• Anonym (Ts)

    Vad kan vara fel med honom sexuellt?

    Jag dejtar en kille sedan en månad tillbaka. Vi har båda mkt känslor för varandra, är kära. Jag är hans första.

    Det ena problemet är att han har jättesvårt att få orgasm/utlösning. Han har aldrig fått det med mig och säger att det är jättesvårt även när han är själv. Lyckas kanske 1/10 ggr och det kan ta en timme, när han runkar själv alltså.

    Det andra problemet är att han tappar ståndet rätt ofta. Minsta lilla distraktion etc. Jag är van att om man måste avbryta mitt i om tex telefonen ringer så kan killen liksom prata i den 2 min och ändå ha kvar ståndet. Min nuvarande kan tappa det av att vi byter ställning tex. Dock går det rätt fort att få tillbaka det för honom men det blir ändå lite jobbigt när det händer hela tiden.

    Han är bara 21 år, ej omskuren, tar inga mediciner. Är i bra fysisk och psykisk form. Inte stressad. Inte religiös eller ngt sånt utan snarare lite exhibitionistisk och gillar att prata om sex. Väldigt öppen med sånt.

    Vad är fel? :/ Han vill inte gå till läkare för tror inte att det kommer hjälpa men om jag kommer på vad som kan vara fel, som en teori, så kanske han kan gå med på det.

    Det kan väl inte vara psykiskt eftersom det är likadant när han är själv?

  • Svar på tråden Vad kan vara fel med honom sexuellt?
  • Anonym (Porrskadad)

    Min första tanke är porrskadad? Tittat på så mkt porr att vanligt sex inte tänder honom...

  • Anonym (Ts)
    Anonym (Porrskadad) skrev 2019-07-07 22:19:23 följande:

    Min första tanke är porrskadad? Tittat på så mkt porr att vanligt sex inte tänder honom...


    Du har nog inte läst hela tråden. Han har haft svårt för det här sedan början, det har inte blivit sämre utan varit ganska konstant på samma nivå hela hans liv. Eller ja, nu är han ju inte så gammal men ändå. Och det blir inte bättre av porr heller. 
  • Anonym (Haha)
    Praktisk58 skrev 2019-07-07 20:32:01 följande:

    Röker han ?

    Homo ?

    Säker på att inte läkare/medicin hjälper ?


    Röker han???

    Nu får du väl ge dig.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (kreti och pleti) skrev 2019-07-07 20:41:39 följande:

    Det är inte så att pojkvännen själv måste ta reda på vad som "felas" honom och lösa det? Gå till urolog eller sexterapeut eller liknande menar jag.

    Men om det nu är så att du vill att kreti och pleti ska gissa så är in gissning att han inte tänder tillräckligt på sin partner. 


    Rätt kass gissning eftersom det tar en timme att komma när han runkar.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Mia) skrev 2019-07-07 20:43:51 följande:

    Han kanske medicinerar med antidepressiv medicin.


    Och inte vill säga det.

    Här har vi nog en möjlig kandidat, så kan det vara.
  • Anonym (pussyboy)

    felet är att inte är en riktig man, kvinnor kollar också på porr och vill att det ska vara så, stora kukar, kaskader av sperma, dumpa fjanten och hitta en riktig hingst

  • Anonym (Knepigt)
    Anonym (Ts) skrev 2019-07-07 21:17:24 följande:

    Han har morgonstånd mkt ofta ja, men får typ aldrig utlösning i sömnen. Har hänt någon enstaka gång när han var yngre säger han. Tror han har okej testosteronhalt. Han har ändå rätt mkt muskler och så, muskulös kroppsbyggnad (nej ingen muskelbyggare och inga anabola utan bara normalt mycket). 

    Intressant tanke om det kan påverka att runka för mycket. Kan absolut tänka mig att han skulle kunna göra det. Men hur kan det påverka? Att han typ är så van vid att bli rörd/röra sig själv där att det inte känns särskilt speciellt? 

    Ja jag har ingen förhoppning att det ska funka vid sex på ett bra tag men om han kunde runka sig till orgasm hade jag varit nöjd. Då vet man ju att det kan funka och man kan jobba på det. Eller så kan man avsluta så. 


    Min sambo som då kunde runka 3ggr om dagen hade vant sig vid att pausa och stoppa när han närmade sig för att dra ut på det. Han runkade ocå med samma teknik så som du beskrev din kille.

    Sen tittade han på porr nästan varje gång han runkade. Han kunde utan oxå. Men ändå ville han hålla ut hela scenen så snoppen vande sig vid att pausa.

    När jag kom in i bilden och tog över spaken så att säga så fick han inte bestämma tempot. Jag kände när han försökte hålla igen för då spände han penis, eller knep allt vad han kunde. Ibland bad han om något eller försökte avbryta utan att det var uppenbart varför.

    Det är kul med den makten/dominansen!

    Sambon min gillar oxå att bli halvkåt flera gånger om dagen. Han kan hetsa upp sig över min rumpa eller om vi bara myser, men sen ändå vilja vänta med sex. Eller så tar vi fram vibratorn så jag får orgasm men hans byxor stannar på.

    Jag känner igen min sambo väldigt väl i det lilla jag läst om din kille.
  • Anonym (Inget fel med honom)

    Sex är ingen rättighet så det är inget fel med honom.

  • Anonym (Ann)

    Bara ett exempel på varför man inte vill vara en killes första. Varför valde du en oskuld?

  • Anonym (långsamme)

    Vad det gäller hans problem att komma.

    Det är inte så att han är så pass nervös att han käkar potensmedel?

    Jag är upp i åren och utrustningen fungerar inte riktigt alltid som den ska så att säga så jag har gått till doktorn och fått potensmedel utskrivet en av effekterna av det är att det mer eller mindre blir omöjligt för mig att komma, jag kan hålla på hur länge som helst och det krävs enorm ansträngning och jobb för att jag ska komma, sexet är såklart trevlig ändå men till slut så tröttnar både jag och min fru, snabbisar är bara att glömma.

    Orsaken till att jag frågar är att det tydligen är många yngre som tyvärr käkar viagra och liknande preparat bara för att dom är rädda att dom inte presterar tillräckligt bra annars och dessa medel finns ju nuförtiden lätt tillgängliga på internet.

    En annan orsak kan helt klart vara överkomsumption av porr, läs på om effekterna av porrberoende hos killar.

Svar på tråden Vad kan vara fel med honom sexuellt?