta på vänsterpartiet ser inte att de kommer att få det ännu sämre av SD's högerpolitik.
    Det samma gäller förstås bostadspolitiken. Ju svårare det är att få bostad, desto dyrare blir bostäderna, desto mer lån måste folk ta för att ha råd att bo, desto mer blir de "skyldiga" bankerna sitt hårda arbete och desto svårare att ta sig ur eckorhjulet/skulden/löneslaverit blir det. 
    Och vem gynnas av detta? Samma högerkrafter förstås, samma kapitalägare, rika elit, bankägare etc. Det är fortfarande enkel mattematik. 

    Kort sagt: Så länge vi låter högerkrafter och marknadskrafter styra vårt land och vår värld kommer aldrig bostadssituationen eller arbetslösheten att förbättras. För att inte tala om miljön. För att det helt enkelt motverkar marknadskrafternas/kapitalets privata vinstintressen. Så länge folk tror att det är invandrarnas fel gnuggar dessa högerkrafter händerna. För då kan de fortsätta roffa åt sig allt mer av våra gemensamma resurser. Fortsätta öka sina vinster på de lågavlönades bekostnad. Utan att de fattiga ens märker det!


    Så sant, du borde skriva en egen tråd om detta.

    Dock blir det ju en dålig kombo, detta PLUS att det kommer fler som ska dela på den krympande kakan, eller hur.
  • realist14
    Jeaninne skrev 2014-07-27 09:12:23 följande:
    Nu är de syrierna och somalierna som är det stora problemet. Och de kommer ALDRIG att åka tillbaka till ett fattigt land, där man måste kämpa för brödfödan och betala ALLT själv - läkarräkningar, skolavgifter - när de upptäckt att de bara får och får allting gratis här.
    Så här är det england. Bra eller dåligt?

    www.dailymail.co.uk/news/article-2559776/This-week-Eurocrat-told-Britain-benefit-tourism-myth-read-Rudi-huge-Romanian-family-say-new-home-Your-benefits-crazy-Its-like-finding-sackful-cash-left-road.html


  • Gert

    Det kan inte vara en tillfällighet att partier som UKIP och SD går framåt och blir allt mer populärare.

  • Jeaninne
    Gert skrev 2014-07-27 11:33:47 följande:

    Det kan inte vara en tillfällighet att partier som UKIP och SD går framåt och blir allt mer populärare.


    Nej, knappast... Ursprungsbefolkningarna reser sig överallt nu.
  • Jeaninne

    Vet inte varför youtubefilmen inte funkar, men ni får söka på "Salute to the European Youth". Det är väldigt fint och hoppfullt!

  • Gert
    Jeaninne skrev 2014-07-27 11:48:37 följande:
    Nej, knappast... Ursprungsbefolkningarna reser sig överallt nu.
    I alla länder så är det samma kritik från vänsterhållet. Likheterna är slående mellan SD och UKIP. Man kallas rasist för att man vill minska invandringen.
  • badong

    Svar till flera inläggare:

    Alla får plats. Jobb kan räcka till alla. (Ju fler som jobbar desto mindre hårt skulle de som jobbar behöva jobba och desto mer ledig tid kan alla få. Utan sämre välfärd för någon. OM vi skulle dela lika på resurserna.) Bostäder kan byggas till alla. Välfärd och social trygghet kan skapas till alla. Det är inte antalet invånare eller invandring som är problemet. Problemet är att samhället styrs av en elit som INTE VILL att alla ska ha jobb, som INTE VILL att den social trygghet är för bra, som INTE VILL att sjukvården ska vara gratis och bra etc. Därför att de tjänar pengar på en stor och hårt arbetande andel människor med liten trygghet.


     


    Det stämmer att det finns en dold överenskommelse mellan staten och media OCH eliten/kapitalet. Men den ser inte ut som du tror. Aliansen mellan stat, kapital och media vill inte få dig att tro att invandraring INTE är ett problem. Den vill få dig att tro ATT INVANDRINGEN ÄR PROBLEMET. Därför att det tjänar marknadskrafternas intressen att "vanliga löneslavande människor" tror att allt är invandrarnas fel istället för att se att problemet helt enkelt är att den rika elitens tar alla resurser och berikar sig självt allt mer.


     


    Daily mail är ett toppen exempel. (Där denna länkade artikeln publiceras). I dagens korrumperade mediaklimat måste man alltid fråga sig: Vem äger denna mediakanal? Finns det något denna ägare tjänar på om folk kan förmås tycka så här? 


    Vem äger då Daily Mail? 


    Jo Jonathan Harmsworth, en man som ärvt sitt mediaimperium, är god för 10 miljarder pund och titulerar sig med den fjantiga adelstiteln 4th Viscount Rothermere. Han äger 100-tals tidningar och TV-kanaler världen över. Han äger också ett multinationellt energi rådgivningsföretag vid namn Genscape som specialiserar sig på att analysera marknaden och sälja tjänster till Olje, kol och naturgas sektorn.


    Han är alltså ett toppexempel på en representant från KAPITALET, den rika eliten. 


    Ju sämre välfärden är och ju större arbetslösheten är desto mer pengar tjänar han. Och ju mer han kan få sina läsare att tro att allt är invandrarnas fel, desto mer ostört kan han fortsätta öka sina vinster på det övriga samhällets och de fattigas bekostnad.


     


    Läs artikeln igen med dessa ögon. Lägg märke till hur mycket energi som går ut på att kritisera det engelska välfärdssystemets allt för stora GENEROSITET och på att få folk att hata snyltande invandrare.


    Detta är nämligen tidningsagarens agenda. Han VILL att "vanligt folk" i England ska skylla på invandrare, han VILL att folk ska vara med på att FÖRSÄMRA VÄLFÄRDEN.


     


    Ett intressant faktum är att denne Jonathans förfäder, Lord Rothmere - som han ärvt mediaimperiet av - var personlig vän med Mussolini och Hitler och styrde dåtidens Daily Mails artiklar till att hylla fascism och framför allt nazityskland. 


    Ett nazityskland som växte fram under liknande förutsättningar som nu. Nämligen en rik elit i Tyskland (obs eliten var inte judar) som roffat åt sig allt mer resurser på de fattigas bekostnad. I detta klimat började folk skylla på judar och zigenare, istället för de verkliga skurkarna - kapitalet. Och vi vet ju hur det gick.

  • Jeaninne
    badong skrev 2014-07-27 12:13:59 följande:

     


     


    Det stämmer att det finns en dold överenskommelse mellan staten och media OCH eliten/kapitalet. Men den ser inte ut som du tror. Aliansen mellan stat, kapital och media vill inte få dig att tro att invandraring INTE är ett problem. Den vill få dig att tro ATT INVANDRINGEN ÄR PROBLEMET. Därför att det tjänar marknadskrafternas intressen att "vanliga löneslavande människor" tror att allt är invandrarnas fel istället för att se att problemet helt enkelt är att den rika elitens tar alla resurser och berikar sig självt allt mer.


     


     


    Du är ju helt verklighetsfrämmande. Visa mig EN ENDA invandrarkritisk artikel i PK-media!
Svar på tråden Rösta på SD i september, annars har ni själva att skylla!