Domesticgoddess skrev 2017-05-19 18:46:06 följande:
Jag hade kört på något enkelt på gränsen till idiotsäkert men samtidigt gott och "mansvänligt". Entrecote med hasselbackspotatis och sparris inlindad i bacon/pancetta till. Hade satsat på ful bea eller vitlökssmör till snarare än gjort egen sås,
iaf bea är lätt att misslyckas med när man är nervös och vill göra gott intryck (talar av erfarenhet där...:)).
Ja, det kan vara en dum sak och göra första gången.
Det är enklare och köra utan vattenbad, men det krävs nog man gör det 3-5ggr innan man får lite häng på detta.
Sen kan man alltid pimpa upp köpebean, det gör jag de ggr jag köper färdigt.
Det viktigaste då är färsk/inlagd dragon(torkad är värdelös, men såklart bättre än inget), och lite mer syra.
Sen blir det svartpeppar och kanske lite vitlökspulver i bara farten.