Inlägg från: Anonym (Knepigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Knepigt)

    Vad kan vara fel med honom sexuellt?

    Min första tanke var att han borde kolla sin PSA halt i blodet. Alltså testosteronet. Har han morgonstånd?

    Men så fortsatte jag läsa och då ändrade kag tanke.

    När han runkade så verkade faktiskt som att han höll igen lite. Min sambo hade samma problem i blrjan. Det kunde ta 2 timmar innan han kom. När vi sen blev sambos och var med varandra dygnet runt så förstod jag att det handlade om att han runkade extremt mycket. Visserligen med mig i tankarna men dock. Numera runkar han nästan aldrig och det tar precis lagom tid för honom att komma. Ofta får jag hålla igen.

    Ett annat alternativ kan vara att han behöver mer stimulans för att komma. Alltså att det inte är tillräcklig friktion i musen. Om du frekvent håller ungefär samma tempo och hjälper till med handen på kulorna och runkar vid enbart en avsugning så borde det inte ta så lång tid. Se till att vara med honom npgra dagar så han inte har möjlighet att runka och så håll igen själv. Tex vid mens. När någr dagar har gått så borde han vara så kåt att han kommer snabbare.

    Bara mina tankar...

  • Anonym (Knepigt)
    Anonym (Ts) skrev 2019-07-07 21:17:24 följande:

    Han har morgonstånd mkt ofta ja, men får typ aldrig utlösning i sömnen. Har hänt någon enstaka gång när han var yngre säger han. Tror han har okej testosteronhalt. Han har ändå rätt mkt muskler och så, muskulös kroppsbyggnad (nej ingen muskelbyggare och inga anabola utan bara normalt mycket). 

    Intressant tanke om det kan påverka att runka för mycket. Kan absolut tänka mig att han skulle kunna göra det. Men hur kan det påverka? Att han typ är så van vid att bli rörd/röra sig själv där att det inte känns särskilt speciellt? 

    Ja jag har ingen förhoppning att det ska funka vid sex på ett bra tag men om han kunde runka sig till orgasm hade jag varit nöjd. Då vet man ju att det kan funka och man kan jobba på det. Eller så kan man avsluta så. 


    Min sambo som då kunde runka 3ggr om dagen hade vant sig vid att pausa och stoppa när han närmade sig för att dra ut på det. Han runkade ocå med samma teknik så som du beskrev din kille.

    Sen tittade han på porr nästan varje gång han runkade. Han kunde utan oxå. Men ändå ville han hålla ut hela scenen så snoppen vande sig vid att pausa.

    När jag kom in i bilden och tog över spaken så att säga så fick han inte bestämma tempot. Jag kände när han försökte hålla igen för då spände han penis, eller knep allt vad han kunde. Ibland bad han om något eller försökte avbryta utan att det var uppenbart varför.

    Det är kul med den makten/dominansen!

    Sambon min gillar oxå att bli halvkåt flera gånger om dagen. Han kan hetsa upp sig över min rumpa eller om vi bara myser, men sen ändå vilja vänta med sex. Eller så tar vi fram vibratorn så jag får orgasm men hans byxor stannar på.

    Jag känner igen min sambo väldigt väl i det lilla jag läst om din kille.
  • Anonym (Knepigt)
    Anonym (Ts) skrev 2019-07-08 17:49:16 följande:

    Jag har pratat med honom lite mer noggrant nu och tror att jag kommit på vad felet är! Även fast inte han är övertygad att det är det.

    Tydligen så har han runkat ganska mkt tidigare, typ en gång om dagen iaf och han kunde inte komma av det i början så då gjorde han en annan grej, typ knep ihop penisen hårt mellan låren. Och tappade då ståndet men kom av det ändå. Och sen har han avslutat på det sättet varje gång sen dess. I många år. En gång om dagen typ.

    Och jag tänker att dels så har han vant sig både vid att han inte kan komma på annat sätt men också att tappa ståndet rätt lätt, eftersom han kan ju komma ändå utan stånd på det sättet. Så stånd blir inte en förutsättning för att få orgasm.

    Så nu har han försökt sluta med det sen han träffade mig och säger att han visserligen har runkat en del (när vi inte är tillsammans, bor i grannstäder så ses mest på helger) men att då kommer han inte alls istället för han vill inte göra på det där sättet längre. Så han har bara gjort det kanske en gång varannan vecka nu istället men det har inte hjälpt.

    Så nu kanske ni har mer info för att kunna hjälpa till! Han visade mig senast hur han gjorde efter att vi haft massa sex och han runkat utan att komma i typ en timme. Då gjorde han så och det tog max två minuter.

    Tänker att om han skulle prova någon annan men liknande stimulans så skulle det kanske funka att "utöka repertoiren". Men vad?


    Han erkänner såklart inte för dig att han runkat varje dag, säkert mer ön en gång per dag sen ni träffades. Han går ju och är konstant kåt på dig i tankarna. Jag slår vad om att han kollar på porr oxå. En kille som levt som ungkarl och aldrig behlvt ta hänsyn till någon annan har skapat rutiner på allt. Se upp nu i nyförälskelsefasen så du inte skämmer bort honlm med allt. Han vänjer sig och snart kommer du vara den ända som städar och plockar iordning. Sorry off topic.

    Ni behöver utforska sexet, och med tiden kommer det att bli bekymmersfritt. Det tar tid att lära känna varandras kroppar och sinne.
Svar på tråden Vad kan vara fel med honom sexuellt?